Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Apla xerw oti ta premium theloun 1gb ram gia na doulespoun sto full.Den nomizw na thn xreiastoun oli...,alla paralila internet-office sto full isws exeis kapia kolimatakia.logika omws oxi sovara.den prokite na valw amesa vista,se mia vdomada paw fandaros,apla parakolouthw exelixeis...

Δημοσ.

ena vari leitourgiko me poli dromo mprosta tou gia na ginei sunolika axiopisto kai stathero.Opws exei ginei kai me kathe leitourgiko ths microsoft sto parelthon.apopsi mou,min valeis akoma ta vista.exoun dromo mprosta tous..epipleon min xexnas pws an o skliros tou lg einai stis 5400 strofes kai auto tha metrisei sthn sunoliki apodosi tou laptop.Allo xp allo vista.Kamia sxesi se apaitiseis..An adimetopiseis meiomenh pandws apodosi tha einai sta premium.An...

Δημοσ.
me poli dromo mprosta tou gia na ginei sunolika axiopisto kai stathero.

loooool:)

Γίνονται και τέτοια πράγματα? Πράγματι τα ΧΠ μετά από 3 χρονάκια και 2 SP κάπως πήγαινε και ερχόταν το πράγμα...αλλά αν αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό ονομάζουμε ''σταθερό''....αντε γεια....

Δημοσ.

Kia kalitera na einai ta pragmata apo ta arxika xp,min xexname pws einai pio ''enisximeno'' kai poliploko leitourgiko:)Logika tha akolouthisoun sp...Pandws epeidi einai arxi tha akoustoun polla parapona kai elleipsi apo drivers ktl...

Δημοσ.
Συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθεί,αλλά το site σέρνεται στον ΗΥ μου μετά τις εργασίες συντήρησης για να κάνω αναζήτιση.

Εχω κόπια από γνήσια Vista RΤΜ (από εταιρία συναρμολόγισης ΗΥ)-Σε κάθε περίπτωση με το που πάω να κάνω setup μου εμφανίζει τα παρακάτω :

SPWIZENG.dll is not a valid Windows image. Please check this against your installation diskette.

και μετά :

:

The file autorun.dl could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0xC1]

Δεν μπορεσα μ'αναζήτιση στο Ιnternet να βρώ λύση,δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας hardware ,τα δισκάκια τα έχω αντιγράψει και σε 2χ ταχύτητα όπως προτείνεται από την ΜS,δοκίμασα και boot με το DVD αλλά ζητά να γίνει μόνο καθαρή εγκατάσταση,όχι upgrade....

Σε κάποια ξένα forum διαβασα,ότι με αντικατάσταση του setup από άλλο ίδιο,από κάποιον που του δούλεψε ήδη,το πρόβλημα λύνεται.

(Oπότε αν δεν έχει υπάρξει λύση σε άλλον κατά το παρελθόν,να μου αναφέρει,θα παρακαλούσα PM το setup αρχείο να το δοκιμάσω.)

Υποψιάζομαι μήπως οι εκδόσεις αυτές δεν είναι για upgrade,αλλά στα WinXP δεν υπήρχε πρόβλημα-Εξάλλου και στην εταιρία έκαναν upgrade με τα υπάρχοντα DVD,και στην αναζήτιση στο Internet το πρόβλημα αναφέρεται συχνά και στα γνήσια (όσο και τα "πειρατικά") DVD σαν bug του setup.

Καμιά γνώμη ;

Δεν μου απάντησε κανείς,μπόρεσε να κάνει upgrade με το Vista RTM που κυκλοφορεί ή σχετικά με παραπάνω που ανέφερα ;

Δημοσ.

thelw na mou peite pio einai pio kalo apo ta 2? kai pia einai i teleytaia ekdosi akouw rtm bill gates kai tetia epitelous pia einai re guys... :confused:

giati thelw na valw vista sto mixanima mou....

Antec NSK6500 Super Midi Tower Case - 430W PSU (CA

Asrock Conroe945G-DVI (Socket 775) PCI-Express DDR2 Motherboard (MB-004-AK)

Intel Pentium 4 820 Dual Core "LGA775 Smithfield" 2.8GHz (800FSB) - Retail (CP-102-IN)

Western Digital Caviar Special Edition 160GB 1600AAJS SATA-II 8MB Cache - OEM (HD-118-WD)

BFG 3DFuzion GeForce 7600 GT 256MB GDDR3 TV-Out/DVI (PCI-Express) - Retail (GX-025-BG)

CORSAIR 1GB PC4200 DDR2-533

thanks

Δημοσ.

η τελευταία έκδοση είναι η 6000. Προσωπικά αυτός ο explorer που έχει, μου τη σπάει. Ζήτω ο παλιός, λιτός explorer του XP ;)

Κατά τα άλλα , μια χαρά!

Τώρα για το ποιο είναι πιο καλό, δεν είμαι ο ειδικός σε αυτά...

Δημοσ.

Τι εννοείς πως να το δεις;

Αν το κατεβάζεις τώρα, το λέει το όνομα του αρχείου....

Αν το έχεις ήδη εγκαταστήσει... ζήτω το DOS... -> πατάς ver και σ'το εμφανίζει.

Δημοσ.
ena vari leitourgiko me poli dromo mprosta tou gia na ginei sunolika axiopisto kai stathero.Opws exei ginei kai me kathe leitourgiko ths microsoft sto parelthon.apopsi mou,min valeis akoma ta vista.exoun dromo mprosta tous..epipleon min xexnas pws an o skliros tou lg einai stis 5400 strofes kai auto tha metrisei sthn sunoliki apodosi tou laptop.Allo xp allo vista.Kamia sxesi se apaitiseis..An adimetopiseis meiomenh pandws apodosi tha einai sta premium.An...

Δηλαδή και με το σκληρό μου άστα να πάνε....Χάλια χρήση θα κάνω με το σύστημά μου...xp και πάλι xp.

Δημοσ.

Εγω παντως εβαλα βιστα προχτες και εχω να αναφερω τα εξης:

1) δεν γινοταν upgrade (εκδοσι billgates που κυκλοφορει γενικως...) και επρεπε να γινει φορματ! clean install δηλαδη!

2) δεν αναγνωριζε soundblaster live 5.1. Μετα απο ψαξιμο στα φορουμ βρηκα κατι adapted drivers και λειτουργησε, εκτος απο surround.

3) το αερο πια δεν ειναι κ τοσο εντυπωσιακο, μαλλον πατατα ειναι, το flip3d ομως αναγει σε ταινιες τυπου σταρ τρεκ :-) λεει!

4) δε λειτουργησε το call of duty 2 online καθως και το steam για cstrike, κτλπ!

5) Γενικα εαν δεν παιζει παιχνιδια κανεις ειναι ενα ανανεωμενο λειτουργικο μονο που θελει καιρο ακομα να υποστηριχτει πληρως για online gaming κτλπ!

Κατα την ταπεινη μου, ειναι ΟΚ για χρηση σπιτιου χωρις απαιτησεις σε καμια περιπτωση ομως για ψαγμενους! Ακομα...

Κατι τελευταιο, στο δικο μου συστημα ετρεξαν με τρομερη ταχυτητα. Εχω 7800GS καρτα, 2GB μνημη και 3,4 Pentium 4 (cpu διετίας).

Αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...