Galis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Τωρα στο PC εχω 1 gb και 2 slots ελευθερα.Να προτιμησω 1 gb και να αφησω ενα slot ελευθερο και βλεπουμε ή 2x512 που ομως εχουν και DDR?Τα 2x512 τα βρισκω φθηνοτερα
Semtex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ego exo ta RtM Build 6000 2gb ram kai ine arketa. Me ola ta services energopiimena & Aero,akoma exo eggatastisi diafora programata (antivirus& firewall) kai diafora alla pou trexoun sto start up, meta to boot exo elef8era 1.3Gb Pistevo oti einai pros to paron erketa.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 me 768 mnimi xoris aero kai auto oxi sta kalitera.me ena test tha deis.
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή Poulinos στα αλλα είμαι καλός??? Η Ram με χαλάει μονο??? η και η CPU???
pc_admin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Και τα 2 φιλε , ειδικα αν θες aero (βλεπε λεφτα για αερα κοπανιστο δηλ) τοτε θες τουλαχιστον 1 GB Ram , k Cpu 3 Gz . Ενταξει χωρις ολα τα εφφε θα πηγαινουν καλα .Αλλα αυτο το βλεπει κανεις στην πραξη και οχι στη θεωρια. Μπορεις να τα βαλεις σε ενα δευτερο δισκο σαν δευτερο λειτουργικο και βλεπεις ,γιατι προβληματακια υπαρχουν ακομα αλλα σιγα σιγα πιστευω θα τα λυσουν. Σε μενα το βασικο ηταν οτι απο games παιζω μονο το Call of DUTY 2 ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και ειχα προβληματα με το punkbuster σε πολλους servers Επισης η SB Audigy . Ειχαν (και ακoμα βλεπω στο site )Βετα Drivers αλλα δουλευε. Ολα τα αλλα προγραμματα τα ειχα ρυθμισει και ηταν Ο.Κ.
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παίδες το aero τι είναι και δεν το έπιασα???
asmilon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παίδες το aero τι είναι και δεν το έπιασα??? Το Aero ειναι ολο το περιβαλλον των Vista, περιλαμβανει το πως φαινονται τα κουμπια ελεγχου των παραθυρων, τις διαφανειες γυρω γυρω απο το καθε παραθυρο, τα live thumbnails, τους επανασχεδιασμενους wizards και φυσικα το flip3d καθως και διαφορα αλλα που δε θυμαμαι. Ολα αυτα μαζι συνθετουν το Aero και οι ομοιοτητες με το MacOS X καθε αλλο παρα αμελητεες ειναι...Περισσοτερα φυσικα εδω:http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Aero Φιλε Dark-Shadow θα μπορεις να βαλεις τα Vista με το μηχανημα που εχεις, αλλα σιγουρα δε δεις καλυτερη συμπεριφορα σε σχεση με τα ΧΡ που ηδη εχεις. Και αφου δεν υπαρχει ακομα καποιος υποχρεωτικος λογος να κανεις την μεταβαση θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα, κερδισμενος θα βγεις ωστε να ωριμασει και λιγο το λειτουργικο...
sotosko Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια εγω εχω Intel Pentium 4 HT 3,2Ghz,512MB Ram,Nvidia Geforce 7600GS και δυο δισκους εναν 80GB και εναν 160GB. Και τα vista μου δουλευουν σχεδον αψογα και με aero. Γιατι δηλαδη ο Dark-Shadow δεν μπορει να βαλει vista? (Απλα φιλικη ερωτηση)
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Thnx για τις πληροφορίες αγαπητέ asmilon!!! Θα περιμένω ακόμα κάνα μηνα μετά θα το βάλω πια!!! Κάτι άλλο τι θα βοηθήσει πολύ να βάλω ακόμα 1gb ram και να γίνει 1768 ram η να αγοράσω κάνα core duo 2.13 αλλα το πάσχα???
asmilon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Dark-Shadow ο Core πιστευω, αλλα αν πας σε τετοια κινηση αλλαζεις επεξεργαστη, μμητρικη και μνημη. sotosko θα εχει επιπτωση στην αποδοση, οχι τοσο λογω της RAM του (που καλο θα ηταν να ειχα απο 1gb και πανω) αλλα κυριως εξαιτιας του Celeron. Σιγουρα θα τρεχουν, αλλα τι να το κανει αν ειναι να αργει ολο το συστημα? Καλυτερα με τα ΧΡ
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 to pigenoun aera me to aero den leei kati.to provlima ine oti an ine na piaseis ta 512 me ta windows mono kai ta windows na pigenoun fast kai otan pas na anixeis px ena photoshop na mamietai to sympan epidi den periseuei mnimi tote....
andreapaog328 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Σε laptop Τ2300,512ΜΒ,Go 7400 θα έλεγα πολύ καλά.(χωρίς παιχνίδια) Το οτι δεν δειχνει ελληνικά φταίει κωδικοποίηση ή επειδή δεν τα υποστηριζει ακόμα?
johnyboy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 re mages gia na ta leme apla kai katanoita.opios den exei cpu 3 kai pano ram 1g kai pano vga 256 kai vale kai 80gb kai vale disko as min mpei ston kopo na ta valei.
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Άντε αύριο θα παίξω ένα στοιχηματάκι 3 ομάδες αν πιάσω παινώ 88evro και επίσης έχω και 150 στην άκρη αν κερδίσω αυτά τα 88 θα πάρο core δυο και μητρική!!!
johnyboy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 xaxa.ego apo cpu , disko , kai ram eime komple sfera paei.telos tou mina tha tsimpiso mia ati x1600 agp 512mb kai tha eime tzete.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.