Προς το περιεχόμενο

Heroichi 500w-pro Silent

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Μήπως ξέρει κανείς και μπορεί να με βοηθήσει στο παρακάτω πρόβλημα?

Έχω το HEROICHI 500W-PRO SILENT και μου έχουν μπει υποψίες ότι κάνει σπινθηρισμούς. Τα βράδια που έχει ησυχία μερικές φορές ακούς για 1-2 δευτερόλεπτα κάτι σαν σπινθηρισμούς. Το έχω ακούσει δύο φορές μέχρι στιγμής, αλλά δεν νομίζω να κάνουν πουλάκια τ' αυτιά μου. Όποτε το έχει κάνει αυτό έχω παει αμέσως πίσω απ' το PC και κουνάω το καλώδιο ενώ είναι σε λειτουργία, αλλά δεν κάνει τίποτα το περίεργο, ούτε σπινθηρισμούς ούτε τίποτα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλο καλώδιο. Είναι δυνατόν τόσο καλό τροφοδοτικό να κάνει τέτοια νούμερα? Φοβάμαι μην κάνει κανά "τσαφ" και παει όλο το PC-άκι για βρούβες.

Δημοσ.

Αν δεν το φοβάσαι ανοιξε το και παρατήρησε αν εχει ψιλομαυρίσει πουθενα. Προσεξε τους επικνοτές ομως.. Δεν έχω να σου προτείνω κατι αλο, Αν ειναι στην εγγυηση πηγαινε να το κοιταξουν..

Δημοσ.

Δεν είναι ότι το φοβάμαι, αλλά είναι καινούριο το PC, οπότε εγγύηση έχω. Έχω ακούσει βέβαια ότι η VERO παρ΄ όλο που έχει πάρα πολύ καλά PC, έχει πρόβλημα με το SERVICE. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

kai emena to hec mou ekane kati teteia kai anakalipsa pws itan to kalwdio...den sfinwne kala stin ipodoxi to alaksa me ena allo kai ola ok... twra esi les pws den einai ayto... ti na pw... ta hec pantws einai poli kala... alla poia seira pires? ta ace einai kala ta winmil ta ligotero kala enw ta power einai ta kalitera

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...