Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοουσα πως βαζω το ακουστικο και το πεταω στο σαλονι, ωστε απο την Τιβι/Πισι να ακουγεται μονο το παιχνιδι...Δεν αντεχονται!

Δημοσ.

whiteman7

Ψάχνω όμως Ελληνες διότι τα αμερικανάκια (12 ετών το πολύ) μου έχουν σπάσει τα νεύρα ¨)

Δεν παλευονται τα Αμερικανακια, βαζω συνεχεια το ακουστικο για να μην τα ακουω...

Μόνο τα 12άχρονα αγοράζουν PS3 :devil:

Δημοσ.
To τερμάτισα σήμερα στο hard (μαζόχας, το έκανα κυρίως επειδή στα reviews είχα διαβάσει για την μικρή διάρκεια του), τα λόγια είναι περιττά εκπληκτικό παιχνίδι.

Δοκιμάζω να παίξω την τελευταία πίστα στο αεροπλάνο στο veteran και απλά ΔΕΝ γίνεται :D.... Υπάρχει κανένας ήρωας που να κατάφερε την συγκεκριμένη mission στην μέγιστη δυσκολία? Πολεμάω μια ώρα αλλά φευ αποτυγχάνω συνεχώς :(.

Ωχ, νομιζα οτι η τελευταια ειναι αυτη με τους πυραυλους!B)

Ολο παιζω mp και το εχω γραψει το sp.

Δημοσ.

Η τελευταία είναι αυτή με τους πυραύλους!!!!

ΑΛΛΑ

αν είσαι υπομονετικός και δεις τα credits του παιχνιδιού, σου βγάζει και μια bonus :P!!!!

Δημοσ.

Need Keyless Clan (προς το παρών)....PM me :P

http://www.gametracker.com ειναι καλο site και για cracked servers....το κακό είναι ομως οτι σιγουρα πάραμονεύει ενας cheater....Σχεδον πάντα πετυχαίνω wallhackers και αρκετες φορές AIM-botters με επιτυχια 100% στα headshots.

Δημοσ.

cd-key απο θειο?? πρωτη φορα το ακουω....

Αν δεν το χτυπησει κανεις αλλος τοτε οχι, αλλα το θεμα ειναι οτι απο εκει που το βρηκες εσυ, θα το βρουνε κιαλλοι...

Δημοσ.
Παιδιά έχω CD-Key από τον θείο εδώ και 10 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να μου το Banarei η Activision???

Να στο bannarei Οχι!!Αλλα σιγουρα θα μπει στην black list,αν την ωρα που παίζεις μπει και αλλος με το ίδιο cd-key.Μετά απλά δεν θα μπορεις να παιζεις σε

Legit servers παρα μόνο σε cracked!!

Ban τρως αν χρησιμοποιησεις cheats σε non-cracked servers!Tότε χαιρετα το key σου γιατι δεν θα παίζεις ουτε σε cracked :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...