Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akoma den vgikane ke o komsos arxise na ta vazi...

dokimase kanis na vali tin RTM ekdosi?

ego prospoika ta katevazo tora.

pia ine i diafora tis RTM apo tin teliki ekdosi pou tha kikloforisi ton Genari?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω κατεβασει ta Vista (το αρχειο ονομαζετε Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates) και το ISO ειναι με το ονομα LRMCFRE_EN_DVD.iso. κατα την αποσυμπιεση του ISO βγαζει ενα text που λεει "This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system

that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification."

τι ακριβως πεζει εδω? υπαρχει ενδεχομενο αν το γραψω με το Nero να μη το κανει install? αν ξερει κανεις....

Δημοσ.

Εγω ετσι οπως την ειδα την rtm θα προτεινα σε οσους θελουν τα vista για δουλεια να περιμενουν το sp1.

Δημοσ.
Den eiparxei kamia diafora pedes!!! Auti eine i final ekdosi!!! Apla me to katalilo cd key pou tha vazeis tha energopoiite 1 apo tis 4 5 ekdoseis!!! Apla perimeno ego tora gia ultimate!!!

Η RTM έχει τα ultimate μέσα !

Δημοσ.

Εχω βαλει την RTM εκδοση απο χθες... τα εχω δοκιμασει ολες αυτες τις ωρες αρκετα ενταντικα με διαφορα apps σε περιβαλλον δικτυου κλπ κλπ. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.... ρολο επαιξε πως αρκετες εταιριες τις 1-2 τελεταιες βδομαδες βγαλαν VISTA compatible software.

Με ενα update, που εκανα βρηκε οσους drivers ελειπαν... τους εγκατεστεισε και ολα καλα. Παντως, αν δεν εχετε σκληρο RAPTOR η εμπειρια μπορει να ειναι αρκετα προβληματικη. Χρησιμοποιουν εντονα και αρκετα τον σκληρο σε σχεση με τα XP....

Σε memory utilization σαν να προσγειωθηκε λιγακι... κατεβηκε στα 600MB εχοντας ανοιχτα browser, media player...

Btw, πολυ προσοχη στο σπασιμο των Vista. Αν δεν το κανετε συμφωνα με τις οδηγιες, χανετε το Installation. Την επαθα και ξερω...

Δημοσ.
Εχω βαλει την RTM εκδοση απο χθες... τα εχω δοκιμασει ολες αυτες τις ωρες αρκετα ενταντικα με διαφορα apps σε περιβαλλον δικτυου κλπ κλπ. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.... ρολο επαιξε πως αρκετες εταιριες τις 1-2 τελεταιες βδομαδες βγαλαν VISTA compatible software.

Με ενα update, που εκανα βρηκε οσους drivers ελειπαν... τους εγκατεστεισε και ολα καλα. Παντως, αν δεν εχετε σκληρο RAPTOR η εμπειρια μπορει να ειναι αρκετα προβληματικη. Χρησιμοποιουν εντονα και αρκετα τον σκληρο σε σχεση με τα XP....

Σε memory utilization σαν να προσγειωθηκε λιγακι... κατεβηκε στα 600MB εχοντας ανοιχτα browser, media player...

Btw, πολυ προσοχη στο σπασιμο των Vista. Αν δεν το κανετε συμφωνα με τις οδηγιες, χανετε το Installation. Την επαθα και ξερω...

Και με τα laptop τι γινεται?Μονο η dell αν δεν κανω λαθος δινει 7200 στροφες!Ολοι οι αλλοι ειναι παρακατω.

Δημοσ.

Όσο περισσότερη μνήμη έχει το μηχάνημα τόσο λιγότερο χρησιμοποιείται και χωλένει ο δίσκος. Αγοράστε RAM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...