danaos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μη με παρεξηγείς user_32, δεν είμαι ούτε θεματοφύλακας, ούτε ξινός μπαμπούλας, αλλά... δε θέλει και πολύ να γίνει η χαζομάρα... Anyway, αποσύρω το σχόλιό μου...
konstantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ναι τα VISTA ειναι πολυ ακριβα για μενα......... εχω 5 PC σε δικτυο και θα πρεπει να αγορασω 5ΧVISTA(Ulti) δηλαδη 5Χ600=3.200 !!!!!!!!!!!! και γιατι ????????? Ειναι και το challenge που μετραει πολυ. Τελικως προτιμω να αγορασω 5Χ8800 GPU παρα να τα δωσω στον Gates για να φτιαξει τον κοσμο καλλιτερο. Η ανταλλαγη γνωσης δεν ειναι σε καμια περιπτωση warez delivery
dimitris__ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 20 χρόνια στην πληροφορική, ποτέ δεν θα έλεγα ότι "δεν σπάει αυτό". Όλα έσπαγαν αργά ή γρήγορα! Πρώτη φορά όμως νιώθω έντονα πως ίσως τα Vista θα είναι τα πρώτα Windows που δε θα σπάσουν, τουλάχιστο σε βαθμό που να μην έχεις προβλήματα με updates και γενικά να μην είσαι με το άγχος. Και αυτό γιατί πολλές χρήσιμες λειτουργίες τους "δένουν" με το internet σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που τα κάνει πιο εύκολα ελεγχόμενα από το "mothership". Πάντα υπάρχει όμως και η επιλογή Linux για όσους δεν καταδέχονται να πληρώσουν τον κόπο των programmers μιας ζάπλουτης εταιρίας. Εγώ προτιμώ πάντως να πληρώσω Windows για να αξιοποιήσω το σύστημά μου με τον καλύτερο τρόπο (προσωπική άποψη, no flames please), παρά περιοριστώ να παίζω την πιγκουινοτσουλήθρα και κανα-δυο FPS με την (υποθετική) ολοκαίνουργια 8800 μου. Ίσως έφτασε η ώρα να πληρώσουν κι οι Έλληνες software...
gfilippas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Σίγουρα θα είναι πολύ πιο δύσκολο αυτήν την φορά. Πάντως τρόπος θα βρεθεί. Και τα updates δεν είναι απαραίτητο να τα κατεβάσεις μέσω του windows update.
Draken Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Το εχουμε ξαναπει...ειναι δικοπο μαχαιρι να βαλεις μια "δυνατη" προστασια στα Vista...Για μερικους πολυ απλους λογους... Εχοντας XP (πειρατικα κυριως) ο καθε home user στον υπολογιστη του "αναγκαζει" και την εκαστοτε εταιρια που περναει την μιση του μερα να χρησιμοποιησει Office κ XP, φυσικα original γιατι εκει υπαρχουν ελεγχοι Με αυτο τον τροπο η Microsoft "χανει" τους home users αλλα κερδιζει το μεγαλυτερο μερος των επιχειρησεων που ειναι και πιο ευκολο να ελεγξεις... Κλειδωνοντας "καλα" τα Vista η Microsoft παιζει επικινδυνα για 2 λογους: 1ον Διοτι υπαρχει μια ολοενα και αυξανομενη ταση (κυριως εκτος ΗΠΑ) για open source λειτουργικα και προγραμματα (βλεπε Κινα, Γερμανια, Φιλανδια κτλ) οποτε σιγα σιγα θα υποχωρησει το ποσοστο των Windows 2ον Επιταχυνει την ολη διαδικασια γιατι ορισμενοι νεοι χρηστες ισως να μην θελουν να μπουν στον μπελα και στο αγχος να κρατανε σπασμενα τα Vista...Οποτε θα αρχιζουν να εξοικειωνονται με αλλα λειτουργικα...δινοντας μεγαλυτερη ελευθερια στις επιχειρησεις για επιλογη κοκ...
konstantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδη θελεις να πεις dimitri οτι οσοι δεν ειναι συνδεδεμενοι με το intrernet.... no vista......... θα σπασουν οπως και ο Norton απο το by phone Οτι μπαινει ....... βγαινει Οτι ανεβαινει..........κατεβαινει Οτι δενει...........λυνεται(αλεξανδρος.....γορδιος) Κανεις ελληνας δεν θα πληρωσει κανενα 'Π....η' αμερικανο Εαν δεν σπασουν μεχρι τα μεσανυχτα θα πηδηξω απο την ταρατσα. -------------------------------------------------------------------- Φιλακια σε ολους παω να παρω θεση στην ταρατσα....... Το ιδιο ειχα πει και για το πανευρωπαικο.......αλλα την γλυτωσα!!@@@!! ---------------------------------------------------------------------
Exoskeletor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 τι σου φταίνε οι αμερικανοι, δε βλέπεις τα χαλια των συμπατριωτών σου? τελοσπάντων θα σπαστεί guys
sa3rdna Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά ακόμα δεν μάθατε το παραμύθι? "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" ΝΟΜΟΣ.
pc_admin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Στην εσχατη περιπτωση deep freeze ---> uprotect ,κανω την εγκατασταση που θελω -----> protect και μετα με καθε επανεκινηση τα vista ξαναγυρνανε οπως ηταν ! (εχω και ενα partition unprotect να βαζω μεσα οτι αποθηκευω) Τωρα βεβαια δεν ξερω αν υποστηριζει η version deep freeze που υπαρχει τωρα τα vista , αλλα με την επισημη κυκλοφορια τους σιγουρα θα το κανει. Μετα τι θες τα microsoft updates? ουτε antivirus δεν θες καλα - καλα!!
apoikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Κανεις ελληνας δεν θα πληρωσει κανενα 'Π....η' αμερικανο Εαν δεν σπασουν μεχρι τα μεσανυχτα θα πηδηξω απο την ταρατσα. Αν θες να το παίξεις ιδεολόγος και αντιδραστικός, υπάρχουν άλλοι δρόμοι... Τα σπασμένα Windows δεν είναι μαγκιά, ούτε τη λες σε κανέναν Αμερικάνο. Τουναντίον, εξυπηρετείς ακόμα καλύτερα το ωραιότατο μονοπώλιό τους. Χαιρετισμούς και καλώς να σπάσουν να ησυχάσετε, όλοι εσείς που σας έχει φάει η αγωνία. Πάντα υπάρχει όμως και η επιλογή Linux για όσους δεν καταδέχονται να πληρώσουν τον κόπο των programmers μιας ζάπλουτης εταιρίας. Το πόσο πραγματικά αξίζει ο κόπος των προγραμματιστών και πόσο πραγματικά είναι το κόστος του λειτουργικού και τι σημαίνει η περιουσία του Bill Gates είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση.
Exoskeletor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Pote den katalaba th logikh to otan mia eteria eine petyxhmenh den aksizoun ta proionta ths kai oti den aksizei kaneis na ths dosei lefta.. Ti na po krima pou skeftonte merikoi etsi
dimitris__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Το πόσο πραγματικά αξίζει ο κόπος των προγραμματιστών και πόσο πραγματικά είναι το κόστος του λειτουργικού και τι σημαίνει η περιουσία του Bill Gates είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση. Ο "κόπος των προγραμματιστών" είναι που χρησιμοποίησα είναι σχήμα λόγου. Οι προγραμματιστές στη Microsoft είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία μπροστά στις ορδές των πωλητών, supportάδων, marketάδων κλπ. της. ---OFF TOPIC START--- Θα ήθελα να ανοίξουμε μια συζήτηση κάπου για τον Bill Gates που είναι μια πολύ παρεξηγημένη προσωπικότητα, στη χώρα μας κυρίως. Για μένα ήταν ένας πρωτοπόρος της πληροφορικής με όραμα, που συνέβαλλε αποφασιστικά στο να γίνουν τα μαύρα και απρόσωπα computer των 80's κατανοητά από τον πολύ κόσμο. Στη χώρα μας δυστυχώς ακόμα με την ασχετίλα και την ημιμάθεια στην πληροφορική, το φαινόμενο Bill Gates αντιμετωπίζεται σαν παρατράπεζα ή σαν κοινός κλέφτης, ενώ στην καλύτερη σαν ένας τυχερός κροίσος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνέντευξη Παπαχελά στον Gates όπου ο κατά τ' άλλα πολύ συμπαθής δημοσιογράφος έκανε μια από τις μεγάλες πατάτες του λόγω ασετοσύνης. Είχε φάει κόλλημα (ο Παπαχελάς) με το πως νιώθει ο Gates που έχει τόσα λεφτά κλπ. Όταν ο Gates του απάντησε "Ναι, βγάλαμε πολλά λεφτά, αλλά δεν ξεκινήσαμε με σκοπό αυτό, είμαστε programmers, να σου ΕΞΗΓΗΣΩ τι κάνουμε", παρακάλαγε ο άνθρωπος, ο Π. ανένδοτος: "Είσαι ο πλουσιότερος στον κόσμο, τι τα κάνεις τόσα λεφτά;". Ο καημένος ο Π. μόνο αυτό ήξερε να ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα... ---OFF TOPIC END---
djapal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 η λύση είναι απλή: Beta tester. Ασχολείσαι κάποιες μέρες με το να βρίσκεις bugs και να τα αναφέρεις στους προγραμματιστές της και στο τέλος παίρνεις Νόμιμο το προϊόν. Εγώ ήδη έχω κατεβάσει νόμιμα το iso του Αγγλικού Vista και περιμένω το επίσημο πακέτο (κανονική συσκευασία) για το Ελληνικό Vista. Περιμένω πλέον τα κλειδιά για την Αγγλική έκδοση για να γίνει και επίσημα η ενεργοποίηση του προϊόντος. Και επειδή είχα στείλει και μπόλικα bugs, θα μου στείλουν αν δεν κάνω λάθος και το Office 2007. Και δεν αφιέρωσα και τον άπειρο χρόνο (εννοώντας ότι δε θυσίασα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου). Γίνε κι εσύ beta tester! Μπορείς! Τώρα λίγο δύσκολο βέβαια... θυμηθείτε το για την επόμενη φορά πάντως. Και ούτε άγχος για πειρατικές εκδόσεις, ούτε τπτ. Φιλικά!
Exoskeletor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 djapal distixos ligo noris to ematha kai ego ayto giati maresei to beta testing, exo arxisi kapoia programata sto connect alla ligo arga. Radebou se 3 xronia sthn epomenh ekdosh ton windows
yiannakas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 έχω διπλό σύστημα ΧP και Vista, πως μπορώ να κάνω Uninstall τα vista?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.