Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορειτε να δειτε παραστατικα τις διαφορες των εκδοσεων των Vista εδω:

vistaeq7.jpg

Τα Vista εχουν oλες τις εκδοσεις τους στο ιδιο DVD εγκαταστασης, το μονο που τις διαφοροποιει ειναι το κλειδι εγκαταστασης. Περιεχονται τοσο η 32 bit εκδοση του λειτουργικου οσο και η 64 bit.

Ευχαριστω πολυ για τη διευκρυνηση

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και να ρωτησω και γω κατι. Αν υποθεσουμε οτι αγορασει καποιος το dvd με τα vista που εχει και τις 2 εκδοσεις 32 και 63 bit και εγκαταστησει την 32μπιτη σε ενα pc ...εχει δικαιωμα να βαλει την 64μπιτη αλλου ?(εφοσον ειναι αλλο κλειδι) 'Η αν καποια στιγμη αλλξει επεξεργαστη και μητρικη και κατευθυνθει απο τον 32 μπιτο που εχει τωρα σε 64μπιτο υποστηριζει η microsoft την αλλαγη αυτη? Η θα πρεπει ο κακομοιρης αν θελησει 64μπιτα windows να τα ξαναγορασει? Οχι τπτ αλλο για καποιον που τα θελει αγορασμενα τα 200 τοσα ευρω ειναι πολλα.... Α ρε...μαλλον απο τα xp θα παω σε fedora και κανα wine για τα παιχνιδακια....ποιος θα μου το λεγε που δεν ειμαι λατρης των linux ιδιαιτερα οτι θα κατεληγα ετσι.... ....μω την εταιρεια ...μω και τις βασιλλοπυλες μου

Δημοσ.
Lemuria το κλειδι για 32-bit ή 64-bit ειναι το ιδιο. Ειναι αναλογα το hardware που εχεις. Αλλαζει μονο μεταξυ των διαφορων εκδοσεων που υπαρχουν (Home, Home Premium κλπ).
Δημοσ.

Πασο να σου πω την αληθεια τοτε αν δε ισχυει, απλα αυτη την εντυπωση ειχα, δε εχω ακομα καποιο hands on για να ξερω σιγουρα.

Δημοσ.
to klidi den einai idio gia 64 kai 32

(afto elipe na apofasize kai mono an esi thes 64 i 32 :P)

edo kala kala tpt den doulevei sosta sta 64

To kleidi mou exw egw pantws einai kai gia ta 32 kai gia ta 64bit - apofasizeis apla esi ti tha egkatastiseis. Episis, apo oti exw dei, ta kleidia einai p.x. gia ta Windows Vista Ultimate, xwris na anaferetai se ekdosi.

Δημοσ.
Μηπως δεν ειναι ετοιμα και τα πουλανε για μοστρα?

Την έχω δει την Ελληνική έκδοση και είναι έτοιμη με όλη τη σημασία της λέξεως. Η μετάφραση είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και έχουν κάνει τρομερή δουλειά, πολύ καλύτερη απο τα XP. Τώρα το γιατί δεν κυκλοφορούν ακόμα οι Ελληνικές εκδόσεις stand-alone, οχι OEM δηλαδή, άγνωστο...

Δημοσ.

Καλησπέρα,μόλις πέρασα στο laptop τα Vista bussiness...

Ακόμα είναι πολυ νωρίς για συμπεράσματα...

Βασικά ,πήγα να εγκαταστήσω firewall (zone alarm) ,αλλα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας...Το αλλο που με παραξένεψε ήταν ότι το κουμπι για το @ βγάζει " και αντίθετα ,ανεξαρτήτου γλώσσας....

Δημοσ.

Για το zonealarm εχει ωγει εκδοση συμβατη με vista αν δεν κανω λαθος... Βασικα εχω ελεγξει κι ευτυχως για ολα τα προγραμματα που εχω υπαρχει συμβατη εκδοση αναβαθμισμενη για vista.

Δημοσ.

mou kollaei i eggkatastasi ... otan kanei restart gia na treksi gia proti fora mou crasari stin arxi ...

exo chaintech vnf3 me amd sempron 3100 1 gb 7600 gs kai creative audige2

exo dokimasi kai se sata kai ide disko ...

exo vgali apo pano kartes tv kai usb siskeves exo iperxronisi exo ipoxronisi exo treksi me kanoniki sixnotites tou epejergasti tin egkatastasi ... exo dokimasi ta panta ... clean install kano se adio disko ... original ta windows

kamia idea ...

ipopsiazome tin karta ixou ...

exei kaneis i akousi kanis paromia provlimata ...

kmamia idea ...

Δημοσ.

Η HP μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα βγάλει vista drivers για τον HP scanjet 4470c scanner μου... Σιγά μη σκάσουν για μας που δε θέλουμε να αγοράζουμε κάθε χρόνο scanner...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...