djapal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 τι ωραία τελικά είναι να έχεις αυθεντικό προϊόν και να κάθεσαι να βλέπεις τους άλλους να ξεσκίζονται να ψάχνουν για crack! :D
neox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 file danao anti na spas ta neura tou kosmo sto forum meres pou einai den vgeneis ligaki exo xristougena exoume, meres xaras tha sou kanei kalo.....
djapal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 file danao anti na spas ta neura tou kosmo sto forum meres pou einai den vgeneis ligaki exo xristougena exoume, meres xaras tha sou kanei kalo..... Βασικά... γκουχ γκουχ.... έχει δίκιο... Ας διαβάσει κάποιος και τους κανόνες, δεν κάνει κακό. Δε μπορεί ο άλλος να γράφει ό,τι θέλει παιδιά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Kαλές γιορτές σε όλους. Το μέλος fredo.kalymnos θα το δούμε ξανά του χρόνου.
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Kαλές γιορτές σε όλους.Το μέλος fredo.kalymnos θα το δούμε ξανά του χρόνου. Episis parέdwse!!!
danaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 file danao anti na spas ta neura tou kosmo sto forum meres pou einai den vgeneis ligaki exo xristougena exoume, meres xaras tha sou kanei kalo..... Πραγματικά δεν έχω σκοπό να σπάω τα νεύρα σε κανέναν. Όμως επειδή, μέσα στο insomnia έχω βρει αρκετές και καλές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, δε θέλω μια ωραία πρωία να δω την ταμπελίτσα "κλειστό λόγω επισκευών"... Και όσο για τα Χριστούγεννα neox, να είσαι σίγουρος, περνάω τέλεια!!! Χιόνι, τζάκι, παρεούλα, όλα καλά!!! Να 'σαι καλά, με το καλό να μπει η καινούρια χρονιά και να φέρει σε όλους περισσότερη ηρεμία...
greekzero Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Έλα χαλαρώστε όλοι σας γιορτές έχουμε δεν λέει να φαγώνεστε για ένα link,τo ξέρουμε ότι warez links δεν δίνουμε στο insom,οποτε μην δίνετε για να μην έχουμε προβλήματα.Καλές γιορτές να έχουμε.
Exoskeletor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 auto einai palio kolpo. Opos kai na exei ta vista akoma den einai gia na ta valete.Ego exo dio kartes tileorasis kai den katafera gia kamia na bro drivers. An einai an exo tetoio problima vazo linux tote pou einai kai arketa kalitero... Sta linux exeis drivers gia ta tv tuner? mprabo ekseliksi ta linux
pc_admin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Παιδες εγω τα vista τα ειδα πολυ ωραια πηγαιναν γρηγορα, πολλα εφε , τα ειχα "αγορασει" κανονικα (lol) ,αλλα τελικα πολλα προβληματα σε παιχνιδια πχ πολλα δεν επαιζαν , αλλου ειχα αλλα προβληματα (πχ το all seiing eye εβγαζε ελαχιστους servers sto COD2 , ενω ειχα ανοιξοι πορτες στο router και το ειχα "ξεμπλοκαρει " απο το firewall) και πολλα αλλα + το οτι αρκετοι drivers ηταν σε Beta (πολυ κακο αυτο). Οποτε τελικα λεω ναι ωραια ειναι , πανε γρηγορα, πολλα εφε , αλλα τελικα για αυτα που θελω τα κανω καλυτερα με τα xp χωρις προβληματα οποτε βουρ και απο Vista εγιναν Svista (lol)
kostelo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Και γω τα ιδια με τον φιλο pc_admin. Τα εβαλα να τσεκρω τι λενε. Πολυ εφε και κοντρα εφε και διαφανη παραθυρα και οπως λεει η παροιμια πολυ μελι αλλα απο τηγανιτα τιποτα. Οποτε τα κρατησα μιση ολοκληρα ωρα στο σκληρο και φαγανε σουτ οπως ηρθανε.
