Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός το έχω σιχαθεί. Ουσιαστικά επιβραβεύουν το να σκοτώνεσαι Δλδ, πάνε άτομα ανάμεσα σε καμιά 10ρια και ψοφάνε; Free points!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 e, an sas ti xalaei na to bgalw de... Όχι! Τώρα θα μείνεις σημαδεμένος για την υπόλοιπη ζωή σου! Πίσσα και πούπουλα! Πλάκα κάνω.
isspro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 οποιος με αμφισβητει τον παιζω 1vs1 και τα μυαλα στα καγκελα!!!
vlachaquito Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 τωρα να μπω εγω, ενας παικτης τετοιου βεληνεκες σε cr@ckarismeno σερβερ δεν παιζει ποτε. και το exp. 55 να μηδενιστει... ουτε για πλακα. οποιος το εχει γνησιο και θελει ειμαι μεσα αλλιως εγω παιδια sorry αλλα δεν εμμμ what??ti na mhdenistei?? paidia mhn petate....grenades giati mas akoune kai mora mia xara mpainovgaino se cracked kai gnhsious server kai den exei pesei kanena exp sto 0.. emena mou myrizei....chicken.... :D :D :D :D
isspro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 emena mou myrizei....chicken.... :D :D :D :D ωχωχωχ παιδια μου μυριζει γατακι εν οψη... για σενα και με αυτα που ειπες ας μου μηδενιστει (στη χειροτερη) λοιπον σε βαζω στην 1η θεση στο πελατολογιο μου vlachaquito οποτε θελεις στειλε πμ η βρες με στο μεσετζερ (το συνεχες offline ειναι ψαρωτικο) και μπουκαρουμε να το λυσουμε το θεματακι που προεκυψε. δεν θα χρειαστω πανω απο μισαωρο για να σε απογοητευσω πιστευω παιδια να μαζευτουμε να μπουμε ομαδικος καποια στιγμη, αφου ολοι καμενοι ειμαστε ας βρασουμε στην ιδια κατσαρολα!!!
vlachaquito Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 ωχωχωχ παιδια μου μυριζει γατακι εν οψη... για σενα και με αυτα που ειπες ας μου μηδενιστει (στη χειροτερη) λοιπον σε βαζω στην 1η θεση στο πελατολογιο μου vlachaquito οποτε θελεις στειλε πμ η βρες με στο μεσετζερ (το συνεχες offline ειναι ψαρωτικο) και μπουκαρουμε να το λυσουμε το θεματακι που προεκυψε. δεν θα χρειαστω πανω απο μισαωρο για να σε απογοητευσω πιστευω παιδια να μαζευτουμε να μπουμε ομαδικος καποια στιγμη, αφου ολοι καμενοι ειμαστε ας βρασουμε στην ιδια κατσαρολα!!! ti na sou po re file, krima giati se sympathisa...kai den goustaro ta klassika, ksereis sthn arxh vrysimo, meta na me les cheater kai meta oi gnostes dikaiologies...laggarei o server, den exeis kalo ping klpklpklpklpklp.. Pantos xoris plaka, tsekare prota to ping sou, b3rn.ch:28960 allios vriskoume kapoio allo server dont worry. Oso gia to omadiko mesaaaaaaaaaa
isspro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 vlachaquito πλακα κανω μη νομιζεις οτι εχω και κανα κομπλεξ... ετσι για χαβαλε. παω να δω και επιστρεφω edit: καλο ειναι το πινγκ. αυριο κατα τις 14:00 ειμαι διαθεσιμος. τωρα την κανω. καλημερα και τα λεμε! 2o edit: τι λεει θα μαζευτουμε? εγω μπηκα. οποιος θελει ας στειλει πμ
soiramk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Sorry, αν έχει απαντηθεί αλλά με ένα search που έκανα δεν βρήκα κάτι. Μπορώ να αλλάξω το difficulty του παιχνιδίου ενώ έχω ξεκινήσει ήδη ένα profile?
@byZo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω πως όχι, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Το έβαλες κατα λάθος στο πολύ δύσκολο και τον ήπιες?!! LOL
Bougas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια,ειμαι στην δευτερη πιστα,εχω συναντησει τους δικους μου,και παμε για εφοδο σε ενα χωριο.ειμαστε 3 πανω στα βουνα,και οι υπολοιποι κανουνε ντου και πρεπει να τους καλυψουμε με τις διοπτρες. τους σκοτωνω ολους,και συνεχως εμφανιζωνται και αλλοι,ενω οι δικοι μου δεν μπορουν να μπουν με τιποτα μεσα.τι πρεπει να κανω? μου εχει σπασει τα νευρα,1 βδομαδα το παλευω αλλα τιποτα,εχω κολλησει.
chpetros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Βρε παιδιά συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί αλλά διάβασα καμιά 15αριά σελίδες και δεν το βρήκα. Ενώ στα WinXP το profile βρίσκεται μέσα στο program files\activision\call of duty 4 στα WinVISTA δεν το βρίσκω. Ξέρει κανείς που έχει κρυφτεί?
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ego exthes epsaxna na ta vro kai tipota ... ekana format kai apo to 28 level eimai tora sto 1 .. ta exasa ola
oinoikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Πρέπει να είναι φοβερό παιχνίδι.Το κατεβαζώ τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα