Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παίζω μονο σε cracked server συνήθως noobwars και παίζω με κλειδάκι από keyg** από τους 1911άριδες. Το generate του keyg** το πάτησα παρα πολλές φορες αλλα δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούνε και άλλοι. Πάντως σκέφτομαι σύντομα να το αγοράσω original γιατί αξίζει. Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, αν το αγοράσω original τα lvl μου θα κρατηθούνε???
littlelouievegos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παίζω μονο σε cracked server συνήθως noobwars και παίζω με κλειδάκι από keyg** από τους 1911άριδες. Το generate του keyg** το πάτησα παρα πολλές φορες αλλα δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούνε και άλλοι. Πάντως σκέφτομαι σύντομα να το αγοράσω original γιατί αξίζει. Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, αν το αγοράσω original τα lvl μου θα κρατηθούνε??? Το χουμε πει πολλες φορες. Τα online stats ΔΕΝ κρατιουνται στους servers της IW αλλα στο σκληρο δισκο μας εκει που εχουμε κανει install το παιχνιδακι στο φακελο players. Αν κανουμε λοιπον φορματ το σκληρο μας θα χαθουν αν δεν τα χουμε κανει backup. Και επειδη ο διαολος εχει πολλα ποδαρια γενικως με τα PC μια στο τοσο κανουμε και ενα backup το φακελο αυτο για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα χαθουν.
vlachaquito Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον εχουμε και λεμε.. Κανωντας μπακαπ το προφιλ σας ΔΕΝ σας σωζει τα στατιστικα σας μετα απο φορματ.. Τα στατιστικα ειναι συνδυασμος προφιλ ΚΑΙ serial number, ακομα και αν ειναι απο keyg**.. Οσο για την αγορα original, το μονο που εχεις να κανεις ειναι απο τα options να αλλαξεις το κωδικο, βαζοντας το γνησιο και μετα μπαινεις σε ενα οποιδηποτε γνησιο σερβερ απο το search του παιχνιδιου. Καλο θα ειναι να βαλετε και τα γνησια .exe
Sadman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 και εγω ψυθηκα να το κατεβαζω αλλα τα παρατησα(χθες που το αρχησα κατεβαζε με 80kb απο torrent και τωρα μετα απο ενα restart επεσε στα 10 και αυτα με το ζορι και θελει αλλες 200ωρες....αγανακτησα). Καλα μεχρι να κατεβει θα τερματισω 2-3ς φορες τα cod2-3
littlelouievegos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον εχουμε και λεμε..Κανωντας μπακαπ το προφιλ σας ΔΕΝ σας σωζει τα στατιστικα σας μετα απο φορματ.. Τα στατιστικα ειναι συνδυασμος προφιλ ΚΑΙ serial number, ακομα και αν ειναι απο keyg**.. Οσο για την αγορα original, το μονο που εχεις να κανεις ειναι απο τα options να αλλαξεις το κωδικο, βαζοντας το γνησιο και μετα μπαινεις σε ενα οποιδηποτε γνησιο σερβερ απο το search του παιχνιδιου. Καλο θα ειναι να βαλετε και τα γνησια .exe Μα φυσικα η απαντηση μου αναφεροταν για το original, δεν μιλαω για κοπιες.. Κατ' εμε οποιος παιζει συχνα ενα παιχνιδι και δη multiplayer, και δεν το αγοραζει αξιζει να την παθει.. Δεν το λεω με κακια αλλα δεν μπορεις να ξεσκιζεσαι και να σκοπευεις να χαιρεσαι ενα παιχνιδι τοσο καιρο και να μην επιβραβευεις αυτη την προσπαθεια. Περα απο το οτι κανεις την ζωη σου πιο ευκολη..
gizmo78 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ναι συμφωνω αξιζει πολυ ενα παιχνιδι που μας αρεσει να το παρουμε original το χαιρεσαι πραγματι διαφορετικα.
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παντως εγω οσο και να γκρινιαζα για τα 70 ευρω στο PS3, τα εβγαλε και με το παραπανω.
Dark-Shadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Το Σάββατο θα παω για αγορά... όντως αξίζει είναι παιχνιδάρα!!!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ "Soldier Sim"!!! Όχι τόσο καλό όσο το ΤΡΟΜΕΡΟ "Operation: Flashpoint", αλλά ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο "around", αυτή την εποχή! Και με ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ γραφικά... δίχως να θες να δώσεις τρία... μηνιάτικα, για αναβάθμιση!
Sadman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 μολις κατεβηκε.Στα ΧΠ δεν θελει να τα βαλει πανω απο high.Στα vista δεν λεει να ανοιξει . Για πες τε κανεναν σπασμενο server με ελληνες(αρκετους)μεσα.Δεν ξερω αν εχει υποθει ξανα το ερωτημα γιατι δεν εθκολο να διαβασω 10χιλιομετρα ποστ
Sadman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 οκ server βρηακμε.Τωρα εχω αλλο προβλημα(εντωμεταξυ μπαινει και σε κανονικους,λετε να πετυχα κανονικο cdkey καταλαθος?) Αλλα λιγα δευτερολεπτα αφου αρχισω να παιζω με πεταει και μου βγαζει μια βλακεια πως το punkbaster.exe με πεταξε και κατι τετοιο για κατι server restriction comunications και κατι τετοια τρελα,τι ειναι αυτο???HELP Me και για τον λογο του αληθες κα ιενα ss. Τι θελει να πει ο ποιητης?
littlelouievegos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 οκ server βρηακμε.Τωρα εχω αλλο προβλημα(εντωμεταξυ μπαινει και σε κανονικους,λετε να πετυχα κανονικο cdkey καταλαθος?)Αλλα λιγα δευτερολεπτα αφου αρχισω να παιζω με πεταει και μου βγαζει μια βλακεια πως το punkbaster.exe με πεταξε και κατι τετοιο για κατι server restriction comunications και κατι τετοια τρελα,τι ειναι αυτο???HELP Me You got PUNKbustered Αυτο ειναι το συστημα προστασιας του παιχνιδιου... Προσωπικη συμβουλη. Save some money and buy yourself the original.. Αφου θα το λιωσεις που θα το λιωσεις...
Sadman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ναι ομως αμα το βγαλω αυτο δεν μπορω να μπω καθολου σε servers.Οι αλλοι πως μαπινουνε?(εμενα με βαζει και σε κανονικους server παντως αλλα πεταει αυτη την πατατα). Λετε να φταει που το εβαλα απο τα vista σε αλλο σκληρο και τωρα το παιζω σε xp σε αλλο σκληρο επισεις?
Sadman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 κατεβασα απο την σελιδα τον cillent για το punkbuster εβαλα το call of duty 4 για game και εκανα update αλλα ακομα το ιδιο βγαζει(εκανα και νεο profile). Να ξανακανω εγκατασταση το παιχνιδι?? ΥΓ:Επεξα λιγο sp ολα στο τερμα(οσο παει)aax4 και 1024χ768(στα 1280χ1024 που ειναι η μεγιστη αναλυση για την οθονη μου πεφτει το refresh rate οποτε το αφινωω 1024χ768)επαιζα με μεσο ορο 50-70 fps.Μεγιστο 120fps και το μικροτερο 28fps.Μονο εκεινο το fps lock στο loading μου την σπαει λιγο αλλα ειναι οκ. Για mp καλα ειναι τα fps? ή να βγαλω το aax4(μετα παει πανω απο 130fps).(Η καρτα στα 765/995)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα