poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 perasa ta vista 64 Vista Ultimate x64 DVD (Permanently Actived Edition kai anagnorizetai san dell .they work;)
sotosko Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εχω ενα προβλημα. Εχω τα windows ultimate ελληνικα. Οταν κανω αναζητηση για ενημερωσεις απο το Windows Update δεν μου βρισκει το Dreamscene. Τι να κανω για να το βρει? Γενικα δεν βρισκει κανενα Windows Ultimate Extra. Κανω κατι λαθος ?
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 αν ειναι σπασμενα τοτε εχεις την απαντηση μπροστα σου...
sotosko Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 αν ειναι σπασμενα τοτε εχεις την απαντηση μπροστα σου... Ειναι σπασμενα. Γιατι ομως ενω κανουν κανονικο update δεν κανουν ultimate update ? Και σε ενα αλλο pc που τα εχω βαλει (σπασμενα) βρισκει και ολα τα updates και τα ultimate extras!
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ειναι σπασμενα. Γιατι ομως ενω κανουν κανονικο update δεν κανουν ultimate update ? Και σε ενα αλλο pc που τα εχω βαλει (σπασμενα) βρισκει και ολα τα updates και τα ultimate extras! μην περιμενεις απαντηση εδω απο κανενα..... (κανεις δεν ξερει ακομα πως συμπεριφερονται τα σπασμενα vista.ειναι πολυ νωρις...)
Bomber-21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 έχω έναν υπολογιστή 3,2 Ghz,1GB RAM και κάρτα γραφικών 6600GT. Θα τρέχουν ικανοποιητικά τα Vista?Δεν με ενδιαφέρουν οι ασυμβατότητες. Αν είναι σπασμένα τα windows Μου,να ξεχάσω τα Vista?
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 H ram δεν θα σου φτανει,θα δουλευει μεν θα σερνεται δε (σχετικο ειναι το σερνεται...) τι εννοεις αν ειναι σπασμενα τα windows σου?υπαρχουν εκδοσεις των βιστα που κυκλοφορουν εκει εξω σπασμενα,μπορεις να τα βρεις απο καποιον θειο...ρισκο ομως..οπως και γενικο ρισκο ειναι να περασεις ΜΟΝΟ βιστα χωρις dualboot
poihths Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 den nomizw naxei provlima me ti ram tou mia xara einai to ena giga
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Nαι θα τρέχουν μια χαρά τα Vista με 1 gb. Αλλά τα προγράμματα θα τρέχουν;(ρητορική ερώτηση) Να μην πούμε και για games,1gb δεν φτάνει για τα XP πλέον..
_filippos_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 θα συμφωνήσω κι εγώ. Μια χαρά θα τρέχουν τα vista με 1 GB. Στιγμές παρατήρησα πως ορισμένα προγραμματα τρέχαν ελαφρώς πιο γρήγορα απο τα ΧΡ. Απο προγράμματα τώρα... αρκετά δεν τρέχουν
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 βιστα μονο,με ενα γιγα εισαι οκ αν θελεις ομως να παιξεις κανα απλο παιχνιδι η να κανεις απλα πραγματα θελεις παραπανω... να θυμησω οτι στα ΧΡ requirements εχει 256.δοκιμαστε να τρεξτε ΧΡ με 256 και θα δειτε αν τρεχουν....
sovarepsou Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 TA VISTA EINAI SVISTA paei kai teliose ta topothetisa einai panemorfa alla se 1 xrono tha einai leitourgika
sotosko Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι το Dreamscene δεν υπαρχει σαν update στα ελληνικα (s)vista αλλα πρεπει πρωτα να κατεβασουμε το πακετο αγγλικης γλωσσας και μετα μπορουμε να το βαλουμε απο τα updates !
Bomber-21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 βιστα μονο,με ενα γιγα εισαι οκ αν θελεις ομως να παιξεις κανα απλο παιχνιδι η να κανεις απλα πραγματα θελεις παραπανω... να θυμησω οτι στα ΧΡ requirements εχει 256.δοκιμαστε να τρεξτε ΧΡ με 256 και θα δειτε αν τρεχουν.... Για σερφάρισμα στο νετ χρησιμοποιώ κυρίως το συγκεκριμένο pc. Οπότε δεν θα έχω πρόβλημα ε?
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 το μονο πραγμα για το οποιο χρησιμοποιω βιστα κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.