Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για στήσιμο υπολογιστή.

xilef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.

Θέλω να βοηθήσω ένα πιτσιρικά να παραγγείλει ενα PC αλλά όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τα CPU και τις μνήμες κλπ, τα 'χω χαμένα.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια σύνθεση CPU motherboard, memory Vga κάπως αξιόλογη και όχι ακριβή, που να μην αχρηστευθεί μόλις κυκλοφορήσουν τα (s)Vista?

Κάθε άποψη πολύτιμη... A, και να μην ξεπερνάει τα 650 ? όταν προσθέσω DVD και κουτιά, ποντίκια κλπ.

Δημοσ.

Τα Vista εχουν υψηλές απαιτήσεις. Φαντάζομαι θα θες τουλαχιστον 1giga RAM 667hz.. Εγω εχω intel dual core 3,40, αλλα θα σου πρότεινα ΑMD 3800+.. Ενας σκληρος Sata 120 είναι αρκετός.. Μια μητρική MSI-K9N Platinum.. Τώρα κουτί κτλ Βρισκεις απο 20Ε μεχρι 500Ε..

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε..

αλλά ρίξτε και μια ματιά στο παρακάτω link.

http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=7&cid=135&mid=96&pid=10062

Πως το βρίσκετε για έτοιμο πράγμα?

Τιποτα ιδιαιτερο,αλλα οχι και εντελως ταπα προσφορα...Προσωπικα δεν θα το σκεφτομουνα καν...

Παραγγειλε κομματι-κομματι απο e-shop/πλαισιο/μαγαζι της γειτονιας σου.

Δημοσ.

Φαντάζομαι φίλε μου ότι ο εν λόγω πιτσιρικάς θα θέλει και μπόλικο παιχνίδι απο το μηχάνημα. Οπότε για να βγεί κάτι σωστό και να κρατήσει και κανα-δυό χρόνια ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις λίγο το (δύσκολο) θέμα των χρημάτων.

Αν δεν γίνεται με τίποτα, τότε η δική μου πρόταση είναι ως εξής:

CPU: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX (188,00 E)

MOTHERBOARD: ASROCK CONROE945G-DVI (78,00 E)

RAM: 2 X CORSAIR 512MB VS512MB667D2 DDR2 667MHZ (68,90 X 2)

KAΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ASUS EN7300GS/HTD 256MB PCI-E RETAIL (66,10)

Ως εδώ είμαστε στα 470 ευρώ.

Οι σκληροί πέζουν γύρω στα 100 Ε (προτίμησε SΑΤΑ) και τα κουτάκια από 30-40 μέχρι όσο θες.

Πληκτρολόγια και ποντίκια έχω δει combos με 15 ευρώ, ενώ κάτι που θα

αντέξει κάπως κοστίζει γύρω στα 30 με 50 ευρώ.

Οι τιμές είναι απο e-shop και τις αναφέρω ενδεικτικά.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Σίφουνα. Οντως τα πιτσιρίκια, για το περισσότερο που ενδιαφέρονται είναι τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Λοιπον απο δισκο ωποσδηποτε ενα SATA2 αν μπορεις 120αρη, οσο για την φθηνη καρτουλα γραφικων που προτεινεται ASUS EN7300GS/HTD 256MB PCI-E RETAIL ειναι μια καλη επιλογη αλλα οχι για παιχνιδια στο μαξιμουμ, ενα τροφοδοτικο 500αρη τουλαχιστον και μια μηνμουλα 1 γιγκα. ΑΠο εκει και περα οτι μητρικη και να παρει δεν θα εχει προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...