sarisn Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ρε παίδες, βλέπω στα ελληνικά e-shops ότι πουλάνε κάτι εκδόσεις Vista που λέγονται DSP και οι οποίες δίνονται μόνο με την αγορά νέου υπολογιστή. Αυτές οι εκδόσεις είναι ολόιδιες ως προς τα χαρακτηριστικά/δυνατότητες με τις πιο ακριβές που μπορεί να τις αγοράσει ο οποιοσδήποτε?
djapal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ναι αλλά... και καλά... πρέπει να τις πάρεις με νέο υλικό.
sarisn Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Από το "και καλά" να υποθέσω ότι μπορεί κάποιο κατάστημα να τις δίνει και χωρίς την αγορά νέου Η/Υ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Από το "και καλά" να υποθέσω ότι μπορεί κάποιο κατάστημα να τις δίνει και χωρίς την αγορά νέου Η/Υ? να υποθέσεις ότι το δίνουν και σκέτο Ετσι ειναι...Εγω τα πηρα σκετα απο e-shop στο Μενιδι. Vista home premium gr 100 ευρω.
fonzi Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 μπα, κάπου είχα διαβάσει ότι στην Ελλάδα "κατ' εξαίρεση" επιτρέπεται η πώληση dsp χωρίς αγορά υλικού για να καταπολεμηθεί η πειρατεία.
kallair Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 i telnet einai san extra... koita sto help na deis pws na tin energopoiiseis. apo oti thimamai energopoieitai opws ta extras(vlepe fax) sta xp. pas sta program files k patas egkatastasi extra stoixeiwn i kati tetoio. den thimamai apekso...
mourlos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 prin liges meres evala ta Vista ultimate...kai mporw na pw oti wraio peribalon....alla psaxnw san trelos na vrw ta panta.....mias kai ta allaksan...ola...tis tous peiraze to toso aplo "prosthafairesh programmatwn"..kai to ekanan 2 diaforetika....apo ta programata pou xreiazomai mono photoshopcs2 trexei kai to sketch up....gia oti allo back sta xp......upomonh kanw mexri na vgoun ta vista compatibles programmatakia....
kchoriano Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Συγνώμη παιδιά μία ερώτηση θέλω να κάνω.Μπορεί να ναι και βλακεία όμως, μην με παρεξηγήσετε δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα, τώρα αρχίζω και ψάχνομαι.Λοιπόν, τα windows vista 64x τρέχουν μονάχα εφαρμογές 64x ή μπορούνα να τρέξουν και 32x??? Ξέρω ότι ακόμα δεν έχουν βγει πολλά προγράμματα για 64x.Εγώ έχω και τις 2 εκδόσεις αλλά δεν ξέρω πια να βάλω για να μου δουλεύουν τα προγράμματα.Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά.
random Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Tα vista 64 και τα xp 64 μπορούν να τρέξουν τη μεγάλη πλειοψηφία των απλών προγραμμάτων 32-bit, κάποια, λίγα, δεν τρέχουν καθόλου. μερικά, τρέχουν, αλλα αν ασχοληθείς αρκετά καταλαβαίνεις οτι δεν συμπεριφέροντε σωστά. και αυτό ειναι επικίνδυνο, όταν το πρόγραμμα δεν βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, και έχεις την εντύπωση οτι ολα πάνε καλά. πχ. οι 32bit file managers, οταν ανοιγουν ή αντιγράφουν σε κάποια ειδικά folder συστήματος ( system32, κλπ), άλλο φάκελλο δειχνουν, και άλλον εχουν ανοίξει στην πραγματικότητα, και αν αντιγράψεις αρχείο σε αυτούς, αλλου θα πάει.. και υπάρχουν και περιπτώσεις, που ενώ υπάρχει native 64bit έκδοση κάποιου προγράμματος, και θα έπρεπε αυτά να χρησιμοποιούμε σε win64, έχουν προβλήματα, και προτιμάμε να χρησιμοποιούμε την 32μπιτη έκδοση, πχ IE7-64, firefox 64 προσοχή, οι drivers, και τα προγράμματα που χρειάζονται δικό τους driver (πχ daemon tools, κάποια firewall ) δεν ειναι "απλά προγράμματα" Για αυτα θελεις την 64-bit έκδοση τους.
random Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Το παρόν θέμα κλειδώνεται. Καιρός να εξειδικεύσουμε τα θέματα, αφου το λειτουργικό δεν ειναι πια σε beta και οι χρήστες του συνεχώς αυξάνονται. Παρακαλώ πολύ, για τα νέα θέματα στην κατηγορία Windows: οταν έχετε πρόβλημα που πιστεύετε οτι αφορά μόνο τα Vista, και όχι xp, w2000, κλπ βάλτε στον τίτλο "Vista" πχ. Vista: πρόβλημα στο Χ, πρόβλημα στο Χ στα vista πρόβλημα στο Χ [Vista] 5 γράμματα ειναι μόνο, θα διευκολύνετε τις αναζητήσεις, και θα το δούν πιο εύκολα όσοι τα χρησιμοποιούν και πιθανόν έχουν απαντήσεις. Βοηθάτε για να σας βοηθούν. Επίσης, το ίδιο για θέματα 64-bit: βάλτε μια ένδειξη όπως , vista64, v64, xp64, 64bit, γιατι εδώ υπάρχουν πολλά θέματα/προβλήματα για τα οποία οι λύσεις απο εμπειρία Windows 32-bit (XP και Vista), δεν βοηθάνε καθόλου. Καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι χρήστες μειοψηφικών ,ας πούμε, λειτουργικών microsoft. Αν δεν αναφέρεται τίποτα, υποθέτουμε οτι αφορά τα XP που έχουμε οι περισσότεροι, ή αφορά όλα τα win. Υ.Γ. μη δώ νεό topic με τίτλο σκέτο "windows vista" ή "vista", κλπ!! θα στεναχωρηθώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.