User_32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 πω πω έχουμε μπερδευτεί τελείως με τα torrents!!! θα δείτε σε κανένα μηνα θα κυκλοφορήσει καμια πιο καινούρια έκδοση και θα τρέχουμε πάλι να την "αγοράσουμε "
doctor31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Exo egkatastisei ta vista 64 ultimate.Aratha prepei na kano kano activation se 30 meres.Erotish:An den kano activation ta windows tha mplokaroun? Poio einai genika to noima tis activation? Epishs giati otan ebala san imerominia 28 noembriou 2007 ,ekana reboot , pali eixa activate period 30 imeres? Den perase o epitrepomenos xronos afou ebala tin imerominia ena xrono meta??? Auto to kolpo me to bios douleuei kai sta vista64?
tourkofagos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τώρα έπαθα το άλλο περίεργο... Δεν μπορώ να κάνω select στον Windows Explorer πάνω από ένα αρχείο! Ούτε με Control, ούτε με Shift! Ούτε με ποντίκι (δεν "ζωγραφίζεται" το διαφανές πλαίσιο)! (Δεν πα' να αλλάζω "classic folders", "preview", "double click", "single click" options...)
Apateonas_69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 διαβασα ολα τα post και ειμαι και κατοχος 3 διαφορετικων final εκδοσεων των Vista,αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ψαχνετε μανιωδως για τα Vista,αυτη τη στιγμη.Δε λεω ολοι λιγο πολυ θελουμε το τζαμπα,το φτηνο αλλα να ειναι καλο και δυνατο.Απο εκει και περα πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εσας στα pcια σας εχετε,ακριβους επεξεργαστες,διπλες SLI η crossfire sata δισκους 500 και βαλε,οθονες 19αρες και ακομα πολυ hardware....τι απομενει λοιπον να εχετε...μα φυσικα τα VISTA.Αποψη μου ειναι οτι καποτε θα πρεπει να επενδυσουμε και στα αυθεντικα.Δε λεω οτι ειναι φθηνα,αλλα σιγουρα ξερετε να διαχειριστειτε το χρημα για να κανετε πανισχυρα PC και το λειτουργικο δεν παει να ειναι και απο dvd με 3 ευρω και το κρακ.Τεσπα ακομα ειναι νωρις για Vista,σε εξι μηνες το συζηταμε ξανα.Γιατι οι περισσοτεροι κουραζεστε ψαχνωντας σε ρωσσικα ταιλανδεζικα site για κρακ,πατσ σιριαλς ακτιβεησον και κτλ.Αμα σας δουλευουν τα piracy XP κρατηστε τα λιγο ακομα να ξεθολωσει το τοπιο και μετα βουρρρρ για VISTA! LOL
agoraki_23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Apateonas_69 κάνε edit το αρχειάκι που δίνεις γιατί αν το δει κανένας moderator θα σε κάνει ban.
stathis85tpt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 παιδια αντιμετωπιζω το εξεις προβλημα με τα Windows Vista rc1 εκδοση: ενω στην αρχη το aero λειτουργουσε κανονικα με το χαρακτηριστικο button στην μπαρα γρηγορης εκκινησης μετα απο πεντε-εξη log out δε ξερω τι ρυθμίσεις πειραξα απενεργοποιηθηκε η συγκεκριμενη εντολη κ οταν παταω το συγκεκριμενο button εμφανιζεται το menu που εχει στα xp οταν πατας alt+tab. επισης ενας φιλος μου με την ιδια εκδοση ειχε απο την αρχη το το ιδιο προβλημα. Συνεβη σε καποιον αλλο το ιδιο? Καποια βοηθεια για το πως να το επαναφερω?????? Επισης οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι οτι ειναι αρκετα βαρια με πολλες ευχρηστες ενσωματομενες εφαρμογες. ευχαριστω εκ τον πρωτερον... ακομη κανεις καμμια λυση! εκανα αυτο που λεει ο φιλος τουρκοφαγος στο ποστ 215 αλλα τιποτα.... :twisted: καποιος <<χελπ>>
ahristos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Άμα ακολουθήσατε τις οδηγίες και πήρατε serial από τη microsoft για την beta, τα vista θα μείνουν ενεργοποιημένα μέχρι την 1η Ιουνίου 2007. Αυτό βέβαια αν απενεργοποιηθούν οι αυτόματες ενημερώσεις κλπ. γιατί μπορεί να λάβει κάποιο μέτρο η microsoft. Προς το παρόν πάντως κάνει ενημερώσεις χωρίς πρόβλημα. Μέχρι να βγάλουν κανένα οδηγό της προκοπής πάντως η nVidia για την κάρτα γραφικών και η realtek για τον ήχο μάλλον άχρηστα μου είναι τα vista. Βλέπω τώρα ότι βγήκε στο Guru3D ο ForceWare Vista 97.34 RTM x86/x64 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1527 Γιά να δούμε... Ακόμα δεν υποστηρίζει την 8800 όμως, πλάκα δεν έχει; Τη μοναδική προς το παρόν κάρτα που εκμεταλεύεται πλήρως την τεχνολογία των vista.
