johnyboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 δοκίμασε το εξής:1) right click "wlsrvc.dll" > Properties > Owner > Edit > SELECT "Administrators" > OK 2) Go to Permissions > Edit > SELECT Administrators > Edit > TICK ALLOW "Full Control " > OK x 4 και μετά λογικά θα μπορείς να το διαγράψεις. afto den ginete giati mou leei oti to arxeio den yparxei.mono an yparxei kapio programma pou na to kanei.
djapal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 offtopic: tι στον κόρακα είναι αυτός ο θείος ρε παιδιά;;; !!! johnyboy υπάρχει ένα προγραμματάκι που, με δεξί κλικ στο αρχείο, σου αφαιρεί από το αρχείο όλες τις εξαρτήσεις του συστήματος (unlocker)
mohic4n Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 έχω τα vista rtm από τα Χριστούγεννα!... όλα μου δουλεύουν μια χαρά! και κάρτα γραφικών και τα πάντα... πέρασα και directX 9.0c από πάνω επιπλέον για να έχει κάποια .dll για συγκεκριμένα παιχνίδια που είχαν πρόβλημα και όλα οκ! Η κάρτα τηλεώρασης (AverTV go 007 plus) δεν παίζει ακόμα αλλά έστειλα στην avermedia mail και μου είπαν πως μέχρι τον Μάρτη θα έχουν βγει... Μια χαρά είναι τα Vista, και πολύ σταθερά! Pairnw aformh to post enos user sto thread http://www.insomnia.gr/vb3/newreply.php?do=newreply&p=1475752 kai 8elw na rwthsw to e3hs: Ginetai na baleis mia palaioterh version DirectX sta windows kai pws? Den exw brei kapoion tropo mexri twra, kai kalo 8a htan na ma8oume, giati merika games kai merikes efarmoges den uposthrizoun akomh thn nea ekdosh tou DirectX twn Vista. Opoios gnwrizei as mas pei na ma8oume kai emeis, thanks
notorious20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ego to kataferna ayto pou les ston 9 me directx uninstaller.. tora gia ton deka den ksero akrivos kathos den ton exo kan...
Speed Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχει κανείς Canon εκτυπωτή μήπως ξέρει αν το Cd Label Printing δουλεύει σε VIsta???
johnyboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 [johnyboy υπάρχει ένα προγραμματάκι που, με δεξί κλικ στο αρχείο, σου αφαιρεί από το αρχείο όλες τις εξαρτήσεις του συστήματος (unlocker) den ginete tipota me afto.any idea?
Gus5000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Και με την full εκδοση δεν μπορεις να κανεις upgrate ? Xerei kaneis re paidia?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ξερει κανεις με δυο λογια σε εληνικη γλωσσα να μας πει τι διαφορα εχει η ultimate απο την premium home εκδοση ???? Ευχαριστω.
mikaha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ξερει κανεις με δυο λογια σε εληνικη γλωσσα να μας πει τι διαφορα εχει η ultimate απο την premium home εκδοση ???? Ευχαριστω. Οι διαφορές είναι ότι η ultimate: * Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων. * Προστατεύει καλύτερα τα δεδομένα από απώλεια με την Κρυπτογράφηση μονάδας Windows BitLocker * Διαθέτει σύστημα κρυπτογράφησης αρχείων (EFS) * Έχει τη λειτουργία Shadow Copy που δημιουργει αντίγραφα των αρχείων στα οποία δουλεύετε εκείνη την ώρα ώστε σε περίπτωση κατα λάθους διαγραφής ή τροποποίησης τους να μπορέσετε να τα επαναφέρετε. * Λειτουγίες φαξ και σκαναρίσματος. * Δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν πρόσθετα χαρακτηριστικά (Ultimate Extras) * Join domain (Windows Server/SBS), Offline files and folder support, IIS Web Server * Υποστήριξη 2 φυσικών επεξεργαστών.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω.Η πιο σημαντικη δυνατοτητα κατ εμε ειναι η : Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων. αλλα και για αυτη υπαρχουν προγραμματα ηδη αξιοπιστα και κυριως δοκιμασμενα απο προηγουμενες εκδοσεις.
sa3rdna Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. σας δουλέυει το weather gadget? μέχρι προχθές μου δούλευε αλλά εδώ και 2 μέρες "Service not availables", εντωμεταξύ το ίδιο συμβαίνει και με με το Currency και με το Stocks. τι σκ@τ@ συμβαίνει μ' αυτά τα κwlοgadget? και κάτι ακόμα, προς όσους έχουν board με chipset της nVidia, δόκιμασε κανείς του nforce 15.00 για Vista? είχατε κανένα πρόβλημα? εμένα από την ώρα που τους έβαλα το μηχάνημα σέρνεται. κάνει πάνω από 5 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει να δείχνει την μπάρα που φορτώνει μέχρι να μπεί στο desktop και μετά κάνα 5λεπτο το τρώει μέχρι να αρχίσει να ανταποκρίνεται. έλεος δλδ για καλύτερα τους έβγαλε τους drivers η nvidia ή για να μάς σπάσει τα νεύρα, τι νομίζει ότι είμαστε beta testers?
Dark_son20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 kollatos vgale to programataki pou exei gia tin karta diktiou i nvidia..net manager kapos etsi to leei
sa3rdna Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω που βρίσκεται αυτό αν και δε νομίζω να το εγκατέστησα καν. τέσπα μάλλον δεν το γλυτώνω το format το μηχάνημα όλο και χειρότερα πάει. σχετικά με το άλλο πρόβλημα με το weather gadget τελικά έφταιγε ένα patch που είχα βάλει για να δουλέψει καθώς στην αρχή δεν δούλευε. απ' ότι φαίνεται η m$ έλυσε το αρχικό πρόβλημα οπότε δεν χρειάζεται να patchάρουμε κανένα αρχείο πλέον. καιρός ήταν να δουλέψει κι αυτό σωστά.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 drivers gia nvidia chipset pou brikate giati ego sto site tis asus den brika kati gia vista oso thimame.
sa3rdna Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 έχει βγάλει η nvidia στο site της αλλά δεν θα σου συνιστούσα να τους βάλεις, εκτός αν θές να γίνεις beta tester.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.