Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 panos_sxh για το συγκεκριμένο παιχνίδι η λύση είναι PC, το έχω παίξει και στα 2 και η ευχαρίστηση που παίρνεις στον υπολογιστή δεν συγκρίνετε.. :lol::lol: τι να το κανεις στο pc? να γ@μι@@ται στο lag και να πηγαινει με σπαστο framerate? το εχω παιξει και στο pc.σημαδευα το κεφαλι του αντιπαλου,κολαγε,και μετα η σφαιρα πηγαινε στον δικο μου φιλε πανο σου ειχα πει και σε αλλο ποστ,οτι η γραμμη που εχεις ειναι πολυ μικρη για live,και οτι ειναι φυσιολογικο να εχεις τετοια προβληματα.αλλα μαλλον,δεν εκανες καν τον κοπο να το διαβασεις. αναφερεις οτι οι φιλοι σου,με το ps3 μπαινουν κανονικα.τι γραμμες εχουνε οι φιλοι σου?
anamenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 φαντάζομαι σε τι lagarismeno server έχεις παίξει
Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 μην νομιζεις,και στο 360 παλι lag εχω,απλα εχω σταθερο framerate,και τουλαχιστον παλευετε! πριν,που το επαιζα στο pc με την 8800,δεν...
anamenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 σε αυτό έχεις δίκαιο αλλά το lag και το mouse παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο...
Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 και εμενα μου αρεσει το mouse,αλλα συνηθισα τωρα να παιζω ξαπλα στο κρεβατι μου με το wireless χειριστηριο μου και το 32αρι το πλασμα.
anamenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε Βouga άκου να δεις, εγώ είμαι σε clan και παίζουμε πολύ συχνά σε net cafe, ήμουν έτοιμος να πάω να το αγοράσω και στο 360 αλλά κυρίως βαριέμαι τη διαδικασία να φέρω το level στο 55. Βασικά είμαι σε σκέψεις να ξαναπάρω το HALO γιατί έχει τσακιστεί το DVD η το COD4 , εσύ τι προτείνεις...
Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 εγω προτεινω cod4 χαλαρα! το τι γινετε στο live δεν λεγετε.καθε μερα,καθε ωρα,ολο το 24ωρο.και πιστεψε με,το live του ειναι πολυ καλυτερο σε 360 και ps3 απ'οτι στο pc! κοιτα φιλε.στο level 25 αμα φτασεις,και ξεκλιδωσεις mathirdom (αν το λεω καλα),και παρεις και το καλασνικοφ,εισαι μια χαρα μετα. τα υπολοιπα οπλα που σου δινει στο level 46-52,το mp44 και το m-46 ειναι για τον @@τσο.ολοι με Μ4,Μ16,ΜΡ5,Μ60Ε4 και ΑΚ-47 παιζουνε. ασε που δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το πας στο 55. παρε τον privateer στην ομαδα σου,και παιξτε 2-3 μερες headquarters που δινει πολλους ποντους,και καθαρισες.
ca6mio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Για σας ακούραστοι insomniacs!!!! Έχω ένα πρόβλημα με τα γραφικά μου και είναι αρκετά ενοχλητικό μλεχρι που σπάω και το πληκτρολόγιο... Το πράγμα έχει ώς εξής: Μέσα στο παιχνίδι οι παίχτες φαίνονται μαύροι δεν ξεχωρίζουν τα χρώματα (πράσινοι). Το όπλο είναι πάντα μαύρο. Τα χόρτα είναι όπου υπάρχουν μαύρα. Πολλές φορές όταν ξεκινώ από respawn και είμαι ακίνητος στην αρχή φαίνονται μόλις όμως κουνιέμαι μαυρίζουν όλα τα παραπάνω απότομα. Έχω κάνει και "Optimal default" αλλά και πάλι τίποτα. Σίγουρα είναι κάποιος συνδιασμός από τα graphic options. Υπόψιν ότι κατεβάζω συνεχώς τους καινούριος driver 169.21 ktl ktl Help PLease δε μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνίδι ( αφού για να φανταστείτε όταν καμιά φορά τους αντιπάλους τους δείχνει κανονικούς εγώ δε τους καταλαβαίνω γιατί έχω συνηθίσει να τους βλέπω μαύρους) CPU: intel core 2 Duo E600 RAM: 2GB kingston VGA: MSI nx7950GT -512 MB MONITOR: CRT 17" EIZO F57s (1024*768) 100Hz (Από μεθαύριο LCD LG L227WT-PF 22") Όσοι έχετε nvidia 7950 ή κάποια άλλη από τη σειρά 7 και βλέπετε μαυρίλες στο παιχνίδι τότε το πρόβλημά σας είναι ο driver. Νομίζω πως το πρόβλημα λύνεται με τον 169.04_forceware_winxp_32bit_english_beta. Με τους πιο καινουργιους official δεν ειναι σιγουρο πως θα παίξει κανονικά. Η nvidia μας σπάει λίγο τα νεύρα με την υποστήριξη αυτων των καρτών. Μάλλον θέλει να πάρουμε καμιά 8800 για να παίξουμε το παιχνίδι!
Donacgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 σιμφονο και εγω! το προτιμω στο 360! και γινετε καθε μερα πανικος στο live! Ανεμενε μη το σκεφτεσε και μπες και συ στην παρεα!
Pytzamarama Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μαγκες το παιχνιδακι σκοτωνει δικτυακα...απλα σιχαινομαι τα παντα εκτος του FreeForAll! Ρε Privateer και ΣΙΑ ΟΕ προτεινω να οργανωνετε και κανα FreeForAll (και λιγοτερη κουβεντα στο Lobby χαχαχαχα...διψαμε για αιμα )
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 μα,η ολη φαση του παιχνιδιου,ειναι το λομπυ.ολα τα αλλα ερχονται δευτερα. να υποθεσω οτι συνεναισε τα παντα εκτος του free for all,εξαιτιας της χειροβομβιδας που πεφτει? ειναι εκνευριστικο αυτο,γινετε τις ποπης ειδικα στο headquarters.
Pytzamarama Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Απλα...οτι κινειται θελω να το ξαπλωνω
Pytzamarama Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Κατσε να τσεκαρω τα στατιστικα σου το απογευμα και τα λεμε ...αντε καλομαθατε ολοι στα Team
privateer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ffa για εμένα δεν υπάρχει ουσιαστικά είναι σαν να παίζεις single player με bots όλη η φάση είναι το γέλιο που ρίχνεις καθαρίζοντας αμερικανάκια με την παρέα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα