Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν το είδα να αναφέρεται πουθενά και επειδή δεν είναι και κακό να περάσουμε και στη νομιμότητα κάποτε όσοι αγοράζουν windows xp από τις 26 οκτωβρίου και μετά έχουν δικαίωμα αναβάθμισης σε vista της ίδιας γλώσσας με μόνα έξοδα αυτά της αποστολής του DVD. Το δικαίωμα αυτό ισχύει για την ίδια γλώσσα μόνο. Δηλαδή όσοι αγοράσουν windows ελληνικά θα πάρουν ελληνικά vista μόνο όταν θα κυκλοφορήσουν αυτά (2ο τρίμηνο 2007). Ειδικά για την ελληνική αγορά για όσους αγοράσουν windows xp home gr θα πάρουν windows vista home premium greek και όχι home basic που είναι η κανονική αντιστοιχία. Οι συναρμολογητές/μεταπωλητές παρέχουν τη φόρμα αναβάθμισης δωρεάν μαζί με τα pc αρκεί αυτά να είναι vista capable/ready.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολα καλα εχω βαλει και εγω την 32bit RTM (ultimate) και το μονο προβλημα μου ειναι οι drivers της 8800gtx. Εχω αναγκαστει να κανω force τους 97.02 μονο και μονο για να βαλω 1600x1200 στο desktop.. Για 3d ουτε λογος να γινεται πεταει BSOD.. Εν αναμονη drivers λοιπον..

Δημοσ.
littlelouievegos τη λεει η καρτα στα χπ? toubano?

Τι τουμπανο ουτε αναβολικα να της ειχε δωσει ο Τζεκος.. Τα σημερινα d3d9 παιχνιδια τα χει για πλακα... Και φαντασου οτι πριν ειχα x1900xt@720/800 και η διαφορα μου φαινεται χαωδης..

Δημοσ.
Επειδή δεν το είδα να αναφέρεται πουθενά και επειδή δεν είναι και κακό να περάσουμε και στη νομιμότητα κάποτε όσοι αγοράζουν windows xp από τις 26 οκτωβρίου και μετά έχουν δικαίωμα αναβάθμισης σε vista της ίδιας γλώσσας με μόνα έξοδα αυτά της αποστολής του DVD. Το δικαίωμα αυτό ισχύει για την ίδια γλώσσα μόνο. Δηλαδή όσοι αγοράσουν windows ελληνικά θα πάρουν ελληνικά vista μόνο όταν θα κυκλοφορήσουν αυτά (2ο τρίμηνο 2007). Ειδικά για την ελληνική αγορά για όσους αγοράσουν windows xp home gr θα πάρουν windows vista home premium greek και όχι home basic που είναι η κανονική αντιστοιχία. Οι συναρμολογητές/μεταπωλητές παρέχουν τη φόρμα αναβάθμισης δωρεάν μαζί με τα pc αρκεί αυτά να είναι vista capable/ready.

Άσε φίλε μου, αυτό το φυσάω και δεν κρυώνει. Συγκεκριμένα αγόρασα Windows xp media center 9 Σεπτεμβρίου, άρα γιά ένα μήνα περίπου χάνω το δικαίωμα της αναβάθμισης. :evil:

Δημοσ.

ta final bill gates douleoun mia xara

mono pou den exw vrei mexri twra drivers gia soundblaster live! 5.1 k apo mona tous den tin vriskoun (!!) kathws k gia to crypto F200 epomenws den mporw na syndethw sto internet..

exei ypopsin tou kaneis drivers gia auta ta 2??

Δημοσ.

Paidia exo tin winbeta 6000 final ekdosi. evala ta win vista ultimate 32bit

Edo kai 4 meronikta prospatho na tin kano activate me ola ta crack pou iparxoune xoris apotelesma. (antikatastasi twn dio arxeiwn me diko moy key apo microsoft gia RC1

1. Iparxei tropos na ginei activate?

2. Mipws prepei na katevaso tin billgates ekdosi na exo to kefali mou isixo?

3. Piga se vista dioti ta xp sinexia xalouse to windows installer kai alla provlimata statherotitas. ksanakana ola ta programata install kai ta settings se vista. Lete na me ekthesoun kai meta apo 30 meres na klidosoune? :'(

efxaristo poli gia tin ipostiriksi

Δημοσ.

Δοκιμασα τα rtm ... αυτο που θα παρατηρησω και εχει ενδιαφερον ειναι το εξης.

Ειχα την σκεψη μετα την εγκατασταση να παρω backup των vista και να κανω restore αυτο τον xp ετσι ωστε να εναλλασω μεταξυ των 2 λειτουργικων με αυτο τον τροπο ωστε να δοκιμαζω περιοδικα τα vista.

Με το power quest drive image δοκιμασα να παρω to backup οποιο χρησιμοποιω επιτυχημενα με τα xp.

Ειδα λοιπον το εξης παραξενο.

Ενω το partition που ηταν τα vista καταλαμβανε περιπου 10 giga με τα προγραμματα που ειχα βαλει και το partition ηταν 70 το προγραμμα για την δημιουργια backup μου εβγαζε οτι το partition ηταν γεματο 100% δηλαδη και τα 70 γιγα.

Οποτε και με συμπιεση να επερνα backup θα μου πηγαινε γυρω στα 35 γιγα το backup.

Για δοκιμαστε να παρετε backup και πειτε και με πιο προγραμμα και τι αποτελεσματα ειχατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...