Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ντροπή να μην υποστηρίζεται η Abit Ax8 από τα Windows Vista x64. Μόνο κάρτα ήχου βλέπει. Ούτε Serial Ata ούτε Gigabit Ethernet....

*Edit o Serial Ata έπαιξε βρήκα Via Drivers (5.10) αλλά για το Icplus 1000A τίποτα ακόμα!

Συμπέρασμα: Γυρίζω σε Windows Xp Pro x64, όταν θα βεβαιωθώ ότι είναι πλήρως συμβατά με το σύστημά μου θα κάνω upgrade! Κρίμα, όταν είχα βάλει Vista RC1 32bit τα είχε δεί όλα κομπλέ. Είναι αδικία η x64 πλατφόρμα να μην υποστηρίζεται από τις εταιρίες στους Drivers. Λες και τους κάνει κόπο να γράψουν λίγες γραμμές κώδικα!!!

Δημοσ.
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανένας γιατί δεν μου δουλεύει το weather gadget ; Σε ξένα φόρουμ, μερικοί που είχαν το ίδιο πρόβλημα έλεγαν ότι έφταιγαν τα region settings και ότι έβαλαν US και διορθώθηκε, σε εμένα τίποτα καθώς και σε μερικούς άλλους που έλεγαν ότι το δοκίμασαν αλλά δεν βοήθησε. Καμιά ιδέα ;

Και κάτι ακόμα, απο πιά έκδοση και μετά το nero είναι συμβατό με vista ;

η γλώσσα πρέπει να είναι στα αγγλικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθεί,αλλά το site σέρνεται στον ΗΥ μου μετά τις εργασίες συντήρησης για να κάνω αναζήτιση.

Εχω κόπια από γνήσια Vista RΤΜ (από εταιρία συναρμολόγισης ΗΥ)-Σε κάθε περίπτωση με το που πάω να κάνω setup μου εμφανίζει τα παρακάτω :

SPWIZENG.dll is not a valid Windows image. Please check this against your installation diskette.

και μετά :

:

The file autorun.dl could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0xC1]

Δεν μπορεσα μ'αναζήτιση στο Ιnternet να βρώ λύση,δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας hardware ,τα δισκάκια τα έχω αντιγράψει και σε 2χ ταχύτητα όπως προτείνεται από την ΜS,δοκίμασα και boot με το DVD και ζητά να γίνει καθαρή εγκατάσταση όχι upgrade....

Σε κάποια ξένα forum διαβασα,ότι με αντικατάσταση του setup από άλλο ίδιο,από κάποιον που του δούλεψε ήδη,το πρόβλημα λύνεται.

(Oπότε αν δεν έχει υπάρξει λύση σε άλλον κατά το παρελθόν,να μου αναφέρει,θα παρακαλούσα PM το setup αρχείο να το δοκιμάσω.)

Υποψιάζομαι μήπως οι εκδόσεις αυτές δεν είναι για upgrade,αλλά στα WinXP δεν υπήρχε πρόβλημα-Εξάλλου και στην εταιρία έκαναν upgrade με τα υπάρχοντα DVD,και στην αναζήτιση στο Internet το πρόβλημα αναφέρεται συχνά και στα γνήσια (όσο και τα "πειρατικά") DVD σαν bug του setup.

Καμιά γνώμη ;

Δημοσ.
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανένας γιατί δεν μου δουλεύει το weather gadget ; Σε ξένα φόρουμ, μερικοί που είχαν το ίδιο πρόβλημα έλεγαν ότι έφταιγαν τα region settings και ότι έβαλαν US και διορθώθηκε, σε εμένα τίποτα καθώς και σε μερικούς άλλους που έλεγαν ότι το δοκίμασαν αλλά δεν βοήθησε. Καμιά ιδέα ;

Και κάτι ακόμα, απο πιά έκδοση και μετά το nero είναι συμβατό με vista ;

βασικά είναι πολύ εύκολο, αρκεί να "πειράξεις" ένα αρχειάκι. για λεπτομέρεις στείλε μου pm να σου πώ.

Δημοσ.

Να σας κανω μια ερωτηση οσο χαζη και αν ειναι...

Το Aero που ειδα οτι χρειαζεται για τα Vista ειναι αντιστοιχο του directX? Η καρτα γραφικων μου ειναι Asus 512 αλλα δε θυμαμαι τον τυπο του. Μπορει να μην ειναι συμβατα στο pc μου στην 64χ εκδοση τους?

Δημοσ.

Paidia, egw twra exw WinXP se enan disko IDE 120GB.

Exw enan extra PCI Ide controller pou exw syndesei 2 akoma sklirous.

8elw na egatastisw ta Vista Ultimate (au8entika) ston 2o skliro tou PCI IDE controller. Xerei kaneis an xreiazetai tipota idiaitero auto? 8elw na kanw dual boot me ta XP. Eyxaristw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...