Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δοκίμασε το εξής:

1) right click "wlsrvc.dll" > Properties > Owner > Edit > SELECT "Administrators" > OK

2) Go to Permissions > Edit > SELECT Administrators > Edit > TICK ALLOW "Full Control " > OK x 4

και μετά λογικά θα μπορείς να το διαγράψεις.

afto den ginete giati mou leei oti to arxeio den yparxei.mono an yparxei kapio programma pou na to kanei.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

offtopic: tι στον κόρακα είναι αυτός ο θείος ρε παιδιά;;; !!!

johnyboy υπάρχει ένα προγραμματάκι που, με δεξί κλικ στο αρχείο, σου αφαιρεί από το αρχείο όλες τις εξαρτήσεις του συστήματος (unlocker)

Δημοσ.
έχω τα vista rtm από τα Χριστούγεννα!... όλα μου δουλεύουν μια χαρά! και κάρτα γραφικών και τα πάντα...

πέρασα και directX 9.0c από πάνω επιπλέον για να έχει κάποια .dll για συγκεκριμένα παιχνίδια που είχαν πρόβλημα και όλα οκ!

Η κάρτα τηλεώρασης (AverTV go 007 plus) δεν παίζει ακόμα αλλά έστειλα στην avermedia mail και μου είπαν πως μέχρι τον Μάρτη θα έχουν βγει...

Μια χαρά είναι τα Vista, και πολύ σταθερά!

Pairnw aformh to post enos user sto thread http://www.insomnia.gr/vb3/newreply.php?do=newreply&p=1475752

kai 8elw na rwthsw to e3hs:

Ginetai na baleis mia palaioterh version DirectX sta windows kai pws?

Den exw brei kapoion tropo mexri twra, kai kalo 8a htan na ma8oume,

giati merika games kai merikes efarmoges den uposthrizoun akomh thn

nea ekdosh tou DirectX twn Vista.

Opoios gnwrizei as mas pei na ma8oume kai emeis, thanks :)

Δημοσ.

[johnyboy υπάρχει ένα προγραμματάκι που, με δεξί κλικ στο αρχείο, σου αφαιρεί από το αρχείο όλες τις εξαρτήσεις του συστήματος (unlocker)

den ginete tipota me afto.any idea?

Δημοσ.
Ξερει κανεις με δυο λογια σε εληνικη γλωσσα να μας πει τι διαφορα εχει η ultimate απο την premium home εκδοση ???? Ευχαριστω.

Οι διαφορές είναι ότι η ultimate:

* Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων.

* Προστατεύει καλύτερα τα δεδομένα από απώλεια με την Κρυπτογράφηση μονάδας Windows BitLocker

* Διαθέτει σύστημα κρυπτογράφησης αρχείων (EFS)

* Έχει τη λειτουργία Shadow Copy που δημιουργει αντίγραφα των αρχείων στα οποία δουλεύετε εκείνη την ώρα

ώστε σε περίπτωση κατα λάθους διαγραφής ή τροποποίησης τους να μπορέσετε να τα επαναφέρετε.

* Λειτουγίες φαξ και σκαναρίσματος.

* Δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν πρόσθετα χαρακτηριστικά (Ultimate Extras)

* Join domain (Windows Server/SBS), Offline files and folder support, IIS Web Server

* Υποστήριξη 2 φυσικών επεξεργαστών.

Δημοσ.

Ευχαριστω.Η πιο σημαντικη δυνατοτητα κατ εμε ειναι η :

Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων.

αλλα και για αυτη υπαρχουν προγραμματα ηδη αξιοπιστα και κυριως δοκιμασμενα απο προηγουμενες εκδοσεις.

Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. σας δουλέυει το weather gadget? μέχρι προχθές μου δούλευε αλλά εδώ και 2 μέρες "Service not availables", εντωμεταξύ το ίδιο συμβαίνει και με με το Currency και με το Stocks. τι σκ@τ@ συμβαίνει μ' αυτά τα κwlοgadget? και κάτι ακόμα, προς όσους έχουν board με chipset της nVidia, δόκιμασε κανείς του nforce 15.00 για Vista? είχατε κανένα πρόβλημα? εμένα από την ώρα που τους έβαλα το μηχάνημα σέρνεται. κάνει πάνω από 5 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει να δείχνει την μπάρα που φορτώνει μέχρι να μπεί στο desktop και μετά κάνα 5λεπτο το τρώει μέχρι να αρχίσει να ανταποκρίνεται. έλεος δλδ για καλύτερα τους έβγαλε τους drivers η nvidia ή για να μάς σπάσει τα νεύρα, τι νομίζει ότι είμαστε beta testers?

Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω που βρίσκεται αυτό αν και δε νομίζω να το εγκατέστησα καν. τέσπα μάλλον δεν το γλυτώνω το format το μηχάνημα όλο και χειρότερα πάει.

σχετικά με το άλλο πρόβλημα με το weather gadget τελικά έφταιγε ένα patch που είχα βάλει για να δουλέψει καθώς στην αρχή δεν δούλευε. απ' ότι φαίνεται η m$ έλυσε το αρχικό πρόβλημα οπότε δεν χρειάζεται να patchάρουμε κανένα αρχείο πλέον. καιρός ήταν να δουλέψει κι αυτό σωστά.

Δημοσ.

έχει βγάλει η nvidia στο site της αλλά δεν θα σου συνιστούσα να τους βάλεις, εκτός αν θές να γίνεις beta tester.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...