Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Ελληνική έκδοση είναι έτοιμη, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν την έχουν διαθέσει ακόμα.

Από άποψη εξελληνισμού, μπορώ να πω ότι το παράκαναν ;) Ακόμα και οι τελεστές σύγκρισης στην αναζήτηση είναι Ελληνικοί! ;)

Ayto akribos thelo na do k go, pos tha douleuei h anazhthsh sta ellinika

Πότε θα κυκλοφορήσει το δωρεάν CD αναβάθμισης των Windows Vista?

Για όσους αγοράσατε υπολογιστή Turbo-X, Desktop ή Laptop με Windows XP, μετά τις 26 Οκτωβρίου, τα δωρεάν CD για να αναβαθμίσετε τα Windows XP στην αντίστοιχη έκδοση των Windows Vista, θα διατεθούν από τα καταστήματά μας στα τέλη Φεβρουαρίου, κατόπιν επίσημης ενημέρωσης από την MICROSOFT

Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης των συγκεκριμένων CD θα σας ενημερώσουμε μέσα από το site μας

se kana mhna loipon

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oson afora ta Ellinika, bgikan poly grigorotera ap'oti perimena... Sygkekrimena to Plaisio dinei ta Ellinika Vista se ekdosi Home Premium, me ka8e agora ypologisth (sta8erou h foritou) TurboX. Dia8esimotita amesh diladi, egw perimena na bgoun meta apo 2-3 mhnes, opws ginetai panta diladi...

Δημοσ.

Παιδιά με drivers πως πάει αξίζει να τα πάρουμε η να περιμένουμε λίγο...

Μιλάω κυρίως για το Modem Router της Microcom 2634...Γιατί στην αναζήτηση που κάνω αν δέχετε ο υπολογιστής μου τα Vista δεν το αναγνωρίζει ...Επίσης με προγράμματα όπως Corel , Nod υπάρχουν προβλήματα...?

Δημοσ.

To programa tou router sou sou zriazete mono gia na blepeis thn katastash tou diktyou ktl. Tha exeis internet kanonika sta vista, den to xriazese

Antivirus exoun bgei para polla gia vista tora sto corel ontos mporei na exeis problem. checkare k mia to google

Δημοσ.

δεν υπαρχει προβλημα με τις γνωστες εφαρμογες.Εγω τουλαχιστον που τις δοκημασα οι περισοτερες δουλευουν τζιτζιλονι.

Δημοσ.
Oson afora ta Ellinika, bgikan poly grigorotera ap'oti perimena... Sygkekrimena to Plaisio dinei ta Ellinika Vista se ekdosi Home Premium, me ka8e agora ypologisth (sta8erou h foritou) TurboX. Dia8esimotita amesh diladi, egw perimena na bgoun meta apo 2-3 mhnes, opws ginetai panta diladi...

Αυτο μου κανει και μενα εντυπωση.Αφου τα εχουν προεγκατεστημενα σημαινει οτι ειναι ετοιμα.Γιατι λοιπον δεν τα πουλανε σαν σχετο λειτουργικο ????

Δημοσ.

Ελα ντε κσι εγω αυτο αναρωτιεμαι.:roll: Και αφου κυκλοφορησαν γιατι δεν εχουν ερθει στο καταστημα που δουλευω εφοσον ειμαστε MS SALES PARTNERS?:roll:

Δεν μας εστειλαν ουτε καν το action pack.Αρα κατι παιζεται.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε δύο εκδόσεις την Home Prenium και την Ultimate...

Επειδή δεν έχω πολυκαταλάβει τις διαφορές των 2 εκδόσεων μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σε τι ακριβώς διαφέρουν και αν η διαφορά τιμής είναι δικαιολογημένη....?

Δημοσ.

Απλη λογικη.Η ultimate θα εχει περησοτερες λειτουργειες.Αν και αυτο που πιστευω ειναι οτι οι παραπανω λειτουργειες θα ειναι για δικτυα και domain και οχι σε απλα πραγματα.Σε απλη χρηση δεν νομιζο να εχουν τεραστιες διαφορες.Παντως αν θελετε να τα δοκιμασε τε μην τα αγοραζετε.Αφηστε τα να τα δειτε πρωτα και μετα.Δοκιμασε καμια κοπια προτα εστω και 30days trial.

Δημοσ.

Μπορειτε να δειτε παραστατικα τις διαφορες των εκδοσεων των Vista εδω:

vistaeq7.jpg

Τα Vista εχουν oλες τις εκδοσεις τους στο ιδιο DVD εγκαταστασης, το μονο που τις διαφοροποιει ειναι το κλειδι εγκαταστασης. Περιεχονται τοσο η 32 bit εκδοση του λειτουργικου οσο και η 64 bit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...