johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εγώ που έχω το hp 3670 βρήκα και είμαι μια χαρά από θέμα drivers.Αλλά μου χάλασε το scanner. :-?
Nikdev Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ρε μάγκες εγώ κάνω το πρώτο crackaki με την ημερομηνια 2099 το πετυχαίνω. Κάνω το δεύτερο που αλλάζεις τα αρχεία και βάζεις νέο key και δεν κάνει activation. Τι φταίει ? Πρέπει να έχω Internet ?
poscaman Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ετσι που το πας σε λιγο δε θα εχεις ινσομνια
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 έχω τα ultimate gr.μια βδομάδα τώρα που τα δουλεύω δεν μου παρουσιάστηκε κανλενα πρόβλημα.με τους drivers με λίγο ψάξιμο σιγά-σιγά όλα πάνε καλά. σήμερα όμως το dvd και το cd δεν μπορεί να τα φορτώσει.τα αναγνωρίζει μεν, μου βγάζει ένα θαυμαστικό μπροστά απο το dvd και cd και στις ιδιότητες μου λέει "Τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. (Κωδικός 39) " καμιά λύση? auto ginotan kai sta xp kai apo registry diorthonotan pio eukola.poles fores ginetai otan sbiseis kapoio programma. Ρε μάγκες εγώ κάνω το πρώτο crackaki με την ημερομηνια 2099 το πετυχαίνω. Κάνω το δεύτερο που αλλάζεις τα αρχεία και βάζεις νέο key και δεν κάνει activation. Τι φταίει ? Πρέπει να έχω Internet ? kalos irthes sto forum.b.den ta rotane xima.c.iparxei neo sistima tou paradox .psaxe se auto to thema gia paradox kai tha breis pola .i google it.
dimitrisss Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 kalispera eimai kainourgios sto site; exo dio erotisoules 1 evala ta vista kai se diaforetiko partision evala ta xp, molis lipon evala ta xp kai ekana epanekinisi anti na me rotisi sto bout pio litourgiko na anevaso anevase mono toy ta xp kai ta vista itan san na min ta evlepe katholou. exei kapoios na protini kati pano sayto; h prepei na paro allo disko kai na kano ekei to setup; mipos epireazi to partisions ta vista; 2 exo mia pinnacle 310i kai den tin vlepei katholou pos mporo na tin kano na pexi kai pou tha vro kapoio soft an xriazete;;; eyxaristo poli ek ton proteron .......... kirioi ta fota sas:D :D
Members gsarig Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 2 exo mia pinnacle 310i kai den tin vlepei katholou pos mporo na tin kano na pexi kai pou tha vro kapoio soft an xriazete;;; eyxaristo poli ek ton proteron .......... kirioi ta fota sas:D :D Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Για να λειτουργήσει η pinnacle 310i στα vista μπορείς να κάνεις τα εξής: Κατέβασε το Pinnacle PCTV Installer for Windows Media Center 3.1 και εγκατέστησέ το, ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Media Center των Vista. Με αυτή τη λύση όμως δεν θα έχεις το τηλεκοντρόλ. Διαφορετικά, κατέβασε το Pinnacle TVCenter Pro 4.7 patch και εγκατέστησέ το χρησιμοποιώντας το serial που ήδη έχεις από το CD του Pinnacle MediaCenter που ήρθε μαζί με την κάρτα σου. Αν και είναι beta, εμένα μου λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα (μου φαίνεται μάλιστα καλύτερο από το Pinnacle MediaCenter). Αν συναντήσεις προβλήματα, εδώ είμαστε.
dimitrisss Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 prospatho na katevaso kai ta dio alla molis kano download mou zitaei ena mail den mporo na katalavo pos katebenei gia ti n deyteri erotisi exeis kati na mou pis me ta partisions kai ta dio litourgika pano;
Members gsarig Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Για να τα κατεβάσεις πρέπει να κάνεις registration. Αφού είσαι κάτοχος της κάρτας, θα έλεγα πως καλό είναι να το κάνεις, γιατί κατά καιρούς βγαίνουν διάφορα χρήσιμα updates. Για το άλλο πρόβλημά σου, δεν ξέρω να σου απαντήσω.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 kapou ixan pei gia ena programma gia vista boot pou ftiaxnei to boot menu
rasberg Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 michsof,να σε ρωτησω.τα vista υπαρχουν πραγματι περασμενα σε ενα κρυφο partition του δισκου,οπως διαπιστωσα στη διαχείριση δισκων,με το ονομα μαλιστα pqservice.Υποθετω οτι πραγματι ειναι το partition το οποιο πρεπει να διαβασουμε,για να εγκαταστησουμε την εκδοση των vista που ειχε εγκατσαθει αρχικα μετα την αγορα.Εκανα λοιπον οτι μου ειπες,εκκινησα τον acer,πατησα alt+f10 εκει που εμφανιζεται το λογοτυπο του acer,αλλα τιποτα.Δοκιμασα και διαφορους αλλους συνδυασμους και παλι τιποτα.Παιζει να ειναι διαφορετικο το κουμπί στον acer μου?Προσπαθησα και το αλλο,δηλαδη μεσα απο τα windows να βρω τα αρχεια αυτου του κρυφου partition,μηπως μπορεσω και τα γραψω σε cdακι ωστε να bootaro μετα απο αυτό,αλλα δεν βρηκα τιποτα... Εχεις μηπως κανεις καποια ιδεα?
michsof Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Στο βιβλίο οδηγιών στο τέλος έχει ένα κεφάλαιο : Επιθυμώ την επαναφορά του υπολογιστή μου στις αρχικές ρυθμίσεις χωρίς CD επανόρθωσης. Εκεί τα λέει αναλυτικά. Δες επίσης στο BIOS αν η επιλογή D2D Recovery στο Main είναι enabled, γιατί πρέπει να είναι για να μπορείς να πατήσεις ΑLT+F10.
fonzi Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Παιδιά προσπαθώ εδώ https://om.one.microsoft.com/opa/Validation.aspx?StoreID=8ded343b-1877-4de7-b650-1125f9870a89&LocaleCode=en-us&JavaScriptOn=yes και δεν μου εμφανίζει την εικόνα με τους χαρακτήρες για επιβεβαίωση. Μπορεί κάποιος να το τσεκάρει;
sa3rdna Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 δεν το εμφανίζει ούτε σε μένα. αλλά μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο με τον ήχο και να ακούσεις τα γράμματα.
fonzi Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 δεν το εμφανίζει ούτε σε μένα. αλλά μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο με τον ήχο και να ακούσεις τα γράμματα. δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους ήχους καλά δυστυχώς...
dimitrisss Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 telika exoume kamia apantisi gia to pos tha kano to pc moy na merotaei an tha anevaso ta xp h ta vista;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.