Apateonas_69 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 βασικα sorry αλλα δεν εδινα καποιο λινκ απευθειας για κατι....απλα ενα txt Τελος παντων οπως και ναχει,εγω απλα ηθελα να <<βοηθησω>>...αλλα αν ηταν κακο για το φορουμ,τοτε σωστα εγινε η τροποποιηση.Απλα δεν εδινα λινκ αλλα το τχτ με τα λινκς.Τεσπα,το θεμα εληξε.
isaias1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 pote den tha agorasw authentiko kati ektos k an xreiazetai k den mporw na kanw alliws...an me kati kanw tindouleia mou tsampa giati na to agorasw?? to mono pou agorasa authentiko einai to wow!
asmilon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 isaias1983 μπραβο εισαι ο ωραιος και οι αλλοι οι μ@λ*κες που πληρωνουν. Αν βεβαια δε πληρωναν αυτοι, δε θα επενδυε η Μicrosoft αλλα και καθε εταιρια στην αναπτυξη νεου λογισμικου και μετα θα εφταιγαν κιολας επειδη δε ανανεωνουν τα προιοντα τους... Ειπαμε ολοι χρησιμοποιουμε πειρατικα καποια στιγμη, μην το διατυμπανιζουμε ομως κιολας! Δε ειναι κατι για να νιωθει περηφανος καποιος
dimitris__ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 isaias1983, άμα είσαι και στα πόδια γρήγορος μπορείς να δοκιμάσεις να σηκώσεις και κανα μαγαζάκι - διαμερισματάκι... Γιατί να πληρώνεις άμα μπορείς να τα κλέβεις; Πέρα από την πλάκα, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι και για το software κάποιοι εργάζονται και ζούν απ' αυτό. Τα windows δεν πέφτουν απ' τον ουρανό...
djapal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 pote den tha agorasw authentiko kati ektos k an xreiazetai k den mporw na kanw alliws...an me kati kanw tindouleia mou tsampa giati na to agorasw??to mono pou agorasa authentiko einai to wow! Έτσι έτσι φίλε μου! Και φυσικά λες... πςςςςςςςςςςςςςςςς εγώ είμαι ο μάγκας και το έχω τσάμπα τη στιγμή που τόσοι άλλοι μα******* σκάνε τα ευρώπουλά τους για να το αγοράσουν! Αποκλείεται να μην το λες, ή έστω να το σκέφτεσαι! Μαγκιάααααααααααααααααααααα! Υ.Γ: Με την ίδια λογική πρέπει να αγοράζεις και Κινέζικα προϊόντα ε; Τα ρούχα π.χ., πολλές φορές, απομιμήσεις αυθεντικών προϊόντων από μεγάλες εταιρείες είναι, αλλά σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Αλλά όχι εκεί δε μας παίρνει... Πως θα παρουσιαστούμε στους φίλους μας και θα το παίξουμε trendy; Με Κινέζικα; Ή μήπως θα διακινδυνεύσεις να πάρεις Κινέζικη συσκευή;... :S
agoraki_23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάντως θα είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω τον isaias1983. όσοι τον κρίνετε αλήθεια έχετε μόνο γνήσια? Κομματάκι δύσκολο,αλλά μόνο αυτοί ποου έχουν μόνο γνήσια μπορούν να τον κρίνουν.. Οι άλλοι πρέπει να κάνουν μούκωτο...Ούτε λέξη. Και ένα πειρατικό να έχουν,και τα άλλα όλα αυθεντικά, έκλεψαν και οι ίδιοι... Πάντως εγώ επιμένω ότι τη Microsoft η πειρατεία τη συμφέρει... Αν δεν υπήρχε η πειρατεία και η διάδοση των windows παντού δε θα ήταν η πλουσιότερη εταιρεία στο κόσμο.
asmilon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 agoraki_23 η σταση του isaias1983 ηταν αυτη που κριθηκε, οχι το οτι χρησιμοποιει ή οχι πειρατικα... Οπως ειπαμε ολοι μας χρησιμοποιουμε κατι πειρατικο ειτε ειτε ειναι λειτουργικο ειτε προγραμμα ειτε παιχνιδι ειτε μουσικο CD... Το θεμα ειναι ομως μην καμαρωνουμε σαν πετεινοι για αυτο το πραγμα, να εχουμε και μια αυτογνωσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.