Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατι αλλο που βρηκα. Τα ελληνικα vista θα ερθουν σε 10-15 μερες επειδη η microsoft καθυστερησε την παραγωγη των dvd. Μου το ειπαν απο το Πλαισιο.

Δημοσ.
Κατι αλλο που βρηκα. Τα ελληνικα vista θα ερθουν σε 10-15 μερες επειδη η microsoft καθυστερησε την παραγωγη των dvd. Μου το ειπαν απο το Πλαισιο.

Ωραία νέα αυτά !!!

Κάποιοι λέγανε ότι μετά από 2 μήνες θα βγαίνανε τα ελληνικά

Ευτυχώς όμως !!!

Δημοσ.

Μια αλλη ερωτηση, ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω την Ultimate εκδοση τους αν οχι την τελικη εστω την RTM. (εννοω με μη νομιμο τροπο.) Αν ξερει καποιος ας μου στειλει ενα PM.

Οι κανονες του forum απαγορευουν τετοιες δημοσιευσεις.

Δημοσ.

telika ti build einai i ekdosi pou kikloforei exo sta katastimata tora?milame gia tin ultimate pou exei kai to aero mesa.milame gia 64 bit ekdosi.thanxs ek ton proteron.einai kai alles erotiseis pou den mporo na tis rotiso edo.opou pou pos ktl ;)opoios xerei as boithisei me ena pm.

• Members
Δημοσ.

Χαζή ερώτηση ίσως: η έκδοση που κυκλοφόρησε τώρα στα καταστήματα είναι η ίδια με την RTM από άποψη λειτουργιών και δυνατοτήτων ή υπάρχει κάποια διαφορά;

Δημοσ.

Εντελώς τυχαία, είδα σε μεγάλο forum του εξωτερικού την ίδια ερώτηση και η απάντηση - από ειδικούς - είναι ότι, ναι, είναι ακριβώς η ίδια έκδοση...

• Members
Δημοσ.
Εντελώς τυχαία, είδα σε μεγάλο forum του εξωτερικού την ίδια ερώτηση και η απάντηση - από ειδικούς - είναι ότι, ναι, είναι ακριβώς η ίδια έκδοση...

Ευχαριστώ :)

• Members
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με το αν είναι διπήρυνος ή μονοπήρυνος ο επεξεργαστής, αλλά από το αν υποστηρίζει 64bit. Όπως και να έχει όμως, θα πρότεινα να βάλεις την 32bit για καλύτερη συμβατότητα (εκτός αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς :) ).

Δημοσ.
Δεν έχει να κάνει με το αν είναι διπήρυνος ή μονοπήρυνος ο επεξεργαστής, αλλά από το αν υποστηρίζει 64bit. Όπως και να έχει όμως, θα πρότεινα να βάλεις την 32bit για καλύτερη συμβατότητα (εκτός αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς :) ).

Ευχαριστω.Ο επεξεργαστης μου ειναι αυτος.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=869082

Δημοσ.

μην βάλετε 64 bit θα τo μετανιώσετε γιατί δεν θα σας τρέχει τα application σας.και ακόμα δεν λέει να βάλεις 64 bit λειτουργικό γιατί ποια 64 bit applications θα τρέχετε για να δείτε tina διαφορα με τo 32? εκεί είναι η διαφορες,οποτε καθίστε με την 32.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...