Vasilius Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Sadman το cfg αυτό το έχω ρυθμίσει πάνω σε Nvidia κάρτες. Άτομα με Ati μου είπαν σε μερικά μοντέλα πως αυξάνει μεν το maximum fps αλλά κάνει μερικά drops αλλά σαν overall αποτέλεσμα καλύτερο. Μετά απο δοκιμές με διαφορετικούς drivers από guru3d.com ανάλογα τι κάρτα έχεις , η ακόμα και nvidia ψάξε λίγο καναν optimised και θα σου λυθεί το πρόβλημα με το drop. http://files.bnb.gr/PUB/COD2/Cod4/config%20files/Client/cbwar.rar Κράτα ένα backup όλο τον φάκελο με τα profiles, και βάλε ένα αντίγραφο του cfg σου στο main folder, συνιστώ να το μεταονομάσεις σε old.cfg και το νέο σε new.cfg . Άνοιξε το rar και πέτα το αρχείο αυτό μέσα στο main dir σου, φόρτωσε το παιχνίδι μπές στον server και γράψε στην κονσόλα "/exec cbwar.cfg" ή new.cfg εάν του έκανες rename, τώρα τα settings των γραφικών σου άλλαξαν πλυν της ανάλυσης για την οποία θα χρειαστείς ένα "/vid_restart" ή "/reconnect". Tο μόνο που μένει είναι να φτιάξεις τα κουμπιά σου ξανά και ότι άλλο setting σου άλλαξε, εάν έχεις 5.1 ήχο ή θές άλλα γραφικά. Εναλλάξ μπορείς να φορτώσεις τα δύο αυτά cfg ώστε να δείς τις ΄διαφορές με το μάτι και οπτικά αλλά και τα fps σου από την console με το πλήκτρο "~" Στη συνέχεια πληκτρόλογείς "/exec new.cfg" (enter) και "/exec old.cfg" (enter). Εγώ προσωπικά σας προσκαλώ στο competitive επίπεδο του παιχνιδιού , πιο οργανωμένο παιχνίδι με πιό καλούς αντιπάλους από έναν public server των 50 ατόμων που μπαίνεις καθαρά για fun και για να ξεδώσεις. Όσοι ενδιαφέρονται ας δούν το post που έκανα σε αυτό το section για το One Night Cup cod4. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1969141#post1969141
Sadman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ε??? Δεν εχω προβλημα με fps drop... Σπανια και αυτο ειναι λογο μνημης(512μβ)τα οποια τα κανει οτι και να το κανω,αλλα ειναι στην 1ωρα παιχνιδιου 1-2δευτερολεπτα(και αμα). Παντως θα το δοκιμασω. ΥΓ:Αν δεν σας ενδιαφερει η ποιοτητα και εχετε Ατι καρτα παντα απο τον CCC στο 3D και βαλτε optimal perfonace(για mp ειναι μια χαρα)Θα δειτε δραματικη αυτξηση στα fps(150++ με ολα τερμα μεσα στο game).Αν θελετε ποιοτητα βαλτε optimal quality και βαλτε το και σε DX10(ετσι φαινεται ολο το μεγαλιο των γραφηκων του παιχνιδιου)
Antonis_G1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 το παιχνιδι τα σπαει ειναι τελειο απο τα καλυτερα που εχο παιξει απλα ειναι λιγο μικρο 8ελω κιαλοοοοοοοοοοο
Sadman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 και εγω το τερματισα στο Veteran και στο hard(μου διαφευγει η ονομασιαα ακριβως αλλα θα το τσεκαρω μετα).Αρχησα να παιζω λιγο ΜΠ.Πραγματικα τα σπαει.Βρισκεις που βγαινουνε οι αντιπαλοι στηνεις καρτρη απο κανα μπαλκονη με βομβες και με σνιπερ και τους ξεσκιζεις.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Eξαρταται τι mode παιζεις.Εγω αποφευγω τα DM, TDM και παιζω πολυ Headquarters, S&D, Domination.
Sadman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 DM,TDM παιζω συνεχια επειδη οι περισσοτεροι ελληνικοι ειναι τετοιοι.S&D επεισης ειναι ορεο.
xampos20 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 παιδια να ρωτήσω με επεξεργαστή pentium 4 3.2 και ram 1,5gb και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 7600GS θα είμαι σε θέση να ευχαριστηθώ το call of duty
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Να το παιξεις μαλλον, να το ευχαριστηθεις απο αποψη γραφικων, οχι.
xampos20 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 καλα δηλαδη τι καρτα ειναι το μινιμουμ που ζηταει
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 To minimum ειναι απλα για να παιξει το παιχνιδι, οχι για να σου δειξει ομορφα γραφικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα