kosmasgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Εχω βαρεθεί να ρίχνω Knifes σε κάθε match Πρέπει να βγει κανα Map μόνο για Knife
radeon9700 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 @radeon9700: Τι ping έχεις συνήθως στους "κανονικούς" servers; Τον τελευταίο μηνα έχουμε προβλήματα με την τελλας και την forthnet που είναι επί τον πλείστον οι gaming servers. Επίσης το ping είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση φιλε μου γιατί παίζουν 100 παράγοντες. Προ 1 μηνός είχα 10-20ms ping τώρα έχω 50-100ms ping ανάλογα τα κέφια των τελλας-forthnet .
Strategos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Εχω βαρεθεί να ρίχνω Knifes σε κάθε match Πρέπει να βγει κανα Map μόνο για Knife αν εισαι ο γνωστος kosmasgr μην παραμυθιαζεις τον κοσμο και πες οτι το καλυτερο score που εχεις κανει ειναι 30-50 μιας και θετικο score δεν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 knives not knifes...ffs
Sadman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 εγω πως δεν σας εχω πετυχει ρε παιδια πουθενα? Ασχετο αλλα παλι μου το εκανε χθες αυτο με το μηδενισμα των παντως και θα το σπασω γμτ...(και το κανει μονο σε αυτο το pc και μονο με αυτο το nick στο profile....)
antonl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 [...]Προ 1 μηνός είχα 10-20ms ping τώρα έχω 50-100ms ping ανάλογα τα κέφια των τελλας-forthnet . 10-20ms ??? Σε gigabit LAN κάτω από 12ms δεν έχω δει ποτέ Πόσο μάλλον σε server στο Internet (ελληνικό προφανώς ε; ).
kosmasgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 αν εισαι ο γνωστος kosmasgr μην παραμυθιαζεις τον κοσμο και πες οτι το καλυτερο score που εχεις κανει ειναι 30-50 μιας και θετικο score δεν 30-50 αλλά τα 25 ειναι Knife ετσι εξηγούνται τα χαμηλά σκορ Συνήθισα απο το cs και παίζω πιο πολύ Knife Σε άλλο map Που δεν πρόλαβες είχα ρίξει όλο το αντίπαλο team Σουγιά με λέγανε
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Σουγιά με λέγανε Μπάμπη!!! Μαύρα μάτια κάναμε!!
NikolaosGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν, Cracked server = η χαρά των cheater για του λόγου του αληθές στον Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3 βλεπω έναν παιχτη που στον δικό μας server έφαγε ban για gamehack από το punkbusted. :devil Απλά σε ενημερώνω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο τρέχει το punkbuster και στους (δικούς μας) cracked servers όπως και στους original... (Έχουμε και original server). Το punkbuster streamarei (τρέχει) ακριβώς το ίδιο σαν να είναι original o server Αυτό προς αποφυγή εντυπώσεων και μόνο... Εάν όμως σου αρέσει το game το δοκίμασες από αντιγραφή και είδες πως αξίζει τον κόπο, τότε εάν είσαι σωστός gamer πας και το αγοράζεις και μπαίνεις σε "κανονικούς" servers. Σε αυτό συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!
glad1at0re Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες το COD 4 είναι όντως πολύ καλό αλλά συνειδητοποίησα ότι μετά από 20 χρόνια στο PC με το mouse και το keyboard, δε με παίρνει να παίζω FPS στο XBOX, είμαι πιο αργός κι από τη σκια μου. Κι ένας legend του Medal of Honor δε μπορεί να το αποδεχτεί αυτό Όποιος ενδιαφέρεται ανταλλάζω ή πουλάω το COD4! Good as new. PM me ΑΚΥΡΟ! Άρχισα να παίζω με λίγη υπομονή και τελικά φαίνεται παιχνιδάρα.. Πότε παίζετε ρε παιδιά; Μαζεύεστε συγκεκριμένες ώρες ή όποτε κάτσει και βρεθείτε online? Z3nBall3r και DouRGR ψάχνουν συμπαίχτες για headshots COD4 RULES!
p3tran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ειδες τελικα που αμα υπαρχει θεληση, υπαρχει τροπος... αυτες τις μερες εχει ερθει ξανα στη μοδα το gears. αυτο μαζι με το cod4 βλεπω εγω συνηθως στις friendlists μου. πιστευω συντομα θα βρεθεις στην καταλληλη "γιαφκα"
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Πότε παίζετε ρε παιδιά; Μαζεύεστε συγκεκριμένες ώρες ή όποτε κάτσει και βρεθείτε online? Z3nBall3r και DouRGR ψάχνουν συμπαίχτες για headshots ναι σιγουρα! τελευταια φορα που παιξαμε,ειχατε φαει πολλα απο αυτα θα βρεις ατομα απο το μεσιμερακι κατα τις 15:00,εως και τις 03:00+ τα ξημερωματα.
privateer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ειδες τελικα που αμα υπαρχει θεληση, υπαρχει τροπος... αυτες τις μερες εχει ερθει ξανα στη μοδα το gears. αυτο μαζι με το cod4 βλεπω εγω συνηθως στις friendlists μου. πιστευω συντομα θα βρεθεις στην καταλληλη "γιαφκα" Καλά το gears πάντα ήταν και είναι στην μόδα (Ιδιώς για τους γνωστούς κολλημένους με αυτό) ναι σιγουρα! τελευταια φορα που παιξαμε,ειχατε φαει πολλα απο αυτα θα βρεις ατομα απο το μεσιμερακι κατα τις 15:00,εως και τις 03:00+ τα ξημερωματα. Εγώ συνηθως μπαίνω μετα τις 11. Σήμερα λόγω του αγώνα θα μπω πιο μετά
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ συνηθως μπαίνω μετα τις 11. Σήμερα λόγω του αγώνα θα μπω πιο μετά καλα εσυ εισαι της μεταμεσωνυχτιας βαρδιας .κοινος,ο βρυκολακας του call of duty live . λες το βραδι να τυχουμε με τιποτα αγγλους να γελασουμε?
theoritikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Έχει κάνει σε κανέναν σας κουλά το punkbuster? Με το που έβαλα την 1.5 , όταν τρέχει το punkbuster και κάνω browsing, σε συγκεκριμένες σελίδες με ανακατευθύνει σε ύποπτα sites που είναι τίγκα στο malware! Αν κλείσω το punkbuster δεν έχω πρόβλημα!!! Τι να φταίει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα