pankpap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera leo na balo ta Vista exo enan P4 HyperThreating sta 3GHz ton 630, me 3GB RAM. Ti ekdosi protinete p.x tin Ultimate, Home, ktl... kai se 32bith ekdosi h 64bith ekdosi??? Euxaristo......
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ultimate .tora gia 32 kai 64 ego tha baza 6 kai analogos posa tha pexoun tote tha eblepa gia 32.kalos irthes sto forum.
jimbrav Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα... μπορειται να μου εξηγησετε κατι ? κανω εγκατασταση τα 64bit vista και ενω ακομα ειμαι στο τελειωμα τις εγκαταστασης οπου τσεκαρει τις επιδοσεις του υπολογιστη να η μπλε οθονη.... restart και μου φτιαχνει νεο λογαριασμο .τον συμπληρωνω αναγκαστικα για να μπω στα vista.τελικα αφου μπω και αρχισω το ψαχτιρι ανα τακτα(οχι συχνα) διαστηματα η μπλε οθονη ειναι παρων... τα βγαζω και βαζω τα 32bit και ολα οκ.... τι γινετε ρε παιδια ? εχω athlon64 και δυο giga μνημη super talent.και την 6800 ultra gpu καιμια εξηγηση ?
crach13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 παιδια να ρωτησω κατι?Χρειαζεται να κατεβασω drivers για την motherboard μου?Μπηκα στη gigabyte και δεν ειχε drivers για το μοντελο μου.Τι γινεται?
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 analogos ti tha brei mono to ukai ti oxi.i asus px exei beta.ego na kano mia alli erotisi.giati to corel draw to teleuteo den pezei kai leei oti den ise administrator otan pas na to anixeis????mipos kati me ta arxeia pou pername sta vista gia to genuine?
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 re pedia exei anaklipsei kapios pos ginete na min bgazei to continue sinexeia se oti kano?Kai otan thelo na kano delete kati na min mou leei gia ta permision?
WizeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 re pedia exei anaklipsei kapios pos ginete na min bgazei to continue sinexeia se oti kano?Kai otan thelo na kano delete kati na min mou leei gia ta permision? Απενεργοποίησε το USER ACCCOUNT CONTROL
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Απενεργοποίησε το USER ACCCOUNT CONTROL Που ειναι αυτο ??? Στον πινακα ελεγχου ??? Εχωτα ελληνικα vista και δεν το βρηκα.
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 thnx fille ego to vrika kai eine ok tora.kala vrethikan ellinika vista? pou?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Που ειναι αυτο ??? Στον πινακα ελεγχου ??? Εχωτα ελληνικα vista και δεν το βρηκα. Πατα start, κλικαρε πανω στην εικονιτσα σου και θα σε βγαλει σε ενα μενου. Η τελευταια επιλογη ειναι αυτο που θες.
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 file ΓΙΑΝΝΗ pou vrikes ellinika vista?den exei vgei language patch akoma.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 thnx fille ego to vrika kai eine ok tora.kala vrethikan ellinika vista? pou? Επισημα για αγορα μονα τους οχι ακομα.Τα δινει ομως τουλαχιστον το Πλαισιο με καινουργια μηχανηματα προεγκατεστημενα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πατα start, κλικαρε πανω στην εικονιτσα σου και θα σε βγαλει σε ενα μενου. Η τελευταια επιλογη ειναι αυτο που θες. Ευχαριστω πολυ.Ηταν σπαστικο πολυ.
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Γιάννης Platano Να σου πω αυτή που δίνει το πλαίσιο σε καινούργια μηχανήματα είναι η RTM η Retail Ελληνική??? Διότι ένα παιδί ανέβασε την ελληνική Retail σε ένα ελληνικό forum γνωστό του "θείου"!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Γιάννης Platano Να σου πω αυτή που δίνει το πλαίσιο σε καινούργια μηχανήματα είναι η RTM η Retail Ελληνική??? Διότι ένα παιδί ανέβασε την ελληνική Retail σε ένα ελληνικό forum γνωστό του "θείου"!!! Φιλε μου νομιζω οτι ελληνικη εκδοση ειναι μονο μια...Σιγα μην βγαλει η Microsoft retail και rtm για καθε γλωσσα.Τωρα στο Πλαισιο αν δινουν home basic , premium , ultimate κλπ δεν ξερω. 800-11-12345
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.