johnyboy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 tipota.kai ego apo thio ta agorasa.pezoun poli kala den exo provlima.
islas canarias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια μονο σε μενα φανηκε το αερο πατατια???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Τελευταία ειδοποίηση προς όλους Οποιοδήποτε δημόσιο μήνυμα σχετικά με την παράκαμψη προστασίας του λειτουργικού ή σχετικά με "βοήθεια" για το λειτουργικό θα διαγράφεται και ο εμπνευστής/συγγραφέας του θα κερδίζει πενθήμερη άδεια από το forum. Στην παραπάνω βράβευση περιλαμβάνονται και μηνύματα με περιεχόμενο ανάλογο του "στείλτε μου ένα pm και βοηθείστε με ρε παιδιά...". Σε περίπτωση υποτροπής, θα χορηγείται άδεια αορίστου χρόνου. Ελπίζω τα παραπάνω να είναι κατανοητά και να μη χρειαστεί να εφαρμοστούν. Για απορίες, διευκρινήσεις κλπ δείτε εδώ.
johnyboy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ok.to aero den eine kai toso patatia antitheta mou fanike kalo.dokimase na anoikseis pola parathira kai pata to koumpi ton win kai to tab na deis ti kanei.
sa3rdna Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση, και παρακαλώ όποιον πραγματικά γνωρίζει να απαντήσει για να μην μπερδευτούμε περισσότερο. λοιπόν θέλω να μάθω αν η retail έκδοση των Vista (αυτή που κυκλοφόρισε 30/01/07 στα καταστήματα) είναι ίδια με την RTM (αυτή που κυκλοφόρισε το Νοέμβριο) κι αν όχι τι διαφορές έχουν οι 2 εκδόσεις? ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
islas canarias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ok.to aero den eine kai toso patatia antitheta mou fanike kalo.dokimase na anoikseis pola parathira kai pata to koumpi ton win kai to tab na deis ti kanei. αυτο johnyboy ειναι το flip3d και σε αλλο ποστ ειχα πει οτι αναγει σε ταινια σταρ τρεκ!!!! σαφως και ειναι κορυφαιο (αν και δεν φτανει σε επιπεδα το macosX). το αερο ειναι τα φωτιζομενα Χ κτλπ πανω δεξια. σε αυτο αναφερομαι ως πατατια!!!
asmilon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Το Aero ειναι ολο το περιβαλλον των Vista, περιλαμβανει το πως φαινονται τα κουμπια ελεγχου των παραθυρων, τις διαφανειες γυρω γυρω απο το καθε παραθυρο, τα live thumbnails, τους επανασχεδιασμενους wizards και φυσικα το flip3d καθως και διαφορα αλλα που δε θυμαμαι. Ολα αυτα μαζι συνθετουν το Aero και οι ομοιοτητες με το MacOS X καθε αλλο παρα αμελητεες ειναι...
andreapaog328 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 gia ellhnika Windows Vista mathame tpt???
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά εγώ έχω Intel Celeron 2.4/Nvidia 7600GS/768RAM/2 HDD έναν 80GB για λειτουργικό και 200GB/1DVD-ROM 1DVD-WRITER/AKASA 400W/ Λέτε να τα έχω χαλαρά τα ultimate edition η θα κολλάνε???
Angeldust Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 gia ellhnika Windows Vista mathame tpt??? Kykloforoun hdh edw kai merikes meres alla pros to paron mono OEM (diladi paketo agoras mazi me ypologisth) kai mono me TurboX apo to Plaisio.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Επισημα σαν software μονο μετα τις 20/2.
wazomania Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά είχα τα XP στο PC με το OneCare της Microsoft και όταν έκανα update σε Vista Ultimate δεν μπορούσα να είχα πρόσβαση στο Internet, το έψαχνα 30 λεπτά να βρω τον λόγο και τελικά διαπίστωσα ότι το νέο Onecare(υποτίθεται ότι είναι για τα Vista) της Microsoft δεν δουλεύει με τα Vista!και εξετία του έχασα και τους drivers του modem μου! Είναι δυνατόν! icon_idea.gif Επιπλέον έχουμε στα Vista πολύ μπλε οθόνη ρε παιδιά εσείς?
EKTELESTES Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 κάνε καθαρή εγκατάσταση των Vista και θα σαι 1 χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.