Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πριν δωσω 50 ευρω για το παιχνιδι να ρωτησω και εγω στο συστημα μου εαν μπορω να τρεξει ανετα το παιχνιδι ?

και εαν δεν μπορω προτεινετε εσεις τι να κανω.

ευχαριστω.

Asus M3A AMD 64x2 στα 2.2Ghz

Μνημη 2G Στα 800

και καρτα γραφικων Nvidia GeForce 8500GT

Οθονη αν και δεν παιζει ρολο Samsung SyncMaster 225BW 22" Widescreen

Φιλε κατα την γνωμη μου θα το παιξεις αλλα σιγουρα οχι στην αναλυση που θελεις και με πολυ χαμηλα fps..

Η γνωμη μου ειναι, νοικιασε το απο κανα dvdclub, παιξε ΚΑΙ το single και το multiplayer και δες πως θα σου παει πρωτα..

Αλλιως, 8800gt...

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Φιλε κατα την γνωμη μου θα το παιξεις αλλα σιγουρα οχι στην αναλυση που θελεις και με πολυ χαμηλα fps..

Η γνωμη μου ειναι, νοικιασε το απο κανα dvdclub, παιξε ΚΑΙ το single και το multiplayer και δες πως θα σου παει πρωτα..

Αλλιως, 8800gt...

Πάντως με την 7600 παίζει άνετα...

Δημοσ.

Το εχουμε ξαναπει τοοοοσες φορες..

Το ανετα του καθε ενος ειναι σχετικο.

Για εσενα το ανετα μπορει να ειναι 20 fps με ολα λος, και για αλλον να ειναι 90 στα 1900 αναλυση..

Π.Χ. για μενα το ανετα ειναι τα 60 fps ολα φουλ στα 1280 που παιζει η 19αρα μου οθονη με μιν τα 35 που βλεπω οταν γινεται πανικος...

Αυτα ειναι σχεδον αδυνατο να τα βγαλεις φιλε με την 8500( οπως και με την 7600 ;) )

Παντως να εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι απο τα πιο "ελαφρια" καινουργια παιχνιδια που κυκλοφορησαν..

Δημοσ.

Εάν ειναι να παιξεις ενα Game, το παιζω (imho) ειναι ΟΛΕΣ οι επιλογες στο FULL..Διαφορετικά καλυτερα μην το παιξεις..

Κατ'αρχήν, δεν αξίζει το παιχνιδι αυτα που 8α βλεπεις..Ουτε εσυ, να χάσεις το φαντασμαγορικό περιβάλλον που μπορει να σου προσφέρει το Call Of Duty 4 (για παράδειγμα)..

(Warning: Η 8εωρία μου εχει τρύπα στα: WoW, Dota, Warcraft..)

Best Regardz,

Maraki..

Δημοσ.

για μενα ανετα ειναι οταν βλεπω συνεχομενη κινηση και οχι manga pages.

Απο 25fps και πανω ειναι ανετο για μενα(αφου μιλαμε για τα fps).

Ιδεα μου ειναι ή βγηκε καινουργιο update(γτ δεν μπαινει το λεω).

Κανα extension για το singe λετε να βγει?(πολυ μικρο και δεν το χερεσε)

Δημοσ.
Το εχουμε ξαναπει τοοοοσες φορες..

Το ανετα του καθε ενος ειναι σχετικο.

Για εσενα το ανετα μπορει να ειναι 20 fps με ολα λος, και για αλλον να ειναι 90 στα 1900 αναλυση..

Π.Χ. για μενα το ανετα ειναι τα 60 fps ολα φουλ στα 1280 που παιζει η 19αρα μου οθονη με μιν τα 35 που βλεπω οταν γινεται πανικος...

Αυτα ειναι σχεδον αδυνατο να τα βγαλεις φιλε με την 8500( οπως και με την 7600 ;) )

Παντως να εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι απο τα πιο "ελαφρια" καινουργια παιχνιδια που κυκλοφορησαν..

Θα μου πείς και εμένα να δω πως βλέπω τα FPS στο σύστημα μου. τρέχω το παιχνίδι στη native ανάλυση (1680χ1050) ΝοΑΑ AF στο 0 textures sto normal . Με βάση τη σύνθεση του Η/Υ σε τι ανάλυση να το παίζω? HELP....:o

Δημοσ.
Θα μου πείς και εμένα να δω πως βλέπω τα FPS στο σύστημα μου. τρέχω το παιχνίδι στη native ανάλυση (1680χ1050) ΝοΑΑ AF στο 0 textures sto normal . Με βάση τη σύνθεση του Η/Υ σε τι ανάλυση να το παίζω? HELP....:o

Ανοίγεις την κονσόλα (με το ~ -αριστερά από το "1" είναι-) και γράφεις "/cg_drawfps 1", χωρίς τα εισαγωγικά.

Όσο για το τι ανάλυση να το παίζεις, γούστα είναι αυτά. Άλλος προτιμά μεγαλύτερη ανάλυση με μικρότερη λεπτομέρεια, άλλος το αντίστροφο και ο καθένας έχει ένα δικό που minimum fps μέχρι το οποίο του φαίνεται το παιχνίδι playable.

Το μόνο που θα προτείνω είναι για το online. Εκεί ρίξε ό,τι μπορείς ώστε τα fps να μην πηγαίνουν κάτω από τα 60.

Δημοσ.

Επισης να προσθεσω οτι καλο θα ειναι να τσεκαρεις τα fps οχι μονο οταν εισαι μονος σου και κοιτας τους τοιχους η ουρανο, αλλα σε ωρα μαχης με καπνους κλπ...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Κάνοντας ένα μικρό surfarisma βραδιάτικα, είδα οτι αναφερθήκατε με κολακευτικά σχόλια για τους server μας, τους Fun Arena Wars.

Για να σας βοηθήσω, σας παραθέτω μια λίστα με τις ip aπό όλους τους server μας:

Fun Arena Wars COD4 Server PAM4 SnDCB Settings: 87.243.64.162:28966 (original cd key needed)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server2: 87.243.64.162:28967 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3: 87.243.64.162:28968 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server4 - PAM4: 87.243.64.162:28969 (cracked)

Free4All Fun Arena Wars COD4 Server5-Xtreme: 87.243.64.162:28965 (cracked) (+custom maps)

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μπορείτε είτε να ρωτήσετε εδώ, είτε να μπείτε στο site μας (http://www.codwars.gr).

Ευχαριστώ! :-)

Υ: Αν θεωρηθεί από τους admin ότι το παραπάνω ποστ θεωρείται διαφήμιση, εννοείται να σβηστεί... ;)

Δημοσ.

Οι δύο πρώτοι μου βγάζουν low ping only και στον τρίτο πιάνω 200 Ping! Σε ευρωπαϊκούς πιάνω πολύ μικρότερα ping!

Τι συμβαίνει και δεν μπορώ να συνδεθώ σε ελληνικό server δεν καταλαβαίνω. Έχω HOL double play

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου είναι καθαρά λόγω παρόχου (HOL). Στους #2 & #3 υπάρχει όριο ping γύρω στο 150, στους υπόλοιπους κανένα. Οι servers είναι όλοι εγκατεστημένοι σε Ultra High Speed (& Bandwith) γραμμή, οπότε υποστηρίζουν πολλά άτομα ταυτόχρονα. Επίσης, μπορείς να κοιτάξεις στο ακόλουθο λινκ http://www.codwars.eu/forums/showthread.php?t=625

Δημοσ.

Λοιπόν,

Cracked server = η χαρά των cheater για του λόγου του αληθές στον Free4All Fun Arena Wars COD4 Server3 βλεπω έναν παιχτη που στον δικό μας server έφαγε ban για gamehack από το punkbusted. :devil:

Ο justdie δεν έχει καν punkbuster οποτε καταλαβαίνετε :mrgreen:

Εάν σας αρέσει να σας βαράνε με ότι cheat υπάρχει και να σας σπάνε τα νεύρα μια χαρά είναι οι cracked servers και το cod4 τσαμπα από αντιγραφή.

Εάν όμως σου αρέσει το game το δοκίμασες από αντιγραφή και είδες πως αξίζει τον κόπο, τότε εάν είσαι σωστός gamer πας και το αγοράζεις και μπαίνεις σε "κανονικούς" servers.

Τόσο απλά έχει το θέμα,

Φιλικά πάντα. :-)

Δημοσ.

γεια σας αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το call of duty 4.Δεν μπορω να παιξω online!Οταν μπαινω στο προγραμμα μου γραφει οτι το στοιχειο "iw3mp.exe"σταματησε να λειτουργει!πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω?ξερει κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...