Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλη η φάση είναι το γέλιο που ρίχνεις καθαρίζοντας αμερικανάκια με την παρέα σου :devil:

what the fuck? :lol:

αμερικανακια! BOCO και δεν σημαζευετε!

ειδικα οταν τους ακους στο search and destroy μετα απο headshot,εχουνε πολυ πλακα!!

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE DOWNLOADABLE MAPS ON THE WAY

Santa Monica, CA – February 4, 2008 – Fresh intel from Activision headquarters (Nasdaq: ATVI) reports that new global conflicts are planned in the form of downloadable multiplayer maps for the award-winning Call of Duty® 4: Modern Warfare™. In development for both Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and PlayStation®3 computer entertainment system, the upcoming downloadable content will thrust gamers into a hot zone of added combat across a variety of intense multiplayer locales.

“Weʼve demonstrated our commitment to delivering the best multiplayer experience in Call of Duty 4: Modern Warfare and that continues with our plans for new downloadable content,” explains Infinity Wardʼs Community Manager, Robert Bowling. “Weʼre excited about the new maps, and the added gameplay variety, and we canʼt wait to wrap things up and get online with everyone.”

The worldwide best-selling game in units of 2007, according to The NPD Group, Chart Track and The GFK Group, and winner of more than 40 editorsʼ choice and game of the year honors, Call of Duty 4: Modern Warfare is rated “M” (Mature) by the ESRB for Intense Violence, Strong Language, Blood and Gore. The new downloadable content is scheduled for release this spring, and will be available on Xbox LIVE® and PlayStation Network.

For information and updates on Call of Duty 4: Modern Warfare, players can visit: http://www.charlieoscardelta.com.

Δημοσ.

ευχαριστα νεα,γιατι οι αν εξαιρεσεις 4-5 χαρτες(crash,backlot κτλ)οι υπολοιποι...στο pc ομως ετομαζονται κ WWII maps(mods εννοειται)οποτε θα γινει χαμος.

Δημοσ.
Έχεις βάλει και τo τελευταίο patch?(λέμε τώρα..)Αν και φαίνεται να είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης κάρτας.

Δες και δω που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=246304

Έχω βάλει και το τελευταί οpatch 1.5.449 κάτι τέτοιο λέει κάτω δεξιά έχω και τους τελευταίους drivers 169.21 forceware .της nVidia

Όταν μπαίνω όμως στο site ths MSI για την κάρτα μου βγάζει άλλους drivers μήπως πρέπει να κατεβάσω και για αυτήν? νόμιζα ήταν το ίδιο.

Αν τελικα΄μπεις στο site thw MSI δεν καταλαβαίνεις και σε μπερδεύει ποιους drivers να κατεβάσεις για τα XP 32bit

(Άλλαξα και χτες το Monitor apo CRT 17" Eizo σε 22" LG L227WT-PF)

Δημοσ.

Όταν μπαίνω όμως στο site ths MSI για την κάρτα μου βγάζει άλλους drivers μήπως πρέπει να κατεβάσω και για αυτήν? νόμιζα ήταν το ίδιο.

Αν τελικα΄μπεις στο site thw MSI δεν καταλαβαίνεις και σε μπερδεύει ποιους drivers να κατεβάσεις για τα XP 32bit

Απο το site της nVidia κατεβαζεις μονο drivers για την καρτα γραφικων και οι ανανεωσεις είναι πιο συχνες. Απο το site της MSI σιγουρα θα έχει custom drivers για το συγκεκριμενο μοντελο + καποιο utility για να κανεις tweeking την καρτα, να την πειραζεις δηλαδη. Ή τον έναν θα βάλεις ή τον άλλον, δεν είναι απαραίτητο να ξαναπεράσεις τον οδηγο, (άσε που δεν γίνεται). Ισως να έχουν διαφορα στις επιδόσεις, οπότε δοκίμασε για να δεις ποιος παίζει καλύτερα.

(Άλλαξα και χτες το Monitor apo CRT 17" Eizo σε 22" LG L227WT-PF)

Από τον Λαγάκη την πήρες την οθόνη ή απο κανένα eshop? :-)

Δημοσ.

To τερμάτισα και γω το παιχνιδάκι. Πολύ καλό, και δεν μου φάνηκε τόσο μικρο όσο λέγανε κάποιοι (ισως επειδή είμαι προετοιμασμένος να παίξω ένα μικρό παιχνίδι τελικά μου φάνηκε οκ) Επίσης θετικές εντυπώσεις μου άφησε και η μπονους πιστα στο τέλος μετά τα credits με το vip rescue στο αεροπλάνο.

Ασχετο, παρόλο που σε όλο το παιχνίδι τα frames μου ήταν πάνω απο 50, 4 φορές στην αποστολή στο chernobyl και χωρίς προφανή λόγο (εκρήξεις κλπ ή κάτι να ψάχνει ο δίσκος κλπ) για 5 δευτερόλεπτα κάθε φορά χτύπησα μονοψήφια νούμερα. Είχε κανεις παρόμοιο πρόβλημα? Είναι bug αυτό?

Δημοσ.

Οπως ειπα πιο πάνω ήμουν προετοιμασμένος για ένα πολύ μικρό παιχνίδι και συν τις άλλοις το είχα παρατήσει για κανα μήνα κάπου στη μέση, το έπαιζα και στο δύσκολο. Δεν ξέρω τι να πω, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Για να πω την αλήθεια το crysis δεν μου φάνηκε και πολύ μεγαλύτερο την πρώτη φορά που το τερμάτισα, κανοντας κυρίως τις πρώτες αποστολές , χωρίς να τους σκοτώνω όλους και όποια 2ουσα αποστολή ήταν στο δρόμο μου. Βέβαια το crysis είναι απο τα λιγα παιχνίδια που το παίζω και 2η φορά (με στόχο αυτή τη φορά να τους σκοτώσω όλους και να μην αφήσω κανεναν ζωντανο).

Δημοσ.
Απο το site της nVidia κατεβαζεις μονο drivers για την καρτα γραφικων και οι ανανεωσεις είναι πιο συχνες. Απο το site της MSI σιγουρα θα έχει custom drivers για το συγκεκριμενο μοντελο + καποιο utility για να κανεις tweeking την καρτα, να την πειραζεις δηλαδη. Ή τον έναν θα βάλεις ή τον άλλον, δεν είναι απαραίτητο να ξαναπεράσεις τον οδηγο, (άσε που δεν γίνεται). Ισως να έχουν διαφορα στις επιδόσεις, οπότε δοκίμασε για να δεις ποιος παίζει καλύτερα.

Από τον Λαγάκη την πήρες την οθόνη ή απο κανένα eshop? :-)

Πατριώτης ε? Μέσω του skroutz βρήκα το zero1. Θα δοκιμάσω να δω και τον driver της msi αλλά με το tweeking που μου είπες θα δω τι μπορώ να κάνω.

thx:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...