poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ti build akrivos einai giannh platano?
cordobros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 σημερα κυκλοφορησαν τα ελληνικα vista και ωs ξεχωριστο λειτουργικο οποωs ανακοινωσε η microsoft. μενει να δουμε τιμεs ανα εκδοση για να κανουμε κουμαντο.
crach13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμε των vista πειτε μου κατι.Τα προγραμματα των xp μπαινουν κανονικα στα vista?Τα εχω κατεβασει και σκεφτομαι να τα βαλω.Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι 2 hardware θα πανε χαμενα γιατι δεν υπαρχουν drivers.Ta Vista εχουν ενσωματομενους τους drivers για Motherboards Gigabyte??
tolis_01 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Γιάννης Platano Να σου πω αυτή που δίνει το πλαίσιο σε καινούργια μηχανήματα είναι η RTM η Retail Ελληνική??? Διότι ένα παιδί ανέβασε την ελληνική Retail σε ένα ελληνικό forum γνωστό του "θείου"!!! ti build akrivos einai giannh platano? Ο θείος μας έχει την ελληνική έκδοση: 6.0.6000.16386 (κατεβαίνει )
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμε των vista πειτε μου κατι.Τα προγραμματα των xp μπαινουν κανονικα στα vista?Τα εχω κατεβασει και σκεφτομαι να τα βαλω.Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι 2 hardware θα πανε χαμενα γιατι δεν υπαρχουν drivers.Ta Vista εχουν ενσωματομενους τους drivers για Motherboards Gigabyte?? Συνηθως τελευταιες εκδοσεις προγραμματων δουλευουν οπως και drivers για μητρικες σχετικα καινουργιες.Καλο ειναι να μπεις στο site της μητρικης σου και να κοιταξεις τι νεο απο drivers εχει για κατεβασμα.
crach13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 μπηκα αλλα δεν ειχε drivers για την μητρικη μου για vista.Τι να κανω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 μπηκα αλλα δεν ειχε drivers για την μητρικη μου για vista.Τι να κανω? Αν εχεις on board καρτα ηχου και γραφικων κοιταξε ποιες ειναι απο την διαχειρηση συσκευων και κοιτα μηπως απο τον κατασκευαστη τους βρεις.Ετσι εκανα εγω για του γιου μου την μητρικη που δεν αναγνωριζαν τα vista την καρτα δικτυου και βρηκα απο τον κατασκευαστη της.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πηγα στο Πλαισιο το μεσημερι για μια καρτα ηχου για του γιου μου το pc για vista και ρωτησα και δεν ειχαν ιδεα για ελληνικα vista !!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Γιάννη στο Πλαίσιο έχει πολλούς άσχετους με θέματα στο pc!!! Εγώ πήρα το e-shop προχθές και λέω ποτε θα βγούν τα Microsoft Office 2007 σε greek??? Και τι μου είπαν σε κάνα 6 μηνο πιστεύω θα τα έχουμε!!! LOL
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Γιάννη στο Πλαίσιο έχει πολλούς άσχετους με θέματα στο pc!!! Εγώ πήρα το e-shop προχθές και λέω ποτε θα βγούν τα Microsoft Office 2007 σε greek??? Και τι μου είπαν σε κάνα 6 μηνο πιστεύω θα τα έχουμε!!! LOL Ενω η Microsoft μου ειχε πει για το ελληνικο office αρχες Μαρτιου. 5-6 μηνες επεσαν εξω στο e-shop ... :mrgreen:
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ntropi olokliri gigabyte na min exei drivers.the same shit as hp
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ntropi olokliri gigabyte na min exei drivers.the same shit as hp Και θα χασουν τετοια ευκαιρια να πουλησουν hardware ???
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 oxi re mages den pezei na min exei.den yparxei periptosi.exo egatastisei kai ektos oti eixan ta vista ekanan kai lipsi ton neon drivers.
boom123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 καλά άμα περιμένουμε ενημέρωση απο to eshop Και το plasio σωθήκαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.