Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι ρε, αυτό λέω ;) Χμμμ αφού τις έχεις τις προδιαγραφές δεν τα βάζεις; Καλύτερα είναι να έχεις την 64μπιτη έκδοση και αφού έχεις και το υλικό, είσαι άρχοντας ;).

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ναι ρε, αυτό λέω ;) Χμμμ αφού τις έχεις τις προδιαγραφές δεν τα βάζεις; Καλύτερα είναι να έχεις την 64μπιτη έκδοση και αφού έχεις και το υλικό, είσαι άρχοντας ;).

Ευχαριστώ djapal.

Δημοσ.

Φιλε istrios δε ξερω αν σε προλαβα αλλα εγω ξεκινησα την εγκατασταση μεσα απο τα xp με το image των vista απλα φορτωμενο πανω στο nero image drive και πηγε μια χαρα. Απλα αρχικα αντιγραφει στο σκληρο οτι χρειαζεται απο το image και μετα κανει επανεκκινηση και δουλευει με τα αρχεια που εχει ηδη αντιγραψει. Με αλλα λογια δε χρειαζεται να θυσιασεις αδειο dvd. Εγω ετσι το εχω κανει 2 φορες και δουλεψε μια χαρα.

Δημοσ.
Φιλε istrios δε ξερω αν σε προλαβα αλλα εγω ξεκινησα την εγκατασταση μεσα απο τα xp με το image των vista απλα φορτωμενο πανω στο nero image drive και πηγε μια χαρα. Απλα αρχικα αντιγραφει στο σκληρο οτι χρειαζεται απο το image και μετα κανει επανεκκινηση και δουλευει με τα αρχεια που εχει ηδη αντιγραψει. Με αλλα λογια δε χρειαζεται να θυσιασεις αδειο dvd. Εγω ετσι το εχω κανει 2 φορες και δουλεψε μια χαρα.

Φίλε με μπρόλαβες μια και θα το αναβάλω αφού δεν υπάρχουν ακόμα drivers για την κάρτα γραφικών (8800 gtx). Άστα να βρίσκονται και θα έρθει η σειρά τους. Απλά ήθελα να δω από κοντά τα περιβόητα Vista !!!

Δημοσ.
Έχω τα windows XP SP2 και σκέφτομαι να βάλω Vista basic Ο CPU ειναι 1.8ghz με 1gb ram και

80gb σκληρό δίσκο. η κάρτα γραφικών είναι η fx5200 nvidia. θα δουλεψουν καλα τα vista basic

vista basic

Δημοσ.

Παιδιά τώρα κατέβασα και μια άλλη έκδοση και δείχνει να δουλεύει μια χαρά.Την αντέγραψα σε dvd και όλα δειχνουν καλά.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι 3,7 GIGA σε αντίθεση με όλες τις άλλες που έβλεπα και ήταν 2,5. Η έκδοση αυτή είναι η << vista_6000.16386.061101-2205_x64fre_client-LRMCxFRE_EN_DVD >>. Ξέρετε αν κάνει αυτή ή είναι κάτι διαφορετικό. Με προβληματίζει το μέγεθος που ξεφεύγει αρκετά.Δεν τα βαζω ακόμα. Περιμένω να μου πείτε αν κάνει.Ευχαριστώ. . . . .

Δημοσ.

κανε τα extract με winrar και μετά με dvd decrypter η με ότι άλλο γράψε τo iso σε dvd.βεβαια παίζει ρολο και ποια έκδοση κατέβασες φιλαράκο.

Δημοσ.

Αρα κάνει. Ο υπολογιστής μου είναι καινούργιος και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε djapal.Tώρα αρχίζει το πρόβλημα του αctivation.Mε όλα όσα έχω διαβάσει έχω χάσει το μπούσουλα. . .

Δημοσ.

Ψιλοψαχτηκα και εγω αλλα λυση στο να κατεβάζει το μουλάρι και το τορεντ μου δεν βρηκα.. Οπότε τα παρατάω και βλέπουμε με το καλό οταν κυκλοφορήσουν επίσημα.

Γκρινιάζετε για drivers επειδη η HP δεν εχει βγάλει ακόμα.. Και τί σας αφορα? Η εκδοση αυτη ειναι για Manufacturers, αφήστε αυτους να βγάλουν το φίδι απτην τρύπα!! Στην τελική, ο manufacturer ειναι η HP!!! Αυτη ειναι που θα εχει πρόβλημα χωρίς drivers! Εσυ και γω το βρηκαμε απτο πουθενα και απλα το δοκιμάζουμε τώρα, δεν εχουμε δικαιωμα να γκρινιάζουμε και απο πάνω! Να γκρινιάξουμε την πρώτη μερα της κυκλοφορίας στα καταστήματα! Τότε πρέπει να υπάρχει στο Windows Update..

Εδω η ιδια η Microsoft δεν εχει κανει τον SQL2005 (δεν μιλάμε για παλιότερους και βάλουμε τα κλάμματα) να τρέχει σε Vista ακομα.. Και πεδευεστε εσεις αν θα παίξει το κάθε τυχαίο πρόγραμμα!

Θυμαμαι στην εποχη των 95, εγω μετα απο 6 μηνες εβαλα τα 98.. Το ιδιο και με τα 2000, το ίδιο και με τα ΧΡ. Ποιος ο λογος ρε παιδιά να πεδευεστε ετσι? Δεν μιλάω για crack και ιστορίες τώρα, μιλάω για πιο ουσιώδη πράγματα, οπως οι drivers. Ενταξει δεν λεω καποιοι έχουν το μικρόβιο και το γουσταρουν.. Αλλά έρχεται ο κάθε άσχετος (σορυ κιολας) και ρωτάει αν πρέπει να βάλει την 32 η την 64bit έκδοση...

Συγγνωμη ρε αγόρι μου αλλά αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεσαι απάντηση σ'αυτό, μείνε καλύτερα στα ΧΡ σου να τελειώνει η υπόθεση και θα ξαναλέμε όλοι μαζί σε ένα 3μηνο που θα εχουν ωριμάσει...

Ο αλλος σκεφτεται αν πρεπει να βαλει Vista ή Linux... αλλά έχει ενδιασμούς επειδή λέει δεν ξέρει το Linux. Θα τρελαθούμε μου φαίνεται εδω μέσα...

Δημοσ.

όπως και να το κάνουμε, πιστεύω ότι το Linux έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό ικανοποιητικό σημείο προσβασιμότητας από "άσχετους" του αντικειμένου.

Αν συγκρίνω πως ήταν τα πράγματα όταν χρησιμοποιούσα το Suse 7.1 και πως είναι τώρα με το Suse 10.2, ε σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και μπορώ να πω ότι χαλαρά ένας απλός χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Ειδικά αν κάνει και μια πλήρη εγκατάσταση 3-4 GB ξέρω γω, θα είναι άρχοντας!

όσον αφορά το Vista, καλύτερα να μιλήσουμε για συμβατότητα ότνα βγουν επίσημα στην αγορά. Προς το παρόν περιμένουμε υποστήριξη από τις κατασκευάστριες εταιρείες.

Αυτά! Καλημέρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...