panaathas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 λοιπον..εγω που το επεξα με μια 7600GT μου φανηκε κορυφη αλλα μικρο...το τερματισα σε ουτε 3 μερες(λιοσιμο βεβαια)...
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εννοουσα πως βαζω το ακουστικο και το πεταω στο σαλονι, ωστε απο την Τιβι/Πισι να ακουγεται μονο το παιχνιδι...Δεν αντεχονται!
Wolfidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 whiteman7 Ψάχνω όμως Ελληνες διότι τα αμερικανάκια (12 ετών το πολύ) μου έχουν σπάσει τα νεύρα ¨) Δεν παλευονται τα Αμερικανακια, βαζω συνεχεια το ακουστικο για να μην τα ακουω... Μόνο τα 12άχρονα αγοράζουν PS3
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Τς, τς, μετα απο τοσο καιρο να κανεις ποστ και τωρα εμφανιζεσαι ετσι!
S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 To τερμάτισα σήμερα στο hard (μαζόχας, το έκανα κυρίως επειδή στα reviews είχα διαβάσει για την μικρή διάρκεια του), τα λόγια είναι περιττά εκπληκτικό παιχνίδι. Δοκιμάζω να παίξω την τελευταία πίστα στο αεροπλάνο στο veteran και απλά ΔΕΝ γίνεται .... Υπάρχει κανένας ήρωας που να κατάφερε την συγκεκριμένη mission στην μέγιστη δυσκολία? Πολεμάω μια ώρα αλλά φευ αποτυγχάνω συνεχώς . Ωχ, νομιζα οτι η τελευταια ειναι αυτη με τους πυραυλους! Ολο παιζω mp και το εχω γραψει το sp.
chill Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Η τελευταία είναι αυτή με τους πυραύλους!!!! ΑΛΛΑ αν είσαι υπομονετικός και δεις τα credits του παιχνιδιού, σου βγάζει και μια bonus !!!!
Nani23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μηπως ξερει κανενας σας πως να φτιαξω δικο μου cracked server???
afnman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Need Keyless Clan (προς το παρών)....PM me http://www.gametracker.com ειναι καλο site και για cracked servers....το κακό είναι ομως οτι σιγουρα πάραμονεύει ενας cheater....Σχεδον πάντα πετυχαίνω wallhackers και αρκετες φορές AIM-botters με επιτυχια 100% στα headshots.
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά έχω CD-Key από τον θείο εδώ και 10 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να μου το Banarei η Activision???
vlachaquito Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 cd-key απο θειο?? πρωτη φορα το ακουω.... Αν δεν το χτυπησει κανεις αλλος τοτε οχι, αλλα το θεμα ειναι οτι απο εκει που το βρηκες εσυ, θα το βρουνε κιαλλοι...
afnman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά έχω CD-Key από τον θείο εδώ και 10 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να μου το Banarei η Activision??? Να στο bannarei Οχι!!Αλλα σιγουρα θα μπει στην black list,αν την ωρα που παίζεις μπει και αλλος με το ίδιο cd-key.Μετά απλά δεν θα μπορεις να παιζεις σε Legit servers παρα μόνο σε cracked!! Ban τρως αν χρησιμοποιησεις cheats σε non-cracked servers!Tότε χαιρετα το key σου γιατι δεν θα παίζεις ουτε σε cracked
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα