Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apo oti eixa akousei se sxesi me germanika/galika kai tetia pou ta vgazei kanonika i MS

to varos gia ta ellinika peftei panta kathara stin Microsoft hellas giafto iparxei panta mia mikri kathisterisi akoma kai sta SP

akrivos.tha vgaloun alla ligo kathisterimena.pantos eine kali magia na allazeis glosa me ena klik.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κάτι άκουσα ότι από 22/2 θα κυκλοφορίσουν επίσημα τα ελληνικά, οπότε κοντά εκεί πρέπει να περιμένουμε και το language pack, υποθέτω... m$ είναι αυτή ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Παίδες βρήκα οδηγείες για Εγκατάσταση Bluetooth Drivers Widcom 5.1.0.100 (Αυτά δουλεύουν μόνο (δοκιμασμένα από εμένα) οι άλλες δοκίμασα δεν έπαιζαν) σε Windows Vista RTM

hxxp://www.dev-hack.com/forum/viewtopic.php?t=1297

Δημοσ.
Παίδες βρήκα οδηγείες για Εγκατάσταση Bluetooth Drivers Widcom 5.1.0.100 (Αυτά δουλεύουν μόνο (δοκιμασμένα από εμένα) οι άλλες δοκίμασα δεν έπαιζαν) σε Windows Vista RTM

hxxp://www.dev-hack.com/forum/viewtopic.php?t=1297

auto to bluetooth ine pou poulaei to plaisio sta 19 euro?

Δημοσ.
auto to bluetooth ine pou poulaei to plaisio sta 19 euro?

Οι WidComm υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα τα μοντέλα. Μπορείς να δεις στο btwusb.inf αν υπάρχει το Hardware ID της συσκευής σου, και αν όχι να το προσθέσεις (έχει οδηγείες στο προαναφερθέν Link)

Το δικο μου bluetooth μια χαρα το αναγνωρισαν απο μονα τους τα Vista.

Φίλε μου οι Drivers των Windows, ενώ είναι καλοί για ένα μέσο χρήστη που χρησιμοποιεί μόνο File Transfer και το Serial Port (για συγχρονισμό πχ. με PC SUITE blah blah), αγνοούν παντελώς κάποιες σημαντικές λειτουργίες που προσφέρει το Bluetooth (για δίκτυο μέσω BT, για BT HeadSet κ.α).

Τους Widcomm τους θεωρώ τους ποιο ολοκληρωμένους, αμέσως μετά τους TOSHIBA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...