Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εκεί που παίζω σε κάποιον σέρβερ και γίνεται χαμός,τελειώνει το ένα φρι φορ ολ,και φορτώνει καινούριο...

το θέμα είναι όμως οτι μας βάζει όλους,κοντά στα 30 άτομα,να "γεννιόμαστε" στο ίδιο σημείο..οπότε όποιος προλάβαινε έτρωγε τον μπροστινό του πριν τον φάνε οι 2 πίσω...

ε,τελείωσε το ματσακι σε 40 περίπου δευτερόλεπτα.... :)

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Προσπάθησα να μπω στους παρακάτω servers και μου λέει ότι είναι για παίχτες με χαμηλό ping μόνο. Τι πρέπει να κάνω για να έχω χαμηλό ping;

87.243.64.72:28962

87.243.64.162:28968

87.243.64.162:28967

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά

Προσπάθησα να μπω στους παρακάτω servers και μου λέει ότι είναι για παίχτες με χαμηλό ping μόνο. Τι πρέπει να κάνω για να έχω χαμηλό ping;

87.243.64.72:28962

87.243.64.162:28968

87.243.64.162:28967

Ποιον πάροχο έχεις?

Δημοσ.

μεγαλη πικρα φιλε

Κατα διαστηματα δεν μπορω και εγω να μπω και μου σπαει τα νευρα

Δεν μπορεις να κανεις κατι φταιει η εταιρεια ιντερνετ που εχεις

Παρε τους τηλ να πεις το προβλημα

Δημοσ.

πο μεγαλη ξενερα.

Ειχαφτασει στα 42lvl sto mp και το αφησα για λιγο καιρο.Πηγα να μπω σιμερα(χωρις να εχω πειραξει κατι)και βλεπω οτι ειμαι στο 1lvl....Τι να πω?

Εκανα και μαι επανφορα μπας αλλα μπα...

Τερμα το παραταω :-D

Δημοσ.

Παιδιά πως κάνουμε Add κάποιον server σαν favourite ? Εχει μια επιλογή πάνω δεξιά "new favourite" αλλά δεν μπορώ να το επιλέξω

Δημοσ.
πο μεγαλη ξενερα.

Ειχαφτασει στα 42lvl sto mp και το αφησα για λιγο καιρο.Πηγα να μπω σιμερα(χωρις να εχω πειραξει κατι)και βλεπω οτι ειμαι στο 1lvl....Τι να πω?

Εκανα και μαι επανφορα μπας αλλα μπα...

Τερμα το παραταω :-D

Λογικα θα επανελθει μονο του.

Δημοσ.

Αν θες να το κάνεις αυτό μέσα από το call δεν το ξέρω..αν θες όμως μέσα από το all seeing eye τότε πρώτα φτιάχνεις ένα txt αρχείο με τις IP των server στην μορφή: "12.1232.23434:34434 COD" μετά πας file-import server list και add σε όποιο favourite θες..

Δημοσ.

παντου και στα stats και οσο οποιονδιποτε server.

Πριν λιγο ειδα και το αλλο τρελο...Παρατηρησα πως το ονομα του profile μου ειχε γινει απο Sadman=sabman....αυτο πως εξηγηται?

Φυσηκα εννεοιτε δεν πειραξα τπτ και το PC μονο εγω το δουλευω..

Μου μπηκαν υποψιες τωρα...(αντε παλι για φορματ :-D)

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω On Telecoms!!! Αλλά πάλι καλά που είμαι συνδεδεμένος και στο AWMN και παίζω εκεί multi CoD4.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να μου πει που θα βρω το all seeing eye (αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ένα πρόγραμμα που βρίσκεις δικτυακά παιχνίδια ακόμα και σπασμένα και μπορείς να συνδέεσαι για να παίζεις?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...