Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Απλά σε ενημερώνω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο τρέχει το punkbuster και στους (δικούς μας) cracked servers όπως και στους original... (Έχουμε και original server). Το punkbuster streamarei (τρέχει) ακριβώς το ίδιο σαν να είναι original o server ;) Αυτό προς αποφυγή εντυπώσεων και μόνο...

Επειδή δε το κατάλαβες να στο πω διαφορετικά. Εισαι σε Cracked server σε πιάνει με cheat το punkbuster? ωραία πολύ απλά κανεις ένα uninstall το game το ξαναπερνάς με ένα νέο key από κάποιον key generator ξαναμπαίνεις με νέα cheats και παίζεις. Για τους πιο μυημένους απλά αλλάζεις από το registry το key και μπαίνεις και ξαναπαίζεις στον cracked server σε 1 λεπτό με τα ίδια η νέα cheats :) .

Ακόμα φιλε μου εγώ είδα έναν cheater στον Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3 να παίζει κανονικά, έλα όμως που σε μας τον έκανε ban για gamehack το pb :P Εάν θες ευχαρίστως να σου πω private και ποιος εννοείτε με τις κατάλληλες αποδείξεις :)

Επίσης επέτρεψε μου να σου πω ότι ο δικός μας server έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να κάνει αρκετούς παραπάνω ελεγχους από ότι ένας απλός punkbuster server :mrgreen:

Για να μην υπάρχει καμια παρεξήγηση την προσωπική μου άποψη έκφρασα σαν gamer πως βλέπω το όλο θέμα, δεν θέλω να θίξω ούτε σένα και εννοείτε ούτε την οποια δουλειά έχεις προσφέρει με servers στην Ελληνική gaming κοινότητα :)

Δημοσ.
Έχει κάνει σε κανέναν σας κουλά το punkbuster?

Με το που έβαλα την 1.5 , όταν τρέχει το punkbuster και κάνω browsing, σε συγκεκριμένες σελίδες με ανακατευθύνει σε ύποπτα sites που είναι τίγκα στο malware! Αν κλείσω το punkbuster δεν έχω πρόβλημα!!! Τι να φταίει??

Τρέξε μερικά antispyware δεν φτάει το pb για αυτό το θέμα κάτι κόλλησες.

Δημοσ.
Επειδή δε το κατάλαβες να στο πω διαφορετικά. Εισαι σε Cracked server σε πιάνει με cheat το punkbuster? ωραία πολύ απλά κανεις ένα uninstall το game το ξαναπερνάς με ένα νέο key από κάποιον key generator ξαναμπαίνεις με νέα cheats και παίζεις. Για τους πιο μυημένους απλά αλλάζεις από το registry το key και μπαίνεις και ξαναπαίζεις στον cracked server σε 1 λεπτό με τα ίδια η νέα cheats :) .

Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, δεν είναι kick, είναι ban... ;) Kick (αν έχεις μπει καθόλου στους servers μας) θα δείς οτι γίνονται πολύ συχνά λόγω hack. Ναι μεν σε crack server δεν μπορείς να κάνεις ban (δηλ. να ''δηλώσεις'' ένα cd-key και μετά όποιος προσπαθεί να μπεί με το ίδιο cd-key να μην μπορεί να μπεί), αλλά kick γίνονται ακριβώς όπως και στους original servers ;) Επίσης, το οτι βλέπεις το ίδιο όνομα, δεν σημαίνει οτι είναι και ο ίδιος παίχτης, have it in mind αυτό. :-)

Εννοείται οτι πάντα φιλικά μιλάμε, no problem! :)

Δημοσ.
Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, δεν είναι kick, είναι ban... ;) Kick (αν έχεις μπει καθόλου στους servers μας) θα δείς οτι γίνονται πολύ συχνά λόγω hack. Ναι μεν σε crack server δεν μπορείς να κάνεις ban (δηλ. να ''δηλώσεις'' ένα cd-key και μετά όποιος προσπαθεί να μπεί με το ίδιο cd-key να μην μπορεί να μπεί), αλλά kick γίνονται ακριβώς όπως και στους original servers ;) Επίσης, το οτι βλέπεις το ίδιο όνομα, δεν σημαίνει οτι είναι και ο ίδιος παίχτης, have it in mind αυτό. :-)

Εννοείται οτι πάντα φιλικά μιλάμε, no problem! :)

Καταρχήν δεν κανεις BAN το cd-key :P αυτό έλειπε να γνωρίζουμε οι admins το cdkey του καθενός :mrgreen: το guid κανεις ban.

Το ίδιο λέμε φιλε μου στους κανονικούς server ο cheater δε μπορεί να μπει γιατί το GUID του "βαναρετε", οποτε για να μπει θα πρέπει να ξανά πληρώσει 50 euro. Στους cracked server και να "βαναριστει" βγαίνει βάζει άλλο key από έναν key generator έτσι αλλάζει το guid του και ξαναμπαίνει και παίζει :)

Οποτε των cheater η χαρά είναι οι cracked server και να τον πιάσουν δεν έχει καμια επίπτωση στην τσέπη του η στην φήμη του μιας και το nickname αλλάζει συνεχεια :) για αυτό και οι cracked servers είναι γεμάτοι με cheaters.

Τώρα που ξαναδιαβάζω το μήνυμα σου δε καταλαβαίνω το kick που κάνετε στους servers σας για hack που αποσκοπεί, μιας και με απλό kick απλά reconnect θα κάνει τελοσπάντων. Ο κάθε admin έχει τους δικούς του κανονες για το πως τιμωρεί τους χρηστες :)

Όσο για τον παίχτη που σου λέω είμαι σίγουρος πως είναι ο ίδιος, have it in mind αυτό. :-)

Δημοσ.
Καταρχήν δεν κανεις BAN το cd-key :P αυτό έλειπε να γνωρίζουμε οι admins το cdkey του καθενός :mrgreen: το guid κανεις ban.

Σωστό αυτό, είδες τι κάνει η βιασύνη? :X

Κάτσε, θες να μου πεις οτι αν κάποιος (ο ίδιος) (με φορτωμένα cheats) προσπαθεί συνεχώς να μπει σε κάποιον cracked server και το punkbuster τον πετάει συνέχεια έξω (kick απλό, όχι ban), είναι κακό? Απλά μπορεί κάποιον παίχτη να τον ενοχλεί το να εμφανίζεται συνέχεια κατω κατω το μήνυμα για το kick από το punkbuster, οκ, τότε πάω πάσο, ναι, ίσως είναι ενοχλητικό.

Τεσπα, τι αλλά? :)

Υ: Καλά, για τον συγκεκριμένο παίχτη (οταν έχεις χρόνο στείλε μου και το nick του) δεν παίρνω όρκο, αλλά πίστεψε με, το ότι μπορεί να διάφοροι να μπαίνουν με διάφορα ονόματα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους (που δεν αξίζει να αναφέρω εδώ), ισχύει, trust me also... ;)

Δημοσ.
Σωστό αυτό, είδες τι κάνει η βιασύνη? :X

Κάτσε, θες να μου πεις οτι αν κάποιος (ο ίδιος) (με φορτωμένα cheats) προσπαθεί συνεχώς να μπει σε κάποιον cracked server και το punkbuster τον πετάει συνέχεια έξω (kick απλό, όχι ban), είναι κακό? Απλά μπορεί κάποιον παίχτη να τον ενοχλεί το να εμφανίζεται συνέχεια κατω κατω το μήνυμα για το kick από το punkbuster, οκ, τότε πάω πάσο, ναι, ίσως είναι ενοχλητικό.

Τεσπα, τι αλλά? :)

Υ: Καλά, για τον συγκεκριμένο παίχτη (οταν έχεις χρόνο στείλε μου και το nick του) δεν παίρνω όρκο, αλλά πίστεψε με, το ότι μπορεί να διάφοροι να μπαίνουν με διάφορα ονόματα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους (που δεν αξίζει να αναφέρω εδώ), ισχύει, trust me also... ;)

Aμα αλλάξει cdkey αλλάζει και guid οποτε γιατί να συνεχίσει να τον πετάει όξω? Εκτος εάν εννοείς ότι συνεχίζει και βάζει τα ίδια cheats που τα πιάνει το pb :P eh εάν είναι τόσο μαζόχας πάω πάσο ehehehe :-D

Αύριο κάποια στιγμή θα στα στείλω γιατί είναι αργά τώρα, θα δεις δεν θα έχει αλλάξει καν guid το ίδιο θα μπαίνει. Παρότι είναι "βαναρισμενος" απο το pb πολλές φορες το pb δεν kickarei καν εάν ξέρεις τον λόγο διαφώτισε και μένα :) Εκτος εάν έχεις τους cheatos περασμένους όλους στην banlist του pb τότε ούτε καλημέρα δε προλαβαίνουν να πουν. :mrgreen:

Δημοσ.

Ολα αυτα που λετε ειναι ωραια..

Απλα να σας υπενθυμισω οτι το punkbuster ειναι γτπ προγραμμα.

Επειδη ελεγχει μια συγκεκριμενη λιστα με γνωστα cheats, ενας λιγο εμπειρος χρηστης μπορει να τα αλλαξει και να κανει τσοντα χωρις να καταλαβει τπτ το punkbuster..

cracked server η οχι, το ιδιο κανει....

Εχω δει πολλα ατομα να κανουν τα παντα, και μαλιστα εχω και γνωστο που φτιαχνει home made απλα cheats που κανουν απιστευτα πραγματα και το punkbuster

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε όλα :) απλά θα πω ότι ο punkbuster server εάν το ψάξεις και το ρυθμίσεις μπορεί να ψάχνει πολλά περισσότερα πράγματα από ότι default. Είναι αρκετά παραμετροποιήσημος με αλλα λόγια ;)

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος μιληστε λιγο ελληνικα!!B)

Τι ειναι τα cheats ασ πουμε??

Τεσπα..

Εκανα εγκατασταση το COD 4 v1.5 μπαινω μια χαρα σε οποιον cracked(εννοειται) server

παιζω λιγο κ μετα με πεταει κ λεει αυτο:

Varavas einai to UN mou

varavas PunkBuster kicked player 'Varavas'(for 0 minutes)

Restriction:Service Communication Failure:PnkBstrB.exe initialization failed

or sometimes

varavas PunkBuster kicked player 'Varavas'(for 0 minutes)

Restriction:Corrupted File/Memory(81329)

Ρε αδερφια βοηθηστε με δεν μπορω αλλο τα νετ το θελω κ σπιτι μου!!!

Δωστε μου τα Φωτα σας!! Ευχαριστω

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ? τα saveς του online game δηλαδη σο σωσιμο του level και των οπλων που ξεκλειδωνεις που ακριβως αποθηκευεται στο pc ??

Δημοσ.
Είναι εδώ..C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players και το ''online'' και το ''ofline''

Οχι ακριβως... και ρε παλικαρια, οταν δεν ξερεται κατι, ητε το ξερετε ημιτελος, ΜΗΝ γραφετε..

Φιλε το folder ειναι εκει που λεει ο φιλος ΑΛΛΑ σωζοντας το ΔΕΝ σωζεις τα level σου..

Για να γινει αυτο, πρεπει οχι μονο να εχεις τον φακελο που σου λεει πιο πανω, αλλα να βαλεις και το ιδιο serial number.. Αν το παιχνιδι το εχεις γνησιο, τοτε δεν εχεις προβλημα, προσεξε ομως, αν δεν το εχεις, τοτε γραψε καπου το νουμερο που εχεις βαλει για να βαλεις μετα παλι το ιδιο, και ασ μην ειναι γνησιο...

Δημοσ.

Φίλε vlachaquito αυτό με το S/N το γνώριζα αλλά από την στιγμή που απλώς το παιδί ρώταγε σε ποιο φάκελο αποθηκεύονται( και δε μας είπε για παράδειγμα ότι θέλει να κάνει back up το χαρακτήρα του), δε θεώρησα σκόπιμο να το αναφέρω.Και κάτι άλλο

Οχι ακριβως... και ρε παλικαρια, οταν δεν ξερεται κατι, ητε το ξερετε ημιτελος, ΜΗΝ γραφετε..
Δε θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο η συγκεκριμένη πρόταση:P(εκτός και αν γραφόταν και με κανένα emotion για να καταλάβω το ''τρόπο'' που το είπες)

Δημοσ.

Δε θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο η συγκεκριμένη πρόταση:P(εκτός και αν γραφόταν και με κανένα emotion για να καταλάβω το ''τρόπο'' που το είπες)

καταρχην λεω παλικαρια και οχι jakegate.

Απλα αν δεις 1-2 σελιδες πιο πριν, ο καθενας οτι αρλουμπα ξερει την πεταει, και μπερδευει τον κοσμο..

Απλα μου την σπαει οταν καποιος δεν ξερει κατι, πρεπει σωνει και καλα να το παιξει εξυπνος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...