Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
@radeon9700: Τι ping έχεις συνήθως στους "κανονικούς" servers;

Τον τελευταίο μηνα έχουμε προβλήματα με την τελλας και την forthnet που είναι επί τον πλείστον οι gaming servers. Επίσης το ping είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση φιλε μου γιατί παίζουν 100 παράγοντες.

Προ 1 μηνός είχα 10-20ms ping τώρα έχω 50-100ms ping ανάλογα τα κέφια των τελλας-forthnet :) .

Δημοσ.
Εχω βαρεθεί να ρίχνω Knifes σε κάθε match :) Πρέπει να βγει κανα Map μόνο για Knife :)

αν εισαι ο γνωστος kosmasgr μην παραμυθιαζεις τον κοσμο και πες οτι το καλυτερο score που εχεις κανει ειναι 30-50 μιας και θετικο score δεν :devil:

Δημοσ.

εγω πως δεν σας εχω πετυχει ρε παιδια πουθενα?

Ασχετο αλλα παλι μου το εκανε χθες αυτο με το μηδενισμα των παντως και θα το σπασω γμτ...(και το κανει μονο σε αυτο το pc και μονο με αυτο το nick στο profile....)

Δημοσ.
[...]Προ 1 μηνός είχα 10-20ms ping τώρα έχω 50-100ms ping ανάλογα τα κέφια των τελλας-forthnet :) .

10-20ms ??? Σε gigabit LAN κάτω από 12ms δεν έχω δει ποτέ :P Πόσο μάλλον σε server στο Internet (ελληνικό προφανώς ε; ).

Δημοσ.
αν εισαι ο γνωστος kosmasgr μην παραμυθιαζεις τον κοσμο και πες οτι το καλυτερο score που εχεις κανει ειναι 30-50 μιας και θετικο score δεν :devil:

30-50 αλλά τα 25 ειναι Knife :-D ετσι εξηγούνται τα χαμηλά σκορ B) Συνήθισα απο το cs και παίζω πιο πολύ Knife :devil:

Σε άλλο map Που δεν πρόλαβες είχα ρίξει όλο το αντίπαλο team :) Σουγιά με λέγανε :o

Δημοσ.
Λοιπόν,

Cracked server = η χαρά των cheater για του λόγου του αληθές στον Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3 βλεπω έναν παιχτη που στον δικό μας server έφαγε ban για gamehack από το punkbusted. :devil

Απλά σε ενημερώνω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο τρέχει το punkbuster και στους (δικούς μας) cracked servers όπως και στους original... (Έχουμε και original server). Το punkbuster streamarei (τρέχει) ακριβώς το ίδιο σαν να είναι original o server ;) Αυτό προς αποφυγή εντυπώσεων και μόνο...

Εάν όμως σου αρέσει το game το δοκίμασες από αντιγραφή και είδες πως αξίζει τον κόπο, τότε εάν είσαι σωστός gamer πας και το αγοράζεις και μπαίνεις σε "κανονικούς" servers.

Σε αυτό συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Δημοσ.
Παίδες το COD 4 είναι όντως πολύ καλό αλλά συνειδητοποίησα ότι μετά από 20 χρόνια στο PC με το mouse και το keyboard, δε με παίρνει να παίζω FPS στο XBOX, είμαι πιο αργός κι από τη σκια μου. Κι ένας legend του Medal of Honor δε μπορεί να το αποδεχτεί αυτό :(

Όποιος ενδιαφέρεται ανταλλάζω ή πουλάω το COD4! Good as new. PM me :)

ΑΚΥΡΟ! Άρχισα να παίζω με λίγη υπομονή και τελικά φαίνεται παιχνιδάρα.. Πότε παίζετε ρε παιδιά; Μαζεύεστε συγκεκριμένες ώρες ή όποτε κάτσει και βρεθείτε online?

Z3nBall3r και DouRGR ψάχνουν συμπαίχτες για headshots :devil:

COD4 RULES! :-)

Δημοσ.

ειδες τελικα που αμα υπαρχει θεληση, υπαρχει τροπος...

αυτες τις μερες εχει ερθει ξανα στη μοδα το gears.

αυτο μαζι με το cod4 βλεπω εγω συνηθως στις friendlists μου. πιστευω συντομα θα βρεθεις στην καταλληλη "γιαφκα" :mrgreen:

Δημοσ.
Πότε παίζετε ρε παιδιά; Μαζεύεστε συγκεκριμένες ώρες ή όποτε κάτσει και βρεθείτε online?

Z3nBall3r και DouRGR ψάχνουν συμπαίχτες για headshots :devil:

ναι σιγουρα! τελευταια φορα που παιξαμε,ειχατε φαει πολλα απο αυτα :lol:

θα βρεις ατομα απο το μεσιμερακι κατα τις 15:00,εως και τις 03:00+ τα ξημερωματα.

Δημοσ.
ειδες τελικα που αμα υπαρχει θεληση, υπαρχει τροπος...

αυτες τις μερες εχει ερθει ξανα στη μοδα το gears.

αυτο μαζι με το cod4 βλεπω εγω συνηθως στις friendlists μου. πιστευω συντομα θα βρεθεις στην καταλληλη "γιαφκα" :mrgreen:

Καλά το gears πάντα ήταν και είναι στην μόδα (Ιδιώς για τους γνωστούς κολλημένους με αυτό):lol:

ναι σιγουρα! τελευταια φορα που παιξαμε,ειχατε φαει πολλα απο αυτα :lol:

θα βρεις ατομα απο το μεσιμερακι κατα τις 15:00,εως και τις 03:00+ τα ξημερωματα.

Εγώ συνηθως μπαίνω μετα τις 11. Σήμερα λόγω του αγώνα θα μπω πιο μετά;)

Δημοσ.
Εγώ συνηθως μπαίνω μετα τις 11. Σήμερα λόγω του αγώνα θα μπω πιο μετά;)

καλα εσυ εισαι της μεταμεσωνυχτιας βαρδιας :lol: .κοινος,ο βρυκολακας του call of duty live :mrgreen: .

λες το βραδι να τυχουμε με τιποτα αγγλους να γελασουμε? :-D

Δημοσ.

Έχει κάνει σε κανέναν σας κουλά το punkbuster?

Με το που έβαλα την 1.5 , όταν τρέχει το punkbuster και κάνω browsing, σε συγκεκριμένες σελίδες με ανακατευθύνει σε ύποπτα sites που είναι τίγκα στο malware! Αν κλείσω το punkbuster δεν έχω πρόβλημα!!! Τι να φταίει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...