Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντα είχα μπόλικη μνήμη ώστε να απενεργοποιώ το swap file και να πετάει το σύστυμα.

Στα ΧΡ με 2GB όλα καλά.

Στα vista κάθε λίγο πετάγεται το παραθυράκι που μου ζητάει να τερματίσω εφαρμογές λόγω μνήμης.

Αυτή την στιγμή με ανοιχτά το messenger, explorer με 2 σελίδες, Visual Studio 2005, ASP.NET development server και firefox είναι δεσμευμένα τα 1.44GB.

Αν ανοίξει και ο SQL server 2005... ας μην το συζητάμε.

Βέβαια απ'ότι διάβασα κάπου, ανάλογα με το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά η διαχείριση μνήμης. Σε ένα PC με 512ΜΒ χρησιμοποιούνται μόνο τα 270 σε idle, ενώ αν έχεις 2GB χρησιμοποιούνται τα 800ΜΒ.

Η RAM θα πάει πολύ ψηλά.

Δημοσ.

θέλω να δοκιμάσω αυτό με το flash-άκι πάντως που το βλέπει σαν έξτρα μνήμη. Έχω ήδη 1GB μνήμη και δεν έχω πρόβλημα, αλλά θέλω να δω πως πάει το σύστημα αν βάλω το 512 στικάκι μου να λειτουργεί ως έξτρα 512 μνήμη.

Το έχει δοκιμάσει κανείς πλάκα πλάκα; Είδε αλλαγές στην επίδοση;

Δημοσ.

Όποιο πρόγραμμα καί αν προσπαθώ να εγκαταστήσω/απεγκαταστήσω στα vista μού βγάζει αυτό το μήνυμα.Τα έπαιξε o Installer?Πως διορθώνεται αυτό?

wininstallerxk1.th.png

edit:

Άκυρο.Ένα πρόγραμμα μη συμβατό ακόμη με τα vista,μού έκανε τη ζημιά.Ήταν καθαριστήρι τού μητρώου καί έσβησε καταχωρήσεις των αρχείων τού windows installer.Ευτυχώς τα backups πού κρατάνε αυτά τα προγράμματα διόρθωσαν το πρόβλημα.Γιά να μην έχετε απορία το πρόγραμμα ήταν το WINASO REGISTRY OPTIMIZER 2.8 μη συμβατό επί τού παρόντος με τα vista.

Πάντα είχα μπόλικη μνήμη ώστε να απενεργοποιώ το swap file και να πετάει το σύστυμα.

Στα ΧΡ με 2GB όλα καλά.

Στα vista κάθε λίγο πετάγεται το παραθυράκι που μου ζητάει να τερματίσω εφαρμογές λόγω μνήμης.

Αυτή την στιγμή με ανοιχτά το messenger' date=' explorer με 2 σελίδες, Visual Studio 2005, ASP.NET development server και firefox είναι δεσμευμένα τα 1.44GB.

Αν ανοίξει και ο SQL server 2005... ας μην το συζητάμε.

Βέβαια απ'ότι διάβασα κάπου, ανάλογα με το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά η διαχείριση μνήμης. Σε ένα PC με 512ΜΒ χρησιμοποιούνται μόνο τα 270 σε idle, ενώ αν έχεις 2GB χρησιμοποιούνται τα 800ΜΒ.

Η RAM θα πάει πολύ ψηλά.[/quote']

Φυσικό είναι να απαιτείται πολύ μνήμη όταν ανοίγεις τόσα πράγματα.Καί οι δύο browssers ανοικτοί γιατί πρέπει να είναι?Άμα κι εγώ με 1 gb μνήμη πού έχω καί με το pagefile απανεργοποιημένο,ανοίξω ένα σωρό προγράμματα ή ταυτόχρονα κάνω το απλό τεστ μνημών,ανοίγοντας όλες τις γραμματοσειρές είναι λογικό να φρακάρει κάποια στιγμή το σύστημα.Δεν στέκει δηλαδή αυτό πού λες.Δεν είναι κριτήριο γιά τις απαιτήσεις των vista σε μνήμη.Εν τέλει όση περισσότερη RAM τόσο καλύτερα αλλά οί απαιτήσεις των vista δεν είναι τόσο πολύ μεγάλες όσες θέλεις να παρουσιάσεις.

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω το εξης: Βρηκα τα windows vista σε εκδοση Microsoft Windows Vista Corporate December 2006 απο torrent φυσικα. Ειναι final version. Εαν τα κατεβασω & τα βαλω τι drivers θα χρειαστω? Των xp θα παιξουν?

Δημοσ.
@dandri

Σβήσε το link που έβαλες

είναι παράνομο

ακόμα να το μάθεις ;;;;

Done. Συγγνωμη

Δεν μου απαντησες στα ερωτηματα μου....

Δημοσ.

Logika, oi kataskeuastes twn perifereiakwn exoun vgalei drivers gia ta eperxomena vista. Kai lew logika giati olo kai kapoio provlima tha sunantiseis. Gia kathe suskeui pou exeis, psakse sto net kai katevase o,ti driver vriskeis. Afou peraseis ta vista, dokimase kai opoios doulepsei. Emena as poume, pou exw to sagem f@st 800, mou doulepse mia palia ekdosi 3.x enw i kainouria 4.x den douleuei.

Δημοσ.

exw to eksis provlima me ta vista (official, apo msdn kanonika energopoihmena).

otan ksekinaei o upologistis, mou emfanizei ena parathuro pou leei a runtime error has occured line 86 kai debug (yes/no) Error Object expected. Otan paw na emfanisw ena parathuro ston windows explorer pou exei mesa arxeio video mou deixnei sunexeia to eksis spastiko munima: com surrogate has encountered a problem and needs to close. Kai to deixnei panta toses fores osa einai kai ta arxeia video pou exei mesa. Kapou diavasa oti dimiourgeitai provlima me to k-lite codec pack, to evgala kai pali ta idia. Kserei kaneis ti sumvainei?

Δημοσ.

to provlima mallon fainetai na to elusa. Me psaksimo sto google, vrika oti polloi einai autoi pou exoun to idio provlima, kai einai mallon provlima twn vista, ston tropo pou emfanizoun ta thumbnails. Etsi, sto videolan forums, enas proteinei to eksis, kai mallon fainetai na douleuei:

Okay, yes, here we go. I found this by searching the forums, and think ultimately I found the fix on a Microsoft chat room. it *IS* a problem with Vista, but can be fixed by installing this program: ffdshow-tryouts-rev127.exe

There's something wrong with the way Vista is trying to create the icons for these programs, and this patch fixes it.

I found that program for download through a Microsoft site, like I said, but try googling it. If you don't have any luck, e-mail me Oldsmobile_Mike (at) excite.com

I can confirm that installing this program stopped the Com Surrogate errors under Windows Vista, RTM build 6000.

Δημοσ.

Καθε φορα που παω να ανοιξω καποια αρχεια βιντεο (.ts , avi klp) μου βγαζει το εξης σπαστικο μυνημα και πρεπει να κλεισω την εφαρμογη !

Κανενα tip παρακαλω ;

Δημοσ.
Καθε φορα που παω να ανοιξω καποια αρχεια βιντεο (.ts , avi klp) μου βγαζει το εξης σπαστικο μυνημα και πρεπει να κλεισω την εφαρμογη !

Κανενα tip παρακαλω ;

Mαλλον βρηκα τη λυση, εφταιγε το Νero 7.5 που ειχα βαλει.

Οταν το εβγαλα , ολα καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...