S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Eιναι απο αυτα που αξιζει να αγορασει κανεις...
chill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 To τερμάτισα σήμερα στο hard (μαζόχας, το έκανα κυρίως επειδή στα reviews είχα διαβάσει για την μικρή διάρκεια του), τα λόγια είναι περιττά εκπληκτικό παιχνίδι. Δοκιμάζω να παίξω την τελευταία πίστα στο αεροπλάνο στο veteran και απλά ΔΕΝ γίνεται .... Υπάρχει κανένας ήρωας που να κατάφερε την συγκεκριμένη mission στην μέγιστη δυσκολία? Πολεμάω μια ώρα αλλά φευ αποτυγχάνω συνεχώς .
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Βρε παιδιά συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί αλλά διάβασα καμιά 15αριά σελίδες και δεν το βρήκα.Ενώ στα WinXP το profile βρίσκεται μέσα στο program files\activision\call of duty 4 στα WinVISTA δεν το βρίσκω. Ξέρει κανείς που έχει κρυφτεί? Αν δεν το 'χεις βρει ακόμα, ρίξε μια ματιά εδώ: C:\Users\{PC}\AppData\Local\VirtualStore\Prog ram Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles
chill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ρίξε μια ματία εδώ! :p Ωραίος!!!! Βασικά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχω χειροβομβίδες λάμψης/κρότου και καπνού στην συγκεκριμένη πίστα και στο hard την τελείωσα μόνο με τα δυο όπλα και το knife να φανταστείς. Ε του πούστη τώρα με grenades θα το καταφέρω και στο veteran .
privateer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 τι ειναι τουτα? και πως τα αποκτουμε? COD4 will have a mode on Online Multiplayer called Prestige Mode Prestige Mode is achived when you achieved your highest possible rank of 55, then you have the option to go into prestige mode, which resets all your XP and all your Perks, Bassicly everything, but inplace of your rank you get a Prestige Icon which tells everyone that you are that good, you may do prestige mode 10 times in total for a different icon each time.
furious99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Στο 360 με 5.000 xp πόντους αφότου φτάσεις το 55 - είναι δηλαδή σαν ένας βαθμός πάνω από αυτό... Από χτες είμαι κάτοχος του Prestige 1(και ξεβράκωτος από όπλα με σκόπευτρα, 3 χειροβομβίδες, martyrdrom κλπ.). Πάλι από την αρχή... Δεν έχω πάντως δει κάποιον πάνω από το prestige 6... xbox live gamertag: furious99
gdp77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Αφού υποτίθεται ότι θα μπορείς να το κάνεις με το επόμενο patch. Πώς πήγες στο "prestige 1" ?
furious99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Αφού υποτίθεται ότι θα μπορείς να το κάνεις με το επόμενο patch. Πώς πήγες στο "prestige 1" ? Δε διευκρίνησα ότι αναφερομουν στο xbox live... Καλή παιχνιδοχρονιά :-D
whiteman7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 πραγματικά απιστευτο παιχνιδακι και ειδικα στο online xbox άλλη διάσταση... Ξεκόλησσα κανονικά απο world of warcraft Ψάχνω όμως Ελληνες διότι τα αμερικανάκια (12 ετών το πολύ) μου έχουν σπάσει τα νεύρα ¨) Μπορείτε να με κάνετε add. Το nickname μου είναι Qetran Αναμένω
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δεν παλευονται τα Αμερικανακια, βαζω συνεχεια το ακουστικο για να μην τα ακουω... Εγω προσωπικα δεν επιλεγω με τπτ prestige, και ας εχω παιξει τρελες ωρες...
furious99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δεν παλευονται τα Αμερικανακια, βαζω συνεχεια το ακουστικο για να μην τα ακουω... Εγω προσωπικα δεν επιλεγω με τπτ prestige, και ας εχω παιξει τρελες ωρες... Δε το χρησιμοποίησα καθόλου το ακουστικό, τα χαχανητά κλπ. που ακούγονται να μου λείπουν... Τελικά δεν είναι κακή φάση το prestige... Ξεκινάς πάλι από την αρχή, αλλά έχεις πλέον αρκετά καλή γνώση του πώς θα κινηθείς μέσα στα maps... Δίνει ενδιαφέρον στο game γιατί ξεβολεύεσαι από αυτά που έμαθες να χρησιμοποιείς... Π.χ. χωρίς martyrdrom (χειροβομβίδα όταν πεθαίνεις) και 3 frags (χειροβομβίδες) δεν παίζω και πολύ "γιουρούσι για τα kills και τους πόντους" αλλά περισσότερο με καλές τοποθετήσεις ενώ ανακάλυψα και τη γοητεία του sniping... Πάντως αν θέλετε να ανεβείτε γρήγορα πόντους να παίζετε π.χ. team deathmatch που δίνει 10 πόντους ανά kill και όχι solo ή άλλα που δίνουν 5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα