Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσοι έχετε nvidia 7950 ή κάποια άλλη από τη σειρά 7 και βλέπετε μαυρίλες στο παιχνίδι τότε το πρόβλημά σας είναι ο driver. Νομίζω πως το πρόβλημα λύνεται με τον 169.04_forceware_winxp_32bit_english_beta. Με τους πιο καινουργιους official δεν ειναι σιγουρο πως θα παίξει κανονικά.

Η nvidia μας σπάει λίγο τα νεύρα με την υποστήριξη αυτων των καρτών. Μάλλον θέλει να πάρουμε καμιά 8800 για να παίξουμε το παιχνίδι! :devil:

Έχεις δίκαιο φίλε ca6mio εγκατέστησα τους 169.04 στην 7950GT και όλα λύθηκαν. Τώρα απομένει να βρω τον κατάλληλο συνδιασμό στα graphic options για να παίζει το παιχνίδι όσο το δυνατό καλύτερα. (Έχω 22" monitor LG-L227WT) 2GB RAM CPU:E6600 2.4Ghz

thx

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Call of Duty 4 Xbox 360 feature patch heads to Microsoft for Certification

The new feature patch fourzerotwo talked about last week (with new Kill Cams, Host Migration, and other new features) for the Xbox 360 has finished itʼs internal testing and development and has officially been sent off to Microsoft for Certification. Itʼs only a matter of Microsoft putting it through the certification paces and it will be available for download for all Xbox 360 players.

Δημοσ.
Call of Duty 4 Xbox 360 feature patch heads to Microsoft for Certification

The new feature patch fourzerotwo talked about last week (with new Kill Cams, Host Migration, and other new features) for the Xbox 360 has finished itʼs internal testing and development and has officially been sent off to Microsoft for Certification. Itʼs only a matter of Microsoft putting it through the certification paces and it will be available for download for all Xbox 360 players.

Επίσης φήμες λένε ότι όσοι δεν έχουν φτάσει πρεστιζ 9 θα φάνε ban νεο patch! :lol:

Άραγε θα περιλαμβάνει κανέναν τζαμπε χάρτη ? (οχι βέβαια)

Δημοσ.

Πριν δωσω 50 ευρω για το παιχνιδι να ρωτησω και εγω στο συστημα μου εαν μπορω να τρεξει ανετα το παιχνιδι ?

και εαν δεν μπορω προτεινετε εσεις τι να κανω.

ευχαριστω.

Asus M3A AMD 64x2 στα 2.2Ghz

Μνημη 2G Στα 800

και καρτα γραφικων Nvidia GeForce 8500GT

Οθονη αν και δεν παιζει ρολο Samsung SyncMaster 225BW 22" Widescreen

Δημοσ.

εστω και καθυστερημενα το εβαλα κι εγω

απο την πρωτη αποστολη μονο μου φανηκε εντυπωσιακο με φοβερη ατμοσφαιρα και ενδιαφερον

μπορω να πω μου αρεσε πιο πολυ απο το ανιαρο crysis

Δημοσ.
Πριν δωσω 50 ευρω για το παιχνιδι να ρωτησω και εγω στο συστημα μου εαν μπορω να τρεξει ανετα το παιχνιδι ?

και εαν δεν μπορω προτεινετε εσεις τι να κανω.

ευχαριστω.

Asus M3A AMD 64x2 στα 2.2Ghz

Μνημη 2G Στα 800

Δεν δοκιμαζεις πρωτα το demo?

Δημοσ.

..

H 8500 είναι ο αδύνατος(μα πολύ αδύνατος ειδικά σε 22'')κρίκος στο σύστημά σου.

Οπως είπαμε πιο πριν το <<άνετα>> είναι κάτι σχετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...