Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έβαλα στο Laptop (centrino 1.6-ATI 9600) και με το serial του BillGates έχω 30 ημέρες περιθώριο και όχι 3 όπως είπαν κάποιοι.Το μόνο που δεν βρήκε είναι το modem.To σκορ του υπολογιστή ειναι 2.9 αλλά έχω την εντύπωση οτι το Aero δεν δουλεύει.Φταίει το σκορ ή πρέπει να γίνει ενεργοποιηση για να πάρει μπρος?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε μπορω με τιποτα να κανω dual boot τα vista με τα xp.Οταν εγκαθισταται το ενα ακυρωνει το αλλο.Το καθενα σε ξεχωριστο partition ενοειται.

Δημοσ.
Δε μπορω με τιποτα να κανω dual boot τα vista με τα xp.Οταν εγκαθισταται το ενα ακυρωνει το αλλο.Το καθενα σε ξεχωριστο partition ενοειται.

lene oti eite tha mpoyne se yparxon systhma me xp, allo disko omos.

eite tha perastoyne prwta ta xp kai meta ta vista pali se diaforetiko disko.

exw diavasei kai gia diaforetiko partition sto idio disko alla den gnvrizw an petyxenei.

an psakseis omos sto forum tha vreis thn lysi kathow exei syzhtithei ayto to problhma

Δημοσ.

Λοιπόν τσακάλια, εγώ έβαλα την RC2 (5744) που είναι το ultimate pack με επίσημο κλειδί από την microsoft που δίνεται δωρεάν και μπορείτε να το πάρετε όλοι σας, κι αφήστε τα πειράματα με δοκιμαστικές εκδόσεις με τρέχα γύρευε σπασίματα (γνώμη μου).

1)Τα vista δεν απποτελούν upgradable σύστημα για τα XP, θέλουν δικιά τους εγκατάσταση.

2)Για το πρόβλημα που αναφέρει ένας φίλος παραπάνω ότι δεν μπορέι να μπεί στο παλίο του λειτουργικό, είναι γιατί κάνει το γρήγορο κλείσιμο(το γνωστό κόκκινο κουμπάκι). Αυτό όμως δεν ξεφορτώνει ουσιαστικά τα vista, γι'αυτό και κλείνει γρήγορα. Για να δεις τα άλλα λειτουργικά, πρέπει να κάνεις Log off από το βελάκι δίπλα. Στην επόμενη εκκίνηση θα δείτε την κλασσική οθόνη επιλογής λειτουργικού.

Όσον αφορά τα προγράμματα και τους drivers, το ρίχνετε κορώνα γράμματα. Τα καινούργια και γνωστά συνήθως τα δέχεται. Προσωπικά μου δούλεψαν κανονικά οι drivers μου, εκτός από τους παλιούς του εκτυπωτή και του σκάνερ, το Nero 7.5, το flashget, το daemon tools, έβαλα ελληνικά στον Media player βάζοντας το office, δούλεψε το Msn kai to gtalk. Δεν μου έρχονται άλλα.

Δεν δούλεψαν το Kaspersky antivirus 6, το Alcohol (μην το επιχειρήσετε, είναι μανούρα)

Δημοσ.

ma den enaferomaste se dokimastikes ekdoseis.

i sxetikh einai h telikh ekdosh poy proorizete gia toys kataskeyastes.den tha kykloforish pote gia to kosmo. mia apo ayti tha exeis proegatesthmenh otan arxisoun na kykloforoyn pc me vista.

ta spasimata einai akrivos giati den yparxoyn key gia tis telikes ekdoseis kai gi ayto ta spane etsi wste na dextoyn kapio yparxon apo tis proekdoseis.

kapoia stigmi tha kataferoyn na ta spasoyn entelos.

ayti ti stigmi sto telos sthn oysia exoyme ena demo pliris leitoyrgeias gia oso xroniki diarkeia kratoyn kai oi ekdoseis rc

• Moderators
Δημοσ.
H Microsoft ισχυρίζεται ότι οι πειρατικές κόπιες των Windows Vista και Office 2007 που ήδη κυκλοφόρησαν στο Internet μέσω κάποιων sites, είναι «περιορισμένης λειτουργικότητας». Μετά από σχετικές αναφορές, η εταιρία του Redmond με μια έτοιμη από πριν δήλωση, υποστήριξε ότι οι κόπιες αυτές δεν περιέχουν τον τελικό κώδικα.

Μέχρι στιγμής η εταιρία έχει δώσει γνήσιες εκδόσεις των Vista μόνο στους κατασκευαστές υπολογιστών, ενώ οι ιδιώτες θα μπορέσουν να αγοράσουν για λογαριασμό τους τα Vista στις 30 Ιανουαρίου 2007.

Πηγή:www.pcw.gr

Μα η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm(=realease to manufacturer).Και οπως λεει και η ιδια η ms,ειναι γνησια εκδοση των vista.Απο που προκυπτει λοιπον η "περιορισμενη λειτουργικοτητα" κ ο "ατελης κωδικας"?:-D

Εκτος και αν κυκλοφορουν και τιποτα αλλες εκδοσεις εκτος της rtm και δεν το χω παρει εγω χαμπαρι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου μπορει να είναι και μουφα της Ms αυτη η ανακοίνωση για να περιορίση την πειρατια ή τουλάχιστον νομίζει οτι θα την περιοριση

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ξέρω φίλε μου μπορει να είναι και μουφα της Ms αυτη η ανακοίνωση για να περιορίση την πειρατια ή τουλάχιστον νομίζει οτι θα την περιοριση

Αυτο θελω να πω και γω:wink:

Δημοσ.

Φίλε constantinos_rho αυτό που λές ότι έβαλες 1GB stick για readyboost τί είναι;

Άκυρο το βρήκα τελικά. Πολύ καλή μαγκιά αυτό με τα flash drives. Πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει δει διαφορά αισθητή;

Δημοσ.
Λοιπόν τσακάλια, εγώ έβαλα την RC2 (5744) που είναι το ultimate pack με επίσημο κλειδί από την microsoft που δίνεται δωρεάν και μπορείτε να το πάρετε όλοι σας, κι αφήστε τα πειράματα με δοκιμαστικές εκδόσεις με τρέχα γύρευε σπασίματα (γνώμη μου).

1)Τα vista δεν απποτελούν upgradable σύστημα για τα XP, θέλουν δικιά τους εγκατάσταση.

2)Για το πρόβλημα που αναφέρει ένας φίλος παραπάνω ότι δεν μπορέι να μπεί στο παλίο του λειτουργικό, είναι γιατί κάνει το γρήγορο κλείσιμο(το γνωστό κόκκινο κουμπάκι). Αυτό όμως δεν ξεφορτώνει ουσιαστικά τα vista, γι'αυτό και κλείνει γρήγορα. Για να δεις τα άλλα λειτουργικά, πρέπει να κάνεις Log off από το βελάκι δίπλα. Στην επόμενη εκκίνηση θα δείτε την κλασσική οθόνη επιλογής λειτουργικού.

Όσον αφορά τα προγράμματα και τους drivers, το ρίχνετε κορώνα γράμματα. Τα καινούργια και γνωστά συνήθως τα δέχεται. Προσωπικά μου δούλεψαν κανονικά οι drivers μου, εκτός από τους παλιούς του εκτυπωτή και του σκάνερ, το Nero 7.5, το flashget, το daemon tools, έβαλα ελληνικά στον Media player βάζοντας το office, δούλεψε το Msn kai to gtalk. Δεν μου έρχονται άλλα.

Δεν δούλεψαν το Kaspersky antivirus 6, το Alcohol (μην το επιχειρήσετε, είναι μανούρα)

Τωρα που βλεπω μονο τα XP πως θα μπορεσω να δω και τα vista?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το crack που κυκλοφορεί μέχρι στιγμής, με ΟΛΕΣ του τις παραλλαγές, είναι ατελές.

Κάνει την RTM έκδοση (τελική) να φαίνεται σαν RC (έκδοση beta), με ό,τι σημαίνει αυτό. (αδυναμία updates που θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ για την ελική έκδοση.

Αυτή τη στιγμή κάνει updates, γιατί η MS δεν τα έχει χωρίσει ακόμα.

Με την κανονική κυκλοφορία των Vista όμως (30 Ιανουαρίου) θα επιτρέπει updates MONO στην τελική έκδοση.

Για αυτό θα πρότεινα να μην ασχοληθεί ακόμα κανείς με τα υπάρχοντα "σπασίματα", να κάνει την εγκατάστασή του και να περιμένει, εφόσον είναι επιλογή του να μην αγοράσει τη νόμιμη άδεια χρήσης, κάποια νέα και αξιόπιστη λύση.

Δε γίνεται, στον ένα μήνα που θα λειτουργούν χωρίς activation, όλο και κάτι θα υπάρξει...

Όσον αφορά το ερώτημα 32 ή 64bit έκδοση, αν επιδίωξη είναι η λειτουργία όσο το δυνατόν περισσότερων εφαρμογών (άρα η συμβατότητα των εφαρμογών..) τότε 32bit.

Αν θέλουμε να δουλέψουμε σε ένα υπέρ-σύγχρονο pc και με περιορισμένες εφαρμογές (και νόμιμες ώς το επι το πλείστων...), τότε 64bit

Δημοσ.

Εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα !!!

Ακόμα δεν κυκλοφόρησαν θέλετε και crack !!!

Κάντε λίγη υπομονή, το καλο πράμα αργεί

be cool

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...