pc_admin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξερεις τι εννοει? οτι εβαλε τα 2 γνωστα αρχεια που ξερουν ολοι απο buisiness edition (γιατι ειχε ultimate) γιατι η ενεργοποιηση απο τους κινεζικους servers γινεται μονο σε buisiness edition (το image ειναι αυτης της εκδοσης ) , και μετα εκανε activation στον server αυτο. Αλλα με τον τροπο αυτο σε καμποσο καιρο θα θελει activation ξανα νομιζω οποτε τοτε μπορει να την πιειτε , και υπαρχει και το ενδεχομενο η mama-micro να κανει καμια μπινια και να κλειδωσει αυτους που εχουν ενεργοποιηθει απο αυτον τον server.
djapal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 τελικά σε αυτό το sticky πιο πολύ για το crack για το λειτουργικό γίνεται λόγος, παρά για το ίδιο το λειτουργικό!
danaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξερεις τι εννοει? οτι εβαλε τα 2 γνωστα αρχεια που ξερουν ολοι απο buisiness edition (γιατι ειχε ultimate) γιατι η ενεργοποιηση απο τους κινεζικους servers γινεται μονο σε buisiness edition (το image ειναι αυτης της εκδοσης ) , και μετα εκανε activation στον server αυτο.Αλλα με τον τροπο αυτο σε καμποσο καιρο θα θελει activation ξανα νομιζω οποτε τοτε μπορει να την πιειτε , και υπαρχει και το ενδεχομενο η mama-micro να κανει καμια μπινια και να κλειδωσει αυτους που εχουν ενεργοποιηθει απο αυτον τον server. Και δίκιο θα ΄χει εδώ που τα λέμε να το κάνει. Έχει βάλει τους προγραμματιστές να γράφουνε κώδικα δεν ξέρω και 'γώ πόσα χρόνια και τώρα που τέλειωσε το μανίκι, να εμφανίζεται ο Δόκτορ Τσιντσαντσόν και να λέει "χιχιχί, πάρτε ένα σπαστηράκι!" όπως λέμε "πάρτε ένα σοκολατάκι...". Είναι λιγάκι insanity - νομίζω....
pc_admin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 τελικά σε αυτό το sticky πιο πολύ για το crack για το λειτουργικό γίνεται λόγος, παρά για το ίδιο το λειτουργικό! __________________ ...::: Dj Apal® :::... Πιο λειτουργικο? Αφου επισημα λειτουργικο vista δεν υπαρχει ...(μονο σε Beta testing) Οποτε καταλαβαινεις λογικο ειναι να γινεται λογος 99% για τα crack γιατι ολοι οσοι τα εχουν εχουν "κατεβασμενη" φουλ εκδοση και οχι beta και τωρα βρισκονται στην φαση Ωχ ..κοντεβουν να ληξουν... ποιος καθετε να ξαναβαλει τα xp (που σε λιγο θα ειναι παλια) ..οποτε λυση ?ποια? χεχε:twisted: ναι αυτη χεχε :twisted:
asmilon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 pc_admin τα εχεις καταλαβει λιγο λαθος τα πραγματα. Τα Vista ολοκληρωθηκαν (τελειωσε το beta testing) και αρχισαν να διανεμονται στους κατασκευαστες και σε επιλεγμενους πελατες. Το μονο που μενει ειναι η ευρεια διαθεση του λειτουργικο στο κοινο που θα γινει στο τελος Ιανουαριου.
djapal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 asmilon μάλλον με το Αφου επισημα λειτουργικο vista δεν υπαρχει ...(μονο σε Beta testing) μάλλον εννοούσε αυτό που λες Κι εγώ ψιλομπερδεύτηκα η αλήθεια είναι, έτσι όπως το έγραψε!
danaos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Τι έγινε; Στα μελομακάρονα το ρίξανε οι "δοκιμαστές" των vista και δε γράφει κανείς πια; Meeeeerry Christmas and a Happy New Year!!!!!!!!!!!!
dimitris__ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 μαλλον το δωρο τον εορτων εννοει.... το 13ο μισθο δλδη ε δημητρη? μη μας πεις οτι θα αγορασεις τα βιστα? κρατα κ λιγα λεφτα για το "λομπυ"... ξερεις εσυ... Ναι, το δώρο εννοώ. Προς τα 'κει γέρνει η ζυγαριά (αγορά). Πιστεύω πως ο ντόρος για την "παρα-ενεργοποίηση" των Vista γίνεται περισσότερο από αντίδραση τύπου "τόσο καιρό τα είχα τσάμπα - αρνούμαι να τα πληρώσω τώρα" παρά ότι δεν αξίζει σαν επένδυση η αγορά τους. Επίσης, εμένα προσωπικά, με συμφέρει περισσότερο να τα αγοράσω και να'χω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να ψάχνω με τις ώρες ένα σπαστήρι (που σήμερα δουλεύει - αύριο όχι).
KapaPi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ti skate vre paides? Apo oti diavasa edo mesa oloi koutsa strava exete valei kai exete kanei activation ta vista. Ego exo valei tin ultimate, tha kleidosei ton avgousto, den me xalaei, mexri tote tha tin dokimazo, ean axizei tha tin agoraso, ean oxi sigoura mexri tote kati tha exei vgei... opos panta alloste . Giati den ta xeromaste mexri tote... antalasontas tis apopsis mas kai tous provlimatismous mas pano sto leitourgiko? Kai paratheto ton diko mou: exei kapoios vrei-dokimasei kati sa to vnc sta vista? giati se mena den doulevei. h egatastasi entoutis perna dixos provlima. To idio simvenei kai me to ultra vnc, alla kai me to netop. Xerete tipota ? Kalos sas vrika
fredo.kalymnos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 το προβλημα ειναι οτι μηναναι 21 μερες και θα κλυδωσουν,μετα τι? ξανα format και φτου απο την αρχη ?
manos64 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 καλησπέρα παιδιά έχω περάσει την rc1 στο δίσκο μου και σήμερα θέλωντας να δω ένα dvd μου πέταξε το κουφό ότι δέν έχω αρκετή μνήμη ενω έχω 2gb.έχω περάσει codecs,παίζει βιντεάκια avi αλλά όχι dvd. μήπως ξέρει κανείς κάτι;
greekzero Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 καλησπέρα παιδιάέχω περάσει την rc1 στο δίσκο μου και σήμερα θέλωντας να δω ένα dvd μου πέταξε το κουφό ότι δέν έχω αρκετή μνήμη ενω έχω 2gb.έχω περάσει codecs,παίζει βιντεάκια avi αλλά όχι dvd. μήπως ξέρει κανείς κάτι; τo post αναφέρεται στις rtm εκδόσεις δηλαδή final μην ασχολείσαι με rc είναι πολύ χαλια φιλε μου.
fredo.kalymnos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 εχω προβλημα με τον MSN .εχει κανεις καμια λυση? δεν γινεται συνδεση
gbras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 auto einai palio kolpo. Opos kai na exei ta vista akoma den einai gia na ta valete. Ego exo dio kartes tileorasis kai den katafera gia kamia na bro drivers. An einai an exo tetoio problima vazo linux tote pou einai kai arketa kalitero...
gio@ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 are fredo... guys ok ama 8elei o admin dn mporeis na laneis tpt alla k pali euxaristw fredo )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.