agoraki_23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δε νομίζω ότι καμάρωνε το παληκάρι όταν έλεγε αυτό. Απλά είπε ότι δεν θα αγοράσει αυθεντικό εκτός αν είναι υποχρεωμένος. όπως σκέφτεται σχεδόν το 90% των χρηστών εδώ μέσα. Αν καμάρωνε πάντως όχι απλά είναι κατακριτέο αλλά είναι και χαμηλής νοημοσύνης...
isaias1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 re niwse prwta tia grafw k meta arxise na les logia...giati na dwsw lefta se kati pou mou parexoun tsampa k kanei tin idia douleia?? ta lefta as ta dinoun oi etaireies pou pairnoun tis adeies se tsouvalia...oxi emeis oi ftwxompinedes!auto eipa..ok? ps:enoeitai oti den kamarwnw paidia...apla lew poios o logos?den einai kalitera na agorasw sokolates k pagwta me auta ta lefta?
danaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τόσο γρήγορα όμως που κυκλοφόρησαν πειρατικά, δεν το περίμενα... Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να τα αγοράσει κανείς. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και όχι μόνο στο αισθητικό κομμάτι... Πιστεύω επίσης ότι θα δυσκολευτούν να τα σπάσουν...
djapal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ λέω το εξής: Έστω ότι το αγοράζεις και δίνεις 180 ευρώ για τη Home Premium Edition έτσι; Ωραία. Δε θα το έχεις 3-4 χρόνια τουλάχιστον το λειτουργικό αυτό; Θα το έχεις, όπως έχουμε το XP. Άρα, με έναν πρόχειρο υπολογισμό... αν το έχεις 3 χρόνια... 5 ευρώ το μήνα αν το έχεις 4 χρόνια... 3.75 ευρώ το μήνα. Ένας καφές υπόθεση δλδ και λίγο παραπάνω! Συνεπώς, όταν δίνουμε όλοι 20-25 ευρώ το μήνα για ADSL, νομίζω ότι δεν είναι και τόσο δα τραγικό ποσό για να συγκαταλεγόμαστε στους φτωχομπινέδες. Ε, στην τελική ένας καφές λιγότερος το μήνα! Μια απλή σκέψη και ας μη συνεχιστεί το θέμα και καταλήξουμε σε κανα flame, δε λέει.
doctor31 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Erotish: to kolpo me tin imerominia pou anaferetai pio pano, to ekane kanenas stin rtm ekdosh kai doulepse?
iceman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Αργα ή γρήγορα θα τα σπάσουν! Τώρα αν κάποιος χρειάζεται να τα βάλει ή όχι τι να πω.. είναι απαραίτητο; νομίζω ότι για 1-2 χρόνια καόμα καλά θα είμαστε με τα XP..
konstantin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Oλοι εισαστε ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και ο βαθμος 00000.00000 Το θεμα ειναι τα VISTA και πως μπορουμε να τα αποκτησουμε απο τους αμερικανους χωρις να πληρωσουμε τιποτε. Αυτο σημαινει Ελληνας..........βαζε τους αλλους να δουλευουν. Καντε υπομονη θα σπασουν και δεν θα πληρωσουμε φραγκο. Μαζι σου Ισαια1983. Οι αντιθετοι ειναι λιγοι.........
danaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τώρα που βάζουν χέρι και στο Linux, να δούμε αν θα χτυπιόμαστε για πολύ ακόμα για τους Αμερικάνους. lol
mikaha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είμαι offtopic αλλά όποιος αγόρασε πρόσφατα υπολογιστή Fujitsu Siemens ας ρίξει μια ματιά. Η Fujitsu Siemens Computers, προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα αναβάθμισης με το νέο λειτουργικό Microsoft Windows Vista. Το πρόγραμμα αναβάθμισης θα δώσει στους πελάτες της την ευκαιρία να βελτιώσουν το PC ή το notebook που διαθέτουν με το νέο λειτουργικό Windows Vista, εάν η αγορά τους πραγματοποιηθεί από την Fujitsu Siemens Computers από 26 Οκτωβρίου 2006 έως 15 Μαρτίου 2007. Η αναβάθμιση είναι δυνατή έως 31 Μαρτίου 2007. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε τελικούς χρήστες και σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. http://www.fujitsu-siemens.com/vista
greekzero Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 και τo πλαίσιο τα δίνει με την αγορά οποιουδήποτε υπολογιστή.http://www.plaisio.gr/promovista.aspx
konstantin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Κουπονι εκπτωσης 10% Για καλα βλακες μας περνανε.......................??????????????????????? Αφου θα τα παρουμε τζαμπα απο τους αμερικανους φιλους μας.....!!!!!!!!!!!!!! χωρις να πληρωσουμε φραγκο..........χαχαχαχαχαχαχα
djapal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Κουπονι εκπτωσης 10% Για καλα βλακες μας περνανε.......................??????????????????????? Αφου θα τα παρουμε τζαμπα απο τους αμερικανους φιλους μας.....!!!!!!!!!!!!!! χωρις να πληρωσουμε φραγκο..........χαχαχαχαχαχαχα Η σοβαρότητα στο μεγαλείο της... :S Κάτι λέγανε πριν τα παιδιά περί του να υπερηφανεύεσαι ότι έχεις σπασμένο Windows, αλλά μάλλον δε σε άγγιξαν τα σχόλια. Τι να πω...
Exoskeletor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Kikloforise nea ekdosh tou vlc pou ipostirizi sosta ta vista guys, dokimaste ton VLC (VIDEOLAN) 0.8.6 RC1 http://fileforum.betanews.com/detail/VLC_VideoLAN_for_Windows/1034861925/1 Gia ellhnikous ypotitlous: Preferences, Input/Codecs, Other codecs, Subtitles and select ISO-8859-7
t.chris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Αργα ή γρήγορα θα τα σπάσουν! Τώρα αν κάποιος χρειάζεται να τα βάλει ή όχι τι να πω.. είναι απαραίτητο; νομίζω ότι για 1-2 χρόνια καόμα καλά θα είμαστε με τα XP..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.