Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 χαχαχα φοβερος ο τρες.... Οfftopic.. Τρές προφέρεται τελικά? Γαλική προέλευση εχει το nick? (Χωρίς παρεξηγηση..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Θρες...όχι Τρες γμτ... http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=Thresh
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Θρες...όχι Τρες γμτ... http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=Thresh Ελα ρε χαζούλη, μη σκας..Και εμενα χαλια μου το προφέρουν... xD (Αλλη μια απορια ειναι.. Το Privateer προφερεται "Πράιβατιιρ", "Πράιβατεερ" ή καπως αλλιως..? Ψηφίζω το πρωτο..)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Πράιβετιρ νομίζω.
pontiosgre Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα..Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.Πως μπορώ να φτιάξω έναν server για το Call of Duty 4 και τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνει αυτό???Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ....
littlelouievegos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ελα ρε χαζούλη, μη σκας..Και εμενα χαλια μου το προφέρουν... xD (Αλλη μια απορια ειναι.. Το Privateer προφερεται "Πράιβατιιρ", "Πράιβατεερ" ή καπως αλλιως..? Ψηφίζω το πρωτο..) Πραιβατίιρ για να ειμαστε ακριβεις. Εκτος και αν ο 9r1v4733r θελει να ακουγεται αλλιως.. Μπες τωρα διαλευκανε την υποθεση pr1v εχουμε μεγαλο θεμα.. O tres punto δεν μασαει..
isspro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Θρες...όχι Τρες γμτ... http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=Thresh εχεις δικιο, μη βαρας ντε. το εγραψα βιαστικα και μου ξεφυγε. peace man
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 εχεις δικιο, μη βαρας ντε. το εγραψα βιαστικα και μου ξεφυγε. peace man Αντε μωρε που του δινεις και δικιο..Νμζει οτι 8α κατσουν ολοι να ασχοληθουν με το nick του..Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ!
isspro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Koritsi_Gia_PC... nice ειναι το δικο σου. να ηταν και η δικια μου ετσι... anyway δεν εχω κατι εγω με τον θρες. αν εσυ τωρα εχεις χαχαχα σκασιλα μας εμας!!
S2Katana Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Οποτε περιμενω να το παιξεις μεχρι το επομενο Cod, για να κανεις αποσβεση!
panos_sxh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Προσπαθω να μπω στο live και δε βρισκει match με τιποτα ειτε σε team deathmatch ειτε σε free for all. Γραφει συνεχεια "Getting match quality" και "Search for available games". Tι παιζει;
Wolfidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Οποτε περιμενω να το παιξεις μεχρι το επομενο Cod, για να κανεις αποσβεση! Μετά λέω γιατί να ξοδευτώ αφού έτσι κι αλλιώς τους έχω...
panos_sxh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 τι γραμμη εχεις? 768. πριν λιγο εκανα μια παρτιδα F.E.A.R. Files κι επαιζε μια χαρα...
Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 πιθανος να εχει προβλημα το live.δεν ξερω,δεν μπηκα σημερα.στο cod γινετε πανικος καθε μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα