Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο ψαξιμο και με διαφορα τρυκ τυπου 2099 (που τελικα δεν δουλεψαν σωστα) βρηκα λυση που για μενα ειναι τελικη και δεν θα ξαναασχοληθω (εφοσον βεβαια δεν προκυψει κατι στο μελλον).

Οπως ξερετε με την εντολη: slmgr.vbs -dlv τα windows δειχνουν τις ωρες και ημερες που υπολειπονται για ενεργοποιηση.

Αυτες οι ωρες μετριουνται απο 4 timers .

Βρηκα τροπο με προγραμματακι που βρηκα να σταματανε οι timers για παντα!

Σε μενα τωρα 3 μερες δειχνουν μονιμα τα λεπτα κ ημερες που υπολοιπονται να βρισκοντα ακριβως στο σημειο που τα "παγωσα".

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως, παλιότερα είχαν γίνει ban άτομα για ασήμαντους λόγους. Τώρα, εδώ δίνονται οδηγίες για σπάσιμο των vista και δεν ανοίγει μύτη...

Ενδιαφέρον...

:)

Δημοσ.
danaos εχεις δει κανενα link για παρανομο download ή καποιο σπασιμο του κωδικα των Vista?? Διαβασε λιγο τους ορους χρησης για να εισαι σιγουρος τι επιτρεπεται και τι οχι σε αυτο το forum.
Δημοσ.

Σε όλα τα post έχει ένα εικονίδιο με θαυμαστικό. Αν νομίζεις ότι κάποιο post είναι αντίθετο στους κανόνες του forum, πατάς το θαυμαστικό και το αναφέρεις στους διαχειριστές.

Δημοσ.
Λοιπον μετα απο ψαξιμο και με διαφορα τρυκ τυπου 2099 (που τελικα δεν δουλεψαν σωστα) βρηκα λυση που για μενα ειναι τελικη και δεν θα ξαναασχοληθω (εφοσον βεβαια δεν προκυψει κατι στο μελλον).

Οπως ξερετε με την εντολη: slmgr.vbs -dlv τα windows δειχνουν τις ωρες και ημερες που υπολειπονται για ενεργοποιηση.

Αυτες οι ωρες μετριουνται απο 4 timers .

Βρηκα τροπο με προγραμματακι που βρηκα να σταματανε οι timers για παντα!

Σε μενα τωρα 3 μερες δειχνουν μονιμα τα λεπτα κ ημερες που υπολοιπονται να βρισκοντα ακριβως στο σημειο που τα "παγωσα".

μπορεις να μου στειλεις PM για το πως το εκανες αυτο ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

αυτο τελικα το εχει δοκιμασει κανεις ,η ολοι περιμενουμαι να περασουν οι 30 ημερες

Απλα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης των Vista μην δηλωσετε καποιο CD-Key, διαλεξτε την εκδοση Ultimate για εγκατασταση και μπορειτε να τα λειτουργειτε κανονικα για 30 ημερες.

Για να γινει reset το οριο αυτο απο την Εκτελεση ή το command prompt δωστε:

cscript \windows\system32\slmgr.vbs -rearm

ή

rundll32 slc.dll,SLReArmWindows

Δημοσ.

Εγώ δεν ασχολούμαι με το σπορ... Είμαι αγκαλιά με τα xp και με το linuxάκι μου.

Όμως, διαβάζω πολύ σχετικά και όντως γίνεται χαμός. Σε άλλους ok σε άλλους σαλάτα ρώσικη...

Εμένα με βλέπω με vista κατά το καλοκαιράκι, οπότε πιστεύω να έχουν βγει και drivers για όλα τα συμπαραμαρτούντα του υπολογιστή μου...

:)

Δημοσ.
Πάντως εγώ δεν θα το φάω όλο το δώρο μου...

μαλλον το δωρο τον εορτων εννοει.... το 13ο μισθο δλδη ε δημητρη? μη μας πεις οτι θα αγορασεις τα βιστα? κρατα κ λιγα λεφτα για το "λομπυ"... ξερεις εσυ...:)

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ πάλευα με Μελίντες, timers κλπ για ενεργοποίηση και τίποτα ...

Η λύση ήταν πολύ πιο απλή. Mια αλλαγή με ένα pathάκι σε 2 αρχεία και μια επικοινωνία με τους φίλους μας τους κινέζους στον KMS server τους και βουαλά!

"Thank you for registering!" από τη φίλη μας MS!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...