tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 me tis soundblaster ti pezei re paides? doulevoun kanonika pleon me tous new drivers apto update alla den exoun surround!!!!!
sotosko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Κατι αλλο που βρηκα. Τα ελληνικα vista θα ερθουν σε 10-15 μερες επειδη η microsoft καθυστερησε την παραγωγη των dvd. Μου το ειπαν απο το Πλαισιο.
User_32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Κατι αλλο που βρηκα. Τα ελληνικα vista θα ερθουν σε 10-15 μερες επειδη η microsoft καθυστερησε την παραγωγη των dvd. Μου το ειπαν απο το Πλαισιο. Ωραία νέα αυτά !!! Κάποιοι λέγανε ότι μετά από 2 μήνες θα βγαίνανε τα ελληνικά Ευτυχώς όμως !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μια αλλη ερωτηση, ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω την Ultimate εκδοση τους αν οχι την τελικη εστω την RTM. (εννοω με μη νομιμο τροπο.) Αν ξερει καποιος ας μου στειλει ενα PM. Οι κανονες του forum απαγορευουν τετοιες δημοσιευσεις.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 telika ti build einai i ekdosi pou kikloforei exo sta katastimata tora?milame gia tin ultimate pou exei kai to aero mesa.milame gia 64 bit ekdosi.thanxs ek ton proteron.einai kai alles erotiseis pou den mporo na tis rotiso edo.opou pou pos ktl ;)opoios xerei as boithisei me ena pm.
Members gsarig Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Χαζή ερώτηση ίσως: η έκδοση που κυκλοφόρησε τώρα στα καταστήματα είναι η ίδια με την RTM από άποψη λειτουργιών και δυνατοτήτων ή υπάρχει κάποια διαφορά;
danaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εντελώς τυχαία, είδα σε μεγάλο forum του εξωτερικού την ίδια ερώτηση και η απάντηση - από ειδικούς - είναι ότι, ναι, είναι ακριβώς η ίδια έκδοση...
Members gsarig Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εντελώς τυχαία, είδα σε μεγάλο forum του εξωτερικού την ίδια ερώτηση και η απάντηση - από ειδικούς - είναι ότι, ναι, είναι ακριβώς η ίδια έκδοση... Ευχαριστώ
Meraklis56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 εγώ πάλι άκουσα οτι συνδιάζει καινούργιους drivers και updates. Ps.να σαι καλά doomed
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια μια ...χαζη ερωτηση.Σε pc με δυπυρηνο επεξεργαστη ποια εκδοση θελουμε ???? 32bit ή 64bit ????
Members gsarig Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δεν έχει να κάνει με το αν είναι διπήρυνος ή μονοπήρυνος ο επεξεργαστής, αλλά από το αν υποστηρίζει 64bit. Όπως και να έχει όμως, θα πρότεινα να βάλεις την 32bit για καλύτερη συμβατότητα (εκτός αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δεν έχει να κάνει με το αν είναι διπήρυνος ή μονοπήρυνος ο επεξεργαστής, αλλά από το αν υποστηρίζει 64bit. Όπως και να έχει όμως, θα πρότεινα να βάλεις την 32bit για καλύτερη συμβατότητα (εκτός αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς ). Ευχαριστω.Ο επεξεργαστης μου ειναι αυτος. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=869082
sotirisl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 και εγώ στο ίδιο δίλημα είμαι... έχω 64bit επεξεργαστή να βάλω 32 ή 64 έκδοση?
greekzero Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 μην βάλετε 64 bit θα τo μετανιώσετε γιατί δεν θα σας τρέχει τα application σας.και ακόμα δεν λέει να βάλεις 64 bit λειτουργικό γιατί ποια 64 bit applications θα τρέχετε για να δείτε tina διαφορα με τo 32? εκεί είναι η διαφορες,οποτε καθίστε με την 32.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.