Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ερώτηση προς greekzero , Λοιπόν από ότι είδα στα screen shot τα vista σου αναγνωρίζουν 3gb ram,Εγώ προσπαθώ με main board Asus A8n SLI Deluxe , cpu AMD Dual core x2 4200+, Ram Kingston 4gb,Nvidia Geforce 6600 512mb, και ενώ στο bios μου μετράει κανονικά 4gb ram τα vista βλέπουν 2559gb ram και το περίεργο είναι ότι την κάρτα γραφικών από 512 mb την δείχνει 768mb.Υπάρχει καμιά λύση να δουν τα vista και την υπόλοιποι ram? Και μην μου πείτε να βάλω 64bit γιατί δεν υπάρχουν drivers για τίποτα.

μπες BIOS και στο tab του CPU εκεί κάπου έχει εκεί ένα άλλο tab memory μετά βρες Enable Memory Hole Function και κανε τo enable.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο που μπορω να κατεβασω το "MelindaGates Hack" ?

Αν δεν γινεται να βγαλετε το link στο foroum ας μου στειλει καποιος ενα PM

Δημοσ.

''Το hack φαίνεται να δουλεύει μόνο στις εκδόσεις Enterprise και Business των Windows Vista, οι οποίες έχουν φτιαχτεί έτσι, ώστε να λειτουργούν σε εταιρικά περιβάλλοντα και συνεπώς να μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω της KMS. Οι εκδόσεις Home και Ultimate δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν με το συγκεκριμένο hack.''

...απο pc magazine

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το pagefile; Τα 4GB είναι κατά πάσα πιθανότητα μαζί με το pagefile (δλδ 32-bit virtual memory address space).

Δημοσ.

Paidia evala ta Vista 64bit Ultimate me ta opoia diapistosa oti uparxoun asimvatotites arketes kai oti einai pio arga se sxesi me tin 32bit ekdosi.

Ta asvisa kai perasa ksana tin Ultimate ekdosi 32bit, einai pio grigori, poli pio stathera ta Vista se sxesi me ta XP kata ti gnomi mou.

To mono kako einai oti tha kleidosoun se 30 meres.. an exei tin kalosini kapios as mou steilei ena PM me to ti mporo na kano epi tou thematos..

Δημοσ.

τα 64 bita πιο αργά από τα 32? μην τo ξαναπείς αυτό φιλε θα σε πάρουνε στο κυνήγι.ασυμβατότητες προγραμμάτων ναι υπάρχουνε αλλα σε ταχύτητα πετάνε καμια σχέση με τα 32.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...