Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να δω ποιο κωδικο εχω βαλει στο call of duty γιατι πρεπει να κανω φορματ και δεν θελω να χασω τα level που εχω παρει.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
πως μπορω να δω ποιο κωδικο εχω βαλει στο call of duty γιατι πρεπει να κανω φορματ και δεν θελω να χασω τα level που εχω παρει.

options/multiplayer options/ enter key code

Δημοσ.

παιδια εγω πηγα στο φακελο .C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players αλλα μεσα στο players δεν υπαρχει φακελος online kai offline.Εχω vista unlimitate

Δημοσ.

Παιδια γνωριζει κανεις ελληνικους servers για το αυθεντικο παιχνιδι(οχι cracked) να κανω κανενα join?Και αν ναι γινεται να παραθεσετε τις adress τους?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
παιδια εγω πηγα στο φακελο .C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players αλλα μεσα στο players δεν υπαρχει φακελος online kai offline.Εχω vista unlimitate

Όταν έγραψα offline και online αφορούσε μόνο το game.Σε αυτό το φάκελο έχει ένα φάκελο profile με όλα τα profiles που έχεις δημιουργήσεις.Αν το θες για back up μην ξεχάσεις να κρατήσεις και το serial number όπως λέει και πιο πάνω και ο vlachaquito

Δημοσ.
Παιδια γνωριζει κανεις ελληνικους servers για το αυθεντικο παιχνιδι(οχι cracked) να κανω κανενα join?Και αν ναι γινεται να παραθεσετε τις adress τους?

Ευχαριστω πολυ!

>Fun Arena Wars COD4 Server PAM4 SnDCB Settings: 87.243.64.162:28966 (original cd key needed)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server2: 87.243.64.162:28967 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3: 87.243.64.162:28968 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server4 - PAM4: 87.243.64.162:28969 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server5-Xtreme: 87.243.64.162:28965 (cracked) (+custom maps)

Κάτι σελίδες πιο πίσω..

Δημοσ.
>Fun Arena Wars COD4 Server PAM4 SnDCB Settings: 87.243.64.162:28966 (original cd key needed)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server2: 87.243.64.162:28967 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3: 87.243.64.162:28968 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server4 - PAM4: 87.243.64.162:28969 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server5-Xtreme: 87.243.64.162:28965 (cracked) (+custom maps)

Κάτι σελίδες πιο πίσω..

Ναι αν προσεξες ρωτησα για αυθεντικους servers οχι cracked.Μονο ενας απο αυτους που παραθετεις ειναι για αυθεντικα serial numbers.Παρεπιπτωντως αν καποιος ξερει ελληνικους που να εχουν και ατομα οnline μεσα οχι empty.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχω το COD4 (στο PS3) από τότε που κυκλοφόρησε. Όλα ωραία κι όλα καλά μέχρι προχθές. Τι εννοώ :

Ενώ μέχρι προχθές έπαιζε κανονικά με τους φίλους μου, τώρα όταν τους καλώ εγώ (για να μπούμε σε party) δεν μπορούν να συνδεθούν και τους βγάζει "Unable to connect to host", λες και είμαι σε παιχνίδι. Όταν με καλούν αυτοί κολλάει το PS3 μου!!! Δοκιμάσαμε τα πάντα και τελικά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να βρεθούμε είναι να φτιάξω ένα private game και ενώ το ξεκινήσω (μόνος μου) να τους καλέσω μετά. Τότε μπορούν να μπουν. :mad:

Επίσης, ακόμα κι όταν μπώ μόνος μου να παίξω και πατήσω "Find Game" μου κάνει "Downloading Game Settings" . Πρέπει να βγώ και να μπώ 2-3 φορές (ενώ μου κάνει το ίδιο) και μετά θα βρεί κανονικά τα game modes! Τί γίνεται; Φταίνε οι servers; :mad:

Δημοσ.

Δημοσ.
αμα σου βγαζει d/l game settings καποια στιγμη θα στρωσει..

Eντάξει, θα στρώσει στο "Find Game" αλλά τί γίνεται με τους φίλους μου που δεν μπορούμε να κάνουμε party; Το έχω ακούσει και από άλλα παιδιά αυτό. Εκεί που για μήνες έπαιζαν και ήταν όλα καλά, μια μέρα στα ξαφνικά δεν μπορούσαν να κάνουν party με τους φίλους τους που μέχρι χθές έκαναν!

Είναι πολύ σπαστικό γιατί αν και είναι ωραίο και το online mode ακόμα κι αν το παίζεις μόνος σου, όταν κάνεις party και παίζεις με την παρέα σου είναι όλα τα λεφτά. Ξέρει κανείς ποιό είναι το πρόβλημα ρε γαμώτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...