doc1000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παδιά καλά τα Vista αλλά δεν έχουν drivers ούτε για τα ποντίκια της Microsoft! Έλεος δηλαδή! Πρέπει να ψάχνουμε να κατεβάσουμε drivers μέχρι και για τα προιόντα της MS? Η Audigy2 επίσης δουλεύει με έναν υποτυπώδη beta driver που σου απενεργοποιεί τελείως τα μπάσα... Όλα τα υπόλοιπα προγραμματα της Audigy δε δουλεύουν επίσης... Drivers για την κάρτα τηλεορασης ούτε κατά διάνοια, drivers για έναν HP scanner ούτε για πλάκα... Ήθελα να αγοράσω και έναν sata controller της equip αλλά φοβάμαι δεν θα παίζει κι αυτός σε Vista... Επίσης για την πιο απλή δουλειά σε ρωτάνε αν όντως θες να γίνει και σου σπάνε τα νεύρα! "Are your sure και are you very sure?" Μάλλον ο windows defender κάνει όλο το σπάσιμο και δεν ξέρω πώς απενεργοποιείται... Εντύπωση επίσης μου κάνει ότι ενώ έχω το 2ο PC συνδεδεμένο σε δίκτυο με άλλο PC μεσω router δε βρίσκει δίκτυο. Το PC με τα winXP δουλεύει κανονικά στο internet ενώ το PC με τα vista ενώ πριν λίγες μέρες έβρισκε internet τώρα βλέπει μόνο local intranet... Ο διάδοχος του outlook express δεν υποστηρίζει λογαριασμούς hotmail κάτι που προσωπικά με χάλασε πάρα πολύ... Κατέβαζα τα mails μου απ' το hotmail μέσω του outlook express... Τώρα παπαλα... Games δε διαννοήθηκα να βάλω στα vista μ' αυτά που διαβάζω... Απ' την άλλη εντυπωσιακά είναι όλα τα φρου-φρου κι αρώματα, με τις γυαλιστερές διαφάνειες, τις πεντακάθαρες γραμματοσειρές για TFT αλλά δε νομίζω ότι αρκεί το περιτύλιγμα... Υπ' όψιν ότι τα vista πετούσαν σε έναν αρκετά παλιό επεξεργαστή (απλός athlonXP 2400+) με 2giga μνήμης όμως... Δε νομίζω ότι έχει νόημα να επιχειρήσει κανείς να τα βάλει σε σύστημα με λιγοτερα από 2GB...
Hal9000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παδιά καλά τα Vista αλλά δεν έχουν drivers ούτε για τα ποντίκια της Microsoft! Βγήκε προχθές το intellipoint 6.1 και το intellitype 6.1 για Vista http://www.microsoft.com/hardware/downloads/default.mspx Η Audigy2 επίσης δουλεύει με έναν υποτυπώδη beta driver που σου απενεργοποιεί τελείως τα μπάσα... Όλα τα υπόλοιπα προγραμματα της Audigy δε δουλεύουν επίσης... http://us.creative.com/support/downloads/ drivers για έναν HP scanner ούτε για πλάκα... Η HP ακόμα δεν έχει βγάλει drivers. Δες το vuescan που έχει αρκετούς drivers για HP Scanners που παίζουν στα vista http://www.hamrick.com/vsm.html Επίσης για την πιο απλή δουλειά σε ρωτάνε αν όντως θες να γίνει και σου σπάνε τα νεύρα! "Are your sure και are you very sure?" Μάλλον ο windows defender κάνει όλο το σπάσιμο και δεν ξέρω πώς απενεργοποιείται... To User Account Control απενεργοποιείται από το Control Panel - Security Center
danaos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή αν βάλει κανείς vuescan θα δουλέψει το HP scanjet 4470c?
doc1000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Hal9000 ευχαριστώ για τα links αλλα θεωρώ αδιανόητο να θέλουν τα vista να κατεβάσεις ειδικούς drivers για να αναγνωρίσουν ένα intellipoint4 που έχει βγει απ' τη MS εδώ και χρόνια και να μην είναι ενσωματωμένοι... Για την audigy2ΖS έχω όπως είπα κατεβάσει ήδη τον beta driver που αναφέρεις αλλα δυστυχώς ακόμα το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι η ένταση του ήχου. Ούτε μπάσα, ούτε πρίμα ούτε τίποτα... Αν δεν κατέβαζα τον συγκεκριμένο driver η Audigy2ZS (ίσως η πιο διαδεδομένη σύγχρονη κάρτα ήχου) δεν αναγνωρίζεται καθόλου απ' τα vista... Eυχαριστώ και για το link για το vuescan. Oμολογώ ότι δεν το ήξερα ότι υπάρχει 3rd party υποστήριξη. Ωστόσο δεν ξέρω αν είναι επί πληρωμής και πόσο καλά δουλεύει το προγραμμά τους. Έχω ένα HP 6200C scanner και βλέπω ότι τον υποστηρίζει. Θα περιμένω λίγο όμως και τη μαμα-HP. Tον equip sata controller τον έχει ρε παιδιά κανείς να μου πει αν παίζει στα vista? (*) Μόλις ανακάλυψα ότι ούτε το ACDSee9 δουλεύει στα vista...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.