isaias1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ok xanadiatupwnw tin erwtisi mou: paidia apo pou mporw na katevasw tin teleutaia 64bit ekdosi twn windows vista??(enoeitai tin teleutaia rtm pou dwthike) eida polles ekdoseis na kikloforoun sto net k nomizw oti i 6000 einai i teleutaia.... isxiei??
overclocker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ψάξε την έκδοση Microsoft Windows Vista RTM 32Bit and 64Bit AIO DVD - WinBeta. Να σου πούμε απο πού θα το κατεβάσεις λίγο δύσκολο...
leukonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Mastro εγώ τρέχω κανονικά το utorrent 1.6.Εγώ θέλω να ρωτήσω αν τρέχει κανεις το daemon tools.Το έκανα κανονικά εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω μου λέει το εξής "Please use local administartor acount to run daemon tools for the first time".Το θέμα είναι πως έχω κάνει log in σαν administrator.Κανείς καμιά λύση??? Αυτήν την έκδωση έχω βάλει (Microsoft Windows Vista RTM 32Bit and 64Bit AIO DVD - WinBeta)
DarkOrion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 deamon tools den katafera katholou na trexw... Mia erwtisi mono exw na kanw. exei kanei kaneis kanoniko activation? oxi auta pou kukloforoun kai sou vazoun kapoia files apo beta ekdoseis klp. Milaw gia kanoniki methodo activation (methodos...tespa) opws ginotan kai me ta xp.
lizardking Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 bale thn ekdosh tou deamon tool 408 kai paizei kanonika sta vista xwris kanena problhma.
mastro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημά μου με το μTorrent διορθώθηκε. Μου έδινε ο DHCP του 9107 την 192.168.1.4 και βάζοντας manual settings στο TCP/IPv4 τα IP,MASK,DNS διορθώθηκε το πρόβλημα. Άκυρο!!! Μετά από 5 λεπτά συμβαίνει το ίδιο(θαυμαστικό αντί για πράσσινο)..Μα τι στο καλό γίνεται???
NIKOS266 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΕΡΟΔΙΚΟ ΡΑΜ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ Vista.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Vista?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Pc? ΕΝΝΟΩ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Vista ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
djapal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 deamon tools den katafera katholou na trexw...Mia erwtisi mono exw na kanw. exei kanei kaneis kanoniko activation? oxi auta pou kukloforoun kai sou vazoun kapoia files apo beta ekdoseis klp. Milaw gia kanoniki methodo activation (methodos...tespa) opws ginotan kai me ta xp. Όχι. Τουλάχιστον η Microsoft δεν έχει διαθέσει ακόμα serial keys για το Vista στη σελίδα της. Σύμφωνα με το ενημερωτικό email της, κάποια από αυτές τις μέρες θα διατεθούν και τα κλειδιά. Συνεπώς, μόλις διατεθούν επίσημα και τα κλειδιά, θα μπορέσουμε κανονικότατα να το ενεργοποιήσουμε. Πιστεύω να απάντησα στην απορία σου. ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΕΡΟΔΙΚΟ ΡΑΜ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ Vista.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Vista?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Pc? ΕΝΝΟΩ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Vista ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Κατ'αρχήν μη γράφεις με κεφαλαία. Κατά δεύτερον, αν θες να "παίξεις" με το Vista, πέρασέ το. Αυτή που προσφέρει το RAM έχει ακόμα κάποια Bugs. Συνεπώς αν θες απλά να περιεργαστείς το σύστημα με τα όποια λάθη υπάρχουν στην release candidate 1 έκδοση, βάλ'το, αλλιώς περίμενε την επίσημη κυκλοφορία του.
21century Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Σε οτι αφορα την υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας θα πρεπει να ειμαστε υπομονετικοι, η ΜΣ εχει τονισει οτι η ελληνικη γλωσσα θα υποστηριχθει 3 μηνες μετα την επισημη κυκλοφορια του νεου λειτουργικου...
NIKOS266 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ωραια τοτε τι μπορω να κατεβασω απο το ιντερνετ?εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και εχω χαθει!τι εκδοσεις βγαινουν τα βιστα και τι ειναι καλο να κατεβασω προς το παρον και ας ειναι σπασμενο!
djapal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Σε οτι αφορα την υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας θα πρεπει να ειμαστε υπομονετικοι, η ΜΣ εχει τονισει οτι η ελληνικη γλωσσα θα υποστηριχθει 3 μηνες μετα την επισημη κυκλοφορια του νεου λειτουργικου... Η αλήθεια είναι ότι to Vista σε Ελληνική έκδοση (beta 2) είχε πολλά "λάθη" όσον αφορά στην εμφάνιση των προτάσεων. ωραια τοτε τι μπορω να κατεβασω απο το ιντερνετ?εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και εχω χαθει!τι εκδοσεις βγαινουν τα βιστα και τι ειναι καλο να κατεβασω προς το παρον και ας ειναι σπασμενο! Θα σου συνιστούσα να πάρεις την έκδοση που έχει το RAM. Δε θα δεις τις τρελές αλλαγές από την RC1 στην τελική. Αν συζητάγαμε για beta 2 έκδοση, τότε ναι, εκεί βλέπεις μπόλικες και σημαντικές αλλαγές.
NIKOS266 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 kατα αρχην ειμαι ασχετοσ με το θεμα και προσπαθω να μαθω τι παιζει!ευχαριστω λοιπον για την υπομονη σασ.σει τι εκδοσεισ βγαινουν τα vista?η εκδοση windows vista final billgates plus crack που βρηκα σε ενα τορεντσ για να κατεβασω ειναι 32bit η 64bit?
asmilon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 NIKOS266 η Billgates ειναι μονο τα 32 Bit. Γνωμη μου ειναι μην βαλεις κανενα crack ακομα, επειδη δεν εχει βγει ακομα καποιο πραγματικο crack. Οσα εχουν βγει ως τωρα βασιζονται σε αντικατασταση τελικων αρχειων των Vista με αυτα που ειχε η δοκιμαστικη RC2. Αυτο σημαινει πως 1 Ιουνιου τα Vista αυτα θα ληξουν... Απλα μην βαλεις κανενα κωδικο κατα την εγκατασταση και μπορεις να επιλεξεις οποια εκδοση θες να εγκαταστασεις, πχ την Ultimate που ειναι η πιο πληρης. Το λειτουργικο θα εγκατασταθει και θα ειναι πληρως λειτουργικο για 30 μερες και μετα μπορεις να κανεις 3 φορες ακομα reset αυτο το time limit. Οποτε θα μπορεις να εχεις 120 μερες λειτουργικα Vista μεχρι να βγει ενα σωστο crack...
vfragos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 NIKOS266 η Billgates ειναι μονο τα 32 Bit. Γνωμη μου ειναι μην βαλεις κανενα crack ακομα, επειδη δεν εχει βγει ακομα καποιο πραγματικο crack. Οσα εχουν βγει ως τωρα βασιζονται σε αντικατασταση τελικων αρχειων των Vista με αυτα που ειχε η δοκιμαστικη RC2. Αυτο σημαινει πως 1 Ιουνιου τα Vista αυτα θα ληξουν... Απλα μην βαλεις κανενα κωδικο κατα την εγκατασταση και μπορεις να επιλεξεις οποια εκδοση θες να εγκαταστασεις, πχ την Ultimate που ειναι η πιο πληρης. Το λειτουργικο θα εγκατασταθει και θα ειναι πληρως λειτουργικο για 30 μερες και μετα μπορεις να κανεις 3 φορες ακομα reset αυτο το time limit. Οποτε θα μπορεις να εχεις 120 μερες λειτουργικα Vista μεχρι να βγει ενα σωστο crack... Αυτό με το reset μου άρεσε... Πώς μπορεί να γίνει ;
NIKOS266 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 asmilon τι ακριβως ειναι το reset αυτο το time limit και πωσ θα το κανω?thanks παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.