Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@timeryin http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/features/experiences/aero.mspx

@gv version 6.0 build 6000.

@paokkerkir απλά κανε τα install και όταν σου ζητηθεί να διαλέξεις σε πιο primary partition θέλεις να βάλεις τα vista διάλεξε τον δεύτερο σου δίσκο και θα είσαι ok.όταν κάνει boot τo pc θα σε ρωτάει που θέλεις να μπεις earlier windows η vista.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paokkerkir μάλλον εννοείς το πρόσθετο VISTA DreamScene που σου επιτρέπει να έχεις video σαν backround. Μέχρι την τελευταία φορά που μπήκα στα Vista δεν ήταν διαθέσιμο από τα Ultimate Extras αλλά όλως περιέργως το βρήκα σε διάφορα σκοτεινά sites, όμως δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα. Τα 2 video που περιλαμβάνει είναι ικανοποιητικά (bliss και aurora8x6) αλλά δεν είναι κάτι νέο σαν εφαρμογή, αφού ήδη εδώ και χρόνια στα XP κάποια προγράμματα γιά κάρτες τηλεόρασης σου δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις video σαν backround (FLY 2000 TV). Η διαφάνεια στα πλαίσια των παραθύρων και τα υπόλοιπα εφέ επίσης δεν είναι κάτι καινούριο στους χρήστες του WindowBlinds, αλλά στα Vista όλα τα παραπάνω γίνονται πιό ομαλά και καταναλώνοντας λιγότερους πόρους επειδή είναι ενσωματωμένα.

Exoskeletor κοροϊδεύεις ε; Από τις γνώσεις σου γενικά κρίνω ότι ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που ξέρουν ότι τα Ελληνικά θα βγουν τουλάχιστο 1 μήνα (το Πάσχα αν είμαστε καλά) μετά την Αγγλική έκδοση. Εγώ τα είδα πάντως στην εκπομπή της Μπίλιως που είχε ενημέρωση γιά τα καινούρια Windows πριν 3 βδομάδες. Όσα μενού έδειξε ήταν Ελληνικά, που σημαίνει ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες να μειωθεί αυτός ο χρόνος.

Δημοσ.
Toso xrono eixan sthn diathesh tous, alles xores pos prolabane. mia zoh piso tha eimaste, eipa k go mpas k fetos alaksoun ligo ta pragmata.

Skasan myth kai oi protoi final drivers, ths ati

Η Ελληνική έκδοση είναι έτοιμη, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν την έχουν διαθέσει ακόμα.

Από άποψη εξελληνισμού, μπορώ να πω ότι το παράκαναν ;) Ακόμα και οι τελεστές σύγκρισης στην αναζήτηση είναι Ελληνικοί! ;)

Δημοσ.

Den eipa oti ta exw akoma. Tha ta parw, me 182 euro apo Hardshop.

To thema ine oti thelo na ta egatastisw ston deftero disko PCI kartas controller. Diladi sto Primary channel exw 2 diskous, kai episis exw mia PCI karta me allous 2, kai thelw na ta valw ston 2o tis kartas. Tha ton anagnorisei to setup i 8elei drivers?

Δημοσ.

:) Σπουδαία με το cnet... Μου αρέσει όταν μετά από ανάλυση δεν μπορούν να καταλάβουν τι υπολογιστή έχω, έστω κι αν περιλαμβάνει τα πιό κοινά εξαρτήματα, και είναι και 2 χρόνων τουλάχιστο.

The configuration of your system could not be determined. Please review the information below or visit http://www.windowsvista.com/getready.
Δημοσ.

den nomizo na exeis provlima.koitaxte epidi exo valei sti doulia vista.ta evala se ena pc aplo p4 3ghz 512ram 80gb skliro 128vga.den eida diafores se taxitita,opos trexane ta xp trexane kai ta vista.kai evala tin ultimate gia na kano peiramata.apla osoi thelete na ta valete kante to se kapio pc pou den to exete gia doulia.px forologikous kai ta sinafi.den trexei kamia tetoia efarmogi se vista.

Δημοσ.

Με 1GB μνήμη είσαι στα όρια του να αρχίσεις να σκέφτεσαι την αναβάθμηση, οπότε καλύτερα κάντο. Με 1.5GB που έχω εγώ, οι βαριές εφαρμογές που έχω δοκιμάσει, και ταυτόχρονα μερικές φορές, δεν έχουν πρόβλημα. Σ' αυτές περιλαμβάνονται το Quake 4, το Paint Shop Pro Photo XI και το Ulead VideoStudio 10. Γιά το Office δεν το συζητάμε, είναι πολύ ελαφρύ σε σχέση με τα προηγούμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...