Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτως "danaos"

Αλλα καντε υπομονη ..... με 3e θα τα εχεται ολα......

βρεθηκε ο 16bit activation code with ln 0.92 step by step.

Δεν χρειαζεται να πληρωσεται τους USA φιλους μας....

πληρωστε τους USSR για την επιτυχη προσπαθεια τους στο Crack.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ego leo na pliroso enan araph pou ksero na erthi na se peripoihthi giati mas ta exeis priksei ligo.

Danaos otan bgei ton ianouario den tha iparxoun poles asimbatothtes, oso gia to software siga tosa pola programata xrhsimopoieis? ego xrhsimopoio kamia 20ria pou thelan ola update, ante na sou pari mia mera mexrh na ta katebaseis ola

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο stathis85tpt

παιδια αντιμετωπιζω το εξεις προβλημα με τα Windows Vista rc1 εκδοση: ενω στην αρχη το aero λειτουργουσε κανονικα με το χαρακτηριστικο button στην μπαρα γρηγορης εκκινησης μετα απο πεντε-εξη log out δε ξερω τι ρυθμίσεις πειραξα απενεργοποιηθηκε η συγκεκριμενη εντολη κ οταν παταω το συγκεκριμενο button εμφανιζεται το menu που εχει στα xp οταν πατας alt+tab.

επισης ενας φιλος μου με την ιδια εκδοση ειχε απο την αρχη το το ιδιο προβλημα.

Συνεβη σε καποιον αλλο το ιδιο?

Καποια βοηθεια για το πως να το επαναφερω??????

εκανα αυτο που λεει ο φιλος τουρκοφαγος στο ποστ 215 αλλα τιποτα....

καποιος <<χελπ>>

αν μπορειται καποια λυση?

ευχαριστω εκ των πρωτερον...

Δημοσ.
rc1 εκδοση...

αντι να κρινεις την εκδοση θα ηταν προτιμωτερο αν εχεις καμμια λυση να μου την πεις! :twisted: τι να κανουμε προς το παρον αυτη εχουμε...

Δημοσ.

Παιδιά με 512 μνήμη πάντως τα vista σέρνονται κυριολεκτικά,μέχρι να ανοίξουν οι εφαρμογές,να περάσεις προγράμματα σου βγαίνει το λάδι...

Είναι σαν να είσαι με 128 στα xp...

Χάλια μαύρα.

Δημοσ.

Αν έχεις κανέναν περίσσιο σκληρό βάλτα μόνο και μόνο από περιέργεια! Σε καμία περίπτωση όμως μην "θυσιάσεις" το υπάρχον λειτουργικό σου γιατί ξέρω πολλούς που γύρισαν πίσω μετά για διάφορους λόγους. Με αυτό το PC νομίζω θα είσαι γύρω στο 2,8/2,9 στην βαθμολογία Windows Experience.

Δημοσ.
agoraki an exeis kana flashaki 512 h parapano xrhsimopoiise to sta vista gia na trabaei mnhmh apo ekei, tha deis megalh diafora

Έχω flashaki αλλά πως το χρησιμοποιώ για μνήμη?

Αυτό δεν καταλαβαίνω...

Ορίζω το flashaki ως εικονική μνήμη δηλαδή?

Και ποια η διαφορά από το σκληρό αφού κι αυτό σκληρός είναι τυπικά..

Δημοσ.

apla epidi o diskos xrisimopiite kai apo to litourgike argei na apokrithei san ikonikh mnimh giati h kiria doulia tou einai na grafei ta dedomena...eno to flasaki tha mporei na litourgei san mia mnimh giati den tha exei allh doulia na kanei...anyway egw me 512 kai deactiveted to side bar kai to aero*to opio kai na thelw den* paw POLI kala....exw na kanw 1 oloklirh vdomada boot se xp.

Δημοσ.

Nαι ρε φίλε και εγω απενεργοποιημένα τα έχω αλλά δε παλεύετε,καθυστερούν όλα πάρα πολύ που σου σπαν τα νεύρα.Ίσως φταίει ότι έχω και παλιό επεξεργαστή 1,4 ghz αλλά είναι πάνω από το reccomended του λειτουργικού.

Άσε που μου κρασάρει και το ίντερνετ με το κωλοf200 που μπλέξαμε.

Τεσπα,thanks για την απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...