Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ειμαι λιγο ασχετος... Μπορω να παιξω ονλαιν με κρακαρισμενο?

κρακαρισμενο?? πιπερι στο στομα....

αυτες οι κουβεντες μονο σε π.μ. ;-)

Υ.Γ. ναι...

Δημοσ.
Ρε παιδία ξαφνικά σήμερα με "πετάει έξω" συνέχεια με restriction: corrupted file/memory (81329). Τι είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω?

καντε ολοι update το punkbuster απο http://forums.techguy.org/games/635991-punkbuster-help-here.html

ειναι ενα αλλο φορουμ διαβαστε το πρωτο ποστ και θα καταλαβαιτε τι χρειαζεται .

Οσοι το εχετε αυθεντικο τα πρωτα βηματα τα ειχατε κανει πανω στην εγγραφη του κοντ σας δειτε απο εκει που λεει για update του punkbuster... ;-)

Δημοσ.

Παίδες το COD 4 είναι όντως πολύ καλό αλλά συνειδητοποίησα ότι μετά από 20 χρόνια στο PC με το mouse και το keyboard, δε με παίρνει να παίζω FPS στο XBOX, είμαι πιο αργός κι από τη σκια μου. Κι ένας legend του Medal of Honor δε μπορεί να το αποδεχτεί αυτό :(

Όποιος ενδιαφέρεται ανταλλάζω ή πουλάω το COD4! Good as new. PM me :)

Δημοσ.
μετά από 20 χρόνια στο PC με το mouse και το keyboard, δε με παίρνει να παίζω FPS στο XBOX, είμαι πιο αργός κι από τη σκια μου.

και εγω τα ιδια με σενα ελεγα στην αρχη.πανω απο 5 kill δεν εκανα,και τωρα ειμαι σταθερα στα 15-20,(μεχρι και 30),και παιζω και single στο veteran ενω πριν δεν μπορουσα ουτε στο easy.θεμα συνηθειας ειναι.

Δημοσ.

Γεια,

δεν εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα το G3, προτιμω προς το παρον το M16. Όσοι εχετε εντρυφησει, αξιζει (περα απο τη συναισθηματικη αξια για οσους εχουν παει στρατο); Γενικα λενε οτι συγκριτικα, το Μ16 οντας υπερενισχυμενο στο παιχνιδι, ειναι πιο δυνατο απο το G3 ενω 8α επρεπε να ισχυει το αντιθετο. Για πειτε...

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για παιχνίδι όμως και πάνω απο όλα οι developers πρεπει να κρατήσουν μια ισορροπία μεταξύ των όπλων για να μην έχουμε κάποιο overpowered.

Δείτε και αυτό για περισσότερα

http://roe.totalgamingnetwork.com/wiki/index.php/Category:Call_of_Duty_4:_Modern_Warfare%2C_Weapons

Δημοσ.

priv, συμφωνα με το site το G3 με το M16 κανουν το ιδιο damage. Αν αυτο ισχυει τοτε το Μ16 ειναι πιο ισχυρο λογω του οτι ριχνει 3 σφαιρες μαζι;

Δημοσ.

Το game απλα ειναι καταπληκτικο με τελεια γραφικα και φοβερο gameplay...Οποιος δεν το χει ειναι must buy!!Το μονο κακο του ειναι η μικρη διαρκεια του αλλα με το φανταστικο online το ξεχνας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...