chrismasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 απο dvd με αυθεντικα windows εκανες εγκατασταση?η ηταν σπασμενα κρακαρισμενα κλπ κλπ? Από το internet το κατέβασα αλλά για γνήσιο .Πάντως το πρόβλημα διορθώθηκε αφου έκανα format και το partition c με τα windows xp.
rasberg Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 παιδια γεια σας και απο μενα. σε οτι αφορα τα computer ειμαι απο πολυ εως παρα πολυ ασχετος και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σε ενα προβλημα που εχω. αγορασα πριν δυο βδομαδες περιπου apo to plaisio,εναν acer 5103 με εγκτατεστημενα στο δισκο του το windows vista(εκδοση μη με ρωτησετε,προφανως την basic).δηλαδη το μονο πραγμα που εκανα την πρωτη φορα που τον ανοιξα ηταν να δινω την εγκριση μου για continue και να κανω διαφορες επιλογες.ετσι εγκατασταθηκε η ελληνικη εκδοση των windows vista στον υπολογιστη μου.ωραια μεχρι εδω. για καποιο λογο χθες,χρειαστηκε να κανω format στον υπολογιστη μου.το μονο dvd που ειχε στο κουτι του ο acer ηταν το "windows anytime upgrade".υπεθεσα οτι μπορω να bootαρο απο αυτο για να κανω το format μου,οπως οταν ειχα τα xp.σε καποια φαση λοιπον,μου ζητησε Product key,το οποιο δεν εδωσα γιατι δεν εχω κατι τετοιο,και στη συνεχεια με ρωτησε σε ποια εκδοση θελω να κανω upgrade.δεν ηξερα τι να βαλω,και εβαλα στην τυχη ta windows vista home premium.στο διαταυτα λοιπον,οταν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση,στην κεντρικη οθονη των vista δεν υπαρχαν τα παραθυρακια που μου ειχαν εγκατασταθει την πρωτη φορα,παρα μονο το recycle bin,και η εκδοση ηταν στα αγγλικα.η ερωτηση μου λοιπον ειναι¨....πως μπορω να εγκταστησω την αρχικη εκδοση που ειχε εγκατασταθει την πρωτη φορα(βασικα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ,ειναι να εχει ελληνικα)?? sorry αν σας κουρασα με βλακειες,αλλα σας ειπα στην αρχη,ειμαι πολυ ασχετος!
michsof Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Aυτό που έκανες ήταν να αναβαθμίσεις την έκδοση των Vista που είχες εγκατεστημένη στο λαπτοπ. Αλλα για να γίνει αυτό έπρεπε να είχες το product key το οποίο θα αγοραζές online. Eπειδή εσύ δεν έβαλες κωδικό απλώς ενεργοποίησες την περίοδο χάριτος των 30 ημερών ( δλδ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά για 30 ημέρες και μετά να τα αγοράσεις ). Επειδή εσύ σίγουρα δεν ήθελες να κάνεις αυτό για να επαναφέρεις το λαπτοπ στις αρχικές του ρυθμίσεις κάνεις τα εξής : Εκκινείς το λαπτοπ . Ενώ εμφανίζεται το λογότυπο ACER πατάς ALT+F10 . Ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη και διαλέγεις η εγκατάσταση να ΔΙΑΒΑΣΕΙ ( οχι να γράψει )από τα αρχεία των Vista που υπάρχουν στο κρυφό διαμέρισμα (partition) του λαπτοπ . ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρέπει να μην σβήσεις αυτό το κρυφό διαμέρισμα . Τα Vista θα τα κάνεις εγκατάσταση στον δίσκο C: Eλπίζω να βοήθησα.
drillgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Παιδια να ρωτησω κατι, την sidebar μπορουμε να την κανουμε resize? Δηλ. εγω μονο το ρολοι θελω να εχω οποτε η κατω αριστερη πλευρα της οθονης μπορει να αξιοποιηθει για εικονιδια. Επισης,γινεται στον "υπολογιστη μου" να μετακινησω το δεντρο των περιεχομενων του pc(φακελοι κλπ) απο την αριστερη πλευρα που ειναι τωρα πισω στην μπαρα διευθυνσης οπως στα xp?Γιατι ειναι πολυ δυσχρηστο... edit: Κατι ακομα, το εικονιδιο του lan παρατηρω οτι πλεον δεν αναβοσβηνει οταν ειναι σε λειτουργια το δικτυο κλπ. Γινεται να το επαναφερω στην προηγουμενη μορφη του?
aliakio Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για να δεις τα λαμπακια στο εικονιδιο,κανεις δεξι κλικ και turn on activity animation..
drillgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για να δεις τα λαμπακια στο εικονιδιο,κανεις δεξι κλικ και turn on activity animation.. Thx man, κατι τοσο απλο αλλα πανω στην "συγχυση" του νεου περιββαλοντος κλπ δεν το προσεξα! Βεβαια το animation δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, σε σενα πως φαινετε?
aliakio Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Thx man, κατι τοσο απλο αλλα πανω στην "συγχυση" του νεου περιββαλοντος κλπ δεν το προσεξα! Βεβαια το animation δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, σε σενα πως φαινετε? ε χαλια να σου πω την αληθεια,αυτο των xp ηταν πιο ευκρινες.δε βαριεσαι.και γενικα λιγο μπερδεμενα τα πραγματα στο network and sharing center.μου κολλαει καπως.μαλλον πολλα πραγματα μαζι εχουν βαλει και καπου εκει μπλεκει το πραγμα.
drillgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Σωστα εχουν βαλει ενα καρο επιλογες για να απλοποιησουν και καλα καποιες διαδικασιες αλλα στην τελικη πετυχαν το αντιθετο
avelte Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 έχω τα ultimate gr.μια βδομάδα τώρα που τα δουλεύω δεν μου παρουσιάστηκε κανλενα πρόβλημα.με τους drivers με λίγο ψάξιμο σιγά-σιγά όλα πάνε καλά. σήμερα όμως το dvd και το cd δεν μπορεί να τα φορτώσει.τα αναγνωρίζει μεν, μου βγάζει ένα θαυμαστικό μπροστά απο το dvd και cd και στις ιδιότητες μου λέει "Τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. (Κωδικός 39) " καμιά λύση?
kallair Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 mia lisi einai na ta katargiseis k na ta afiseis na ta ksana anixneusei. alli lisi einai na valeis to master stin thesi tou slave oste na kanei pali anixneusi neou ilikou. an den doulepsoun, dokimase epanafora sistimatos.
avelte Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 το πρώτο ππυ έκανα ήταν να τα καταργήσω. αλλά πάλι τα ίδια. τα ανιχνεύει αλλα δεν μπορεί να φορτώσει drivers. θα δοκιμάσω και την δεύτερη λύση και βλέπουμε.
rasberg Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 michsof 1000 ευχαριστω!!θα το δοκιμασω αυριο γιατι ελειπα σημερα.νομιζω οτι θα δουλεψει ομως.και παλι thanks.
avelte Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 δυστηχώς τίποτα.τα έβγαλα,τα ξανάβαλα,έκανα πολλούς συνδιασμούς αλλά τίποτα.το ίδιο πρόβλημα πάλι.
kallair Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 prospathise na vreis drivers, ase to na psaksei mono tou to net mpas k vrei tipota.
avelte Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 είδα και αποείδα και έκανα επαναφορα συστήματος και όλα καλά. παιδιά, εμένα όλα δείχνουν να πάνε καλά.με το scanner όμως τίποτα.ουτε drivers υπάρχουν.σιγά σιγά πιστεύω οτι θα φτιάξουν όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.