Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω ενα μικρο προβληματακι με τα (σ)βιστα. Οταν κανω επανεκκινηση και βαλω τον κωδικο μου, μου ανοιγει τα εγγραφα μου χωρις να πατησω τιποτα. Αυτο συμβαινει σε καθε εκκινηση. Πως μπορω να το σταματησω ?

Ευχαριστω και Χριστος Ανεστη

Δημοσ.
Εχω ενα μικρο προβληματακι με τα (σ)βιστα. Οταν κανω επανεκκινηση και βαλω τον κωδικο μου, μου ανοιγει τα εγγραφα μου χωρις να πατησω τιποτα. Αυτο συμβαινει σε καθε εκκινηση. Πως μπορω να το σταματησω ?

Ευχαριστω και Χριστος Ανεστη

σ(βιστα) τοτε :P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δημοσ.

windows xp 64 bit diafora provlimata.windows vista 32 bit para poli kala apotelesmata.an bgoun kai drivers kai apo hp kai kapoies ales eteries tha einai kalitera.me mia apo tis 2 ekdoseis pige na mou katevasei kai extras .ta 64 bit afisan apo moina tous poles siskeues xoris drivers pou ta 32 bit ixan idi.

Δημοσ.

Κάνω εγκατάσταση τα vista χωρίς κλειδί και δεν μου δίνει ούτε την περίοδο των 30 ημερών για να τα δοκιμάσω . Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω και xp σε διαφορετικό partition βέβαια.

Δημοσ.
Κάνω εγκατάσταση τα vista χωρίς κλειδί και δεν μου δίνει ούτε την περίοδο των 30 ημερών για να τα δοκιμάσω . Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω και xp σε διαφορετικό partition βέβαια.

Δεν νομιζω...Στου γιου μου τα εβαλα στον ιδιο δισκο σε αλλο partition χωρις προβλημα...Ακομα δουλευουν...Στο δικο μου τα εβαλα σε ανεξαρτητο δισκο.

Τι σου βγαζει ????

Δημοσ.
Δεν νομιζω...Στου γιου μου τα εβαλα στον ιδιο δισκο σε αλλο partition χωρις προβλημα...Ακομα δουλευουν...Στο δικο μου τα εβαλα σε ανεξαρτητο δισκο.

Τι σου βγαζει ????

Κάνω κανονικά την εγκατάσταση ανοίγουν για πρώτη φορά τα vistα στην δεύτερη επανακίνηση μου λέει η περίοδος των 30 ημερών έληξε και μου δείχνει τρόπους για να τα ενεργοποιήσω.

Δημοσ.
Κάνω κανονικά την εγκατάσταση ανοίγουν για πρώτη φορά τα vistα στην δεύτερη επανακίνηση μου λέει η περίοδος των 30 ημερών έληξε και μου δείχνει τρόπους για να τα ενεργοποιήσω.

Μηπως...λεω...δεν ειναι νομιμα τα vista σου και εβαλες κανενα crack κλπ που με καποιο update τα κλειδωσε ???? Αν ειναι ετσι καλο ειναι να μην το συζητησουμε εδω τουλαχιστον σεβομενοι τους κανονες του forum.

Δημοσ.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις την περίοδο χάριτος εώς 3 φορές . Να πως ( επίσημα απο την Microsoft ) : Κατά την εγκατάσταση και όταν σας ζητηθεί να εισάγετε το product key των Vista, πατήστε το Next για να ολοκληρώσετε κανονικά τα υπόλοιπα στάδια της εγκατάστασης. Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Start των Vista και πληκτρολογήστε Cmd στο πεδίο του Search. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl-Shift-Enter για να ανοίξετε το command prompt με δικαιώματα administrator, όπως ακριβώς θα κάνατε εάν το ανοίγατε με την επιλογή Run as Administrator. Πληκτρολογήστε την εντολή slmgr -rearm και πατήστε το Enter. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως και 3 φορές, κάθε φορά που ο μετρητής των ημερών της περιόδου «χάριτος» έχει φτάσει το μηδέν.

Oρίστε και το link http://www.microsoft.com/technet/desktopdeployment/bdd/2007/VolumeAct_8.mspx

Δημοσ.
Μηπως...λεω...δεν ειναι νομιμα τα vista σου και εβαλες κανενα crack κλπ που με καποιο update τα κλειδωσε ???? Αν ειναι ετσι καλο ειναι να μην το συζητησουμε εδω τουλαχιστον σεβομενοι τους κανονες του forum.

Όχι καμία σχέση. Απλά το βρήκα και ήθελα να το δοκιμάσω για 30 ημέρες και μετά να το αγοράσω. Άλωστε και να το ήθελα να το κρακάρω δεν θα προλάβαινα γιατί με το που κάνω επανακίνηση αυτό κλειδώνει.Έτσι σκέφτηκα να ρωτήσω εάν είναι θέμα microsoft ή όχι .Ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες μαζί μου.

Δημοσ.
Απλά το βρήκα και ήθελα να το δοκιμάσω για 30 ημέρες και μετά να το αγοράσω. .

προφανως αυτος απ'τον οποιον το βρηκες εχει κανει καποια "λαδια" :)

Δημοσ.
προφανως αυτος απ'τον οποιον το βρηκες εχει κανει καποια "λαδια" :)

Μαλλον αλλα τι λαδια αφου δεν εβαλε serial απο την αρχη ο φιλος ????

Εμενα λειτουργουσαν κανονικοτατα 15 μερες και μετα τα αγορασα και αλλξα το serial on line χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

mia erotisi pou den evgala akri.

exo vista ultimate 64bit rc1 kai katevasa to demo tis nvidia to cascade pou einai dx10 na do ti lei.otan to etreksa apllos mou evgale error sto oti den exi to dx10.otan ekana egatastasi evale to demo ena dx pou den edosa vasi pio itan ti ginete to exi doulepsi kanis?enoite oti exo 8800 pou einai dx10ai sto dxdiag ida oti grafi dx10 kai sto display grafi

---The file nvd3dum,nvd3dumx.dll,nvwgf2um,nvwgf2umx.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer.---

ayto vevea sto 64bit dxdiag sto 32bit einai ola ok

Δημοσ.
Μαλλον αλλα τι λαδια αφου δεν εβαλε serial απο την αρχη ο φιλος ????

Όχι καμία σχέση. Απλά το βρήκα και ήθελα να το δοκιμάσω για 30 ημέρες και μετά να το αγοράσω. Άλωστε και να το ήθελα να το κρακάρω δεν θα προλάβαινα γιατί με το που κάνω επανακίνηση αυτό κλειδώνει.Έτσι σκέφτηκα να ρωτήσω εάν είναι θέμα microsoft ή όχι .Ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες μαζί μου.

απο dvd με αυθεντικα windows εκανες εγκατασταση?η ηταν σπασμενα κρακαρισμενα κλπ κλπ?

Δημοσ.

kati paraxeno katevases.ego auto pantos pou "agorasa" ine mia xara kai se elliniki ekdosi kai se aggliki kai se 64 bit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...