stathis85tpt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 eides pou8ena na zhtaei? Daredevil perimenw pm sou mipws kanw k egw kati gai to activation! μαλλον εδω κατι λεει. κ κατι αλλο το γεγονος οτι εχεις κατι παραπανω απο 3000 μηνυματα και οτι εχεις κανει εγγραφη στο φορουμ λιγο νωριτερα απο εμας δε σου επιτρεπει σε καμμια περιπτωση να συμπεριφερεσαι κατα αυτον το τροπο σε νεοτερους ινσομνιακς..... :twisted:
tphilip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 καλημερα και απο εμενα θελω να κανω 1 ερωτηση εβαλα τα vista final τα εκανα activation δουλευουν κανονικα αλλα εαν βαλω ημερομηνια μετα απο ενα χρονο π.χ. 7/12/2007 ζηταει παλι activation αλλιως κολλανε .το activation που κανω για ποσο καιρο ειναι και μετα την θελει?
asmilon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 tphilip ολα τα activation που δουλευουν τωρα αφορουν κλειδια RC τα οποια ληγουν 01/07/2007. Γιατι να βαλεις μελλοντικη ημερομηνια ομως?
tphilip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 δεν ηξερα ποτε λιγουν τα κλειδια και εκανα πειραμα.εβαλα μελλοντικη ημερομηνια γιατι θελω να τα εγκαταστησω μονιμα και δεν θελω καποια στιγμη να μην δουλευουν.μετα την 01/07/2007 τι γινεται γνωριζεις? και κατι ακομα επειδη τα κλειδια ειναι για rc για αυτο μολις κανω το activation μου εμφανιζει την version στην επιφανεια εργασιας?
asmilon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Σε 8 μηνες φιλε μου να εισαι σιγουρος οτι θα εχουν βγει κανονικα σπαστηρια που βασιζονται στην τελικη εκδοση και οχι στην δοκιμαστικη οποτε δε θα εχεις προβλημα κλειδωματος του λειτουργικου. Αυτο που σου εμφανιζει την εκδοση, φανταζομαι με ενα registry tweak φευγει ευκολα...
headbanger Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 θα σας παρακαλούσα να μου στέλνατε 1 πμ κι απο εδώ.έχω την rtm , αλλά ΤΙ πρέπει να κάνω ώστε να την έχω activated? ευχαριστώ εκ των προταίρων
asmilon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη βλεπω οτι περασε λιγο στο ντουκου, παραθετω παλι την λυση που ειχα πει πριν 2 βδομαδες, προσωπικα πιστευω ειναι η καλυτερη λυση αυτη την στιγμη για να εχει καποιος τα Vista, για 120 μερες χωρις να μπλεκει με τα ημιτελη crack που υπαρχουν τωρα... Παιδια αφου μιλησα και με καποιον mod για να ειμαστε καλυμμενοι, σας παραθετω την μεθοδο που ελεγα πιο πριν για να κανετε εως 3 φορες παραταση των 30 ημερων που απαιτουνται για ενεργοποιηση... Απλα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης των Vista μην δηλωσετε καποιο CD-Key, διαλεξτε την εκδοση Ultimate για εγκατασταση και μπορειτε να τα λειτουργειτε κανονικα για 30 ημερες. Για να γινει reset το οριο αυτο απο την Εκτελεση ή το command prompt δωστε: cscript \windows\system32\slmgr.vbs -rearm ή rundll32 slc.dll,SLReArmWindows δε το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα εχω διαβασει πως δουλευει :wink:. Δεν ειναι crack, επειδη βασιζεται σε εσωτερικη λειτουργια των Windows οποτε ειμαστε καλυμμένοι...
weirdo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 apla epidi o diskos xrisimopiite kai apo to litourgike argei na apokrithei san ikonikh mnimh giati h kiria doulia tou einai na grafei ta dedomena...eno to flasaki tha mporei na litourgei san mia mnimh giati den tha exei allh doulia na kanei...anyway egw me 512 kai deactiveted to side bar kai to aero*to opio kai na thelw den* paw POLI kala....exw na kanw 1 oloklirh vdomada boot se xp. παιδιά χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση για να δει το flashaki ως μνήμη η γίνετε αυτόματα ?
jazzu4ia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα, εχω το δισκακι του περιοδικου RAM με τα VISTA RC1 αχρησιμοποιητο. ειχε προθεσμια ληψης του product key ως τις 30 νοεμβριου 2006. οποιος γνωριζει πως μπορω να το ενεργοποιησω παρακαλω ας απαντησει. thnx!
Exoskeletor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 jazzu mi mpis sto kopo na ta baleis. exoun arketa bugs (h rc1)
ahristos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Κοίτα να δεις... Σήμερα παίζοντας, ανακάλυψα ότι η Μicrosoft δίνει ακόμα κλειδιά για τα RC1. Δεν θυμάμαι διευθύνσεις, για ευκολία πηγαίνετε εδώ http://www.laboratoire-microsoft.org/n/22215/ και ξεκινήστε να πάρετε όσοι δεν έχετε. Εννοείται ότι πρέπει να έχετε λογαριασμό live ή hotmail.
overclocker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 jazzu anti na mpeis ston kopo na valeis tin RC1 tou RAM opos leei kai o filos Exoskeletor pio pano pare apo tin microsoft kleidi gia tin RC1 kai katevase i danisou tin RTM apo kapoion kai kane activation me to idio kleidi kai tha exeis ta Vista mexri tis 1/7/2007 activated. Mexri tote olo kai kati kainourgio tha exei vgei!
greekzero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Πάρτε και μερικά screenshots από τo desktop μου.
gfilippas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Πάρτε και μερικά screenshots από τω desktop μου. Όμορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.