Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με το all seeing eye πώς αναγνωρίζεται το παιχνίδι?

Δεν μου το βγάζει στη λίστα!!!

:-(

βαλε το xfire που το εχει και ειναι πολυ καλυτερο

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για σας ακούραστοι insomniacs!!!!

Έχω ένα πρόβλημα με τα γραφικά μου και είναι αρκετά ενοχλητικό μλεχρι που σπάω και το πληκτρολόγιο... Το πράγμα έχει ώς εξής:

Μέσα στο παιχνίδι οι παίχτες φαίνονται μαύροι δεν ξεχωρίζουν τα χρώματα (πράσινοι). Το όπλο είναι πάντα μαύρο. Τα χόρτα είναι όπου υπάρχουν μαύρα.

Πολλές φορές όταν ξεκινώ από respawn και είμαι ακίνητος στην αρχή φαίνονται μόλις όμως κουνιέμαι μαυρίζουν όλα τα παραπάνω απότομα.

Έχω κάνει και "Optimal default" αλλά και πάλι τίποτα. Σίγουρα είναι κάποιος συνδιασμός από τα graphic options. Υπόψιν ότι κατεβάζω συνεχώς τους καινούριος driver 169.21 ktl ktl

Help PLease :fear: δε μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνίδι ( αφού για να φανταστείτε όταν καμιά φορά τους αντιπάλους τους δείχνει κανονικούς εγώ δε τους καταλαβαίνω γιατί έχω συνηθίσει να τους βλέπω μαύρους)

CPU: intel core 2 Duo E600

RAM: 2GB kingston

VGA: MSI nx7950GT -512 MB

MONITOR: CRT 17" EIZO F57s (1024*768) 100Hz (Από μεθαύριο LCD LG L227WT-PF 22")

Δημοσ.

Παιδιά σχετικα με το 1.5 patch,εχω το εξης προλημα:Το παιχνιδι το εχω εγκαταστησει στον ενα σκληρο μου δισκο&το εχω αποθηκευσει&στον αλλον ως buck up.καθως κατευασα το καινουριο patch το εγκατεστησα στον 2ο δισκο&δουλεψε κανονικα.ετσι οταν παω να το περασω&στον αλλο δισκο,να μου λεει οτι δε χρειαζεται γιατι ειναι ηδη περασμενο,αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ακομα1.4.ετσι ειπα να διαγραψω το buck up μπας&το περασει αλλα τιποτα!το ξανακατεβασα αλλα&παλι τιποτα.μπορει να με help κανεις λεγοντας μου τι μπορω να κανω?

Δημοσ.
Καλώς τα δεχτήκαμε.

Απόψε είχαμε την πρώτη μας <<γνωριμία>> με cheatερι ονόματι Trelegolas ο οποίος μας δούλευε κι'όλας λέγοντας ότι κόλλησε το pc και γι'αυτό δεν έχανε :mad:

α καλα, δεν το ειχατε παρει χαμπαρι....μιλαμε για απιστευτα τσιτακια κυκλοφορανε στο ιντερνετ...

αλλη μια αποτυχια του πανκ...

Δημοσ.
Και γώ πρόβλημα. Το κατεβάζω κανονικά τρέχω το .exe κάνω και επανεκκίνηση αλλά πάλι στην 1.4 είναι

Μπορεί να είναι λάθος τν προγραμματιστών...κ να το ξέχασαν να τ αλλάξουν τ όνομα που θα δείχνει,κ έτσι πάλι θα δείχνει 1.4....αλλά κ πάλι δν ξέρω..

Δημοσ.
Για σας ακούραστοι insomniacs!!!!

Έχω ένα πρόβλημα με τα γραφικά μου και είναι αρκετά ενοχλητικό μλεχρι που σπάω και το πληκτρολόγιο... Το πράγμα έχει ώς εξής:

Μέσα στο παιχνίδι οι παίχτες φαίνονται μαύροι δεν ξεχωρίζουν τα χρώματα (πράσινοι). Το όπλο είναι πάντα μαύρο. Τα χόρτα είναι όπου υπάρχουν μαύρα.

Πολλές φορές όταν ξεκινώ από respawn και είμαι ακίνητος στην αρχή φαίνονται μόλις όμως κουνιέμαι μαυρίζουν όλα τα παραπάνω απότομα.

Έχω κάνει και "Optimal default" αλλά και πάλι τίποτα. Σίγουρα είναι κάποιος συνδιασμός από τα graphic options. Υπόψιν ότι κατεβάζω συνεχώς τους καινούριος driver 169.21 ktl ktl

Help PLease :fear: δε μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνίδι ( αφού για να φανταστείτε όταν καμιά φορά τους αντιπάλους τους δείχνει κανονικούς εγώ δε τους καταλαβαίνω γιατί έχω συνηθίσει να τους βλέπω μαύρους)

CPU: intel core 2 Duo E600

RAM: 2GB kingston

VGA: MSI nx7950GT -512 MB

MONITOR: CRT 17" EIZO F57s (1024*768) 100Hz (Από μεθαύριο LCD LG L227WT-PF 22")

Ρε παιδιά επειδή μαλλον δε θα μποέσετε να βγάλετε άκρη με το πρόβλημά μου θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε κανά δυο snap-shots από την καρτέλα με τα grafic options και τα texture details μπας και δω και εγώ λίγο γραφικά

Please....

Δημοσ.
Μπορεί να είναι λάθος τν προγραμματιστών...κ να το ξέχασαν να τ αλλάξουν τ όνομα που θα δείχνει,κ έτσι πάλι θα δείχνει 1.4....αλλά κ πάλι δν ξέρω..

φιλε εμενα μου εγινε κανονικα απο το link που ειχα δωσει παραπανω (το δευτερο)

Δημοσ.

γεια χαρα,

Λοιπόν το προβλημα μου με COD4 στο Xbox Live συνεχιζεται: προσπαθω να βρω match (headquarters, team deathmatch, free for all) και παιρνω τ'@ρχιδια μου, ειδικα το βραδι. Ψαχνει, ξαναψαχνει αλλα τιποτα. Σε μια φαση που εψαχνα και δεν εβρισκα, μπηκε ενας φιλος μεσα με εκανε invite, δεχτηκα, εψαξε αυτος και βρηκε αμεσως κι ετσι μπορεσα να παιξω.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα σε 360? Οι κολλητοι με PS3 βρισκουν match αμεσως και παιζουν αερα... Κατα τ'αλλα ολοι λενε οτι το PSN ειναι σκατα και το Xbox Live γ@μαει... Αμα συνεχιστει τη βλεπω τη δουλεια, θα τσιμπησω PS3 μονο και μονο για το COD4.

Δημοσ.

panos_sxh για το συγκεκριμένο παιχνίδι η λύση είναι PC, το έχω παίξει και στα 2 και η ευχαρίστηση που παίρνεις στον υπολογιστή δεν συγκρίνετε